0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Kızlar 2 yıldır evliyim malum bayramlar hep koronaya denk geldi hic misafir gelmiyordu oysaki gecen sene bayramlarda gelmeyecegini bile bile cok guzel hazirliklar yapmistim ama bu yil hamileligimin son gunlerine denk geliyor misafire kalkıp cay koyacak bisey hazırlayacak hali kendimde bulamiyorum gun icinde bile kendimize bile yemegi zor hazirliyorum agrilarim var annemde bayramda bizde kal geleni burda görürsün iş yapmazsın ablanla ben dolanırım diyor ama eşimde kapımızı kitlemeyelim ayıp olur gelen bulamazsa diyor ama benim gönlüm gitmekten yana annemlere zaten aynı sehirdeyiz evede 15 dakika uzaklıkta gün boyu durup aksam evime gelirim diyorum siz olsanız ne yaparsınız 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,652 puan) tarafından
Bizde büyüklere gidilir zaten size normalde de bayramda pek gelen olmaz bencede annene git :)
(590 puan) tarafından
Bende esime oyle diyorum zaten son gunlerim dolanamam da ama adam ayip olur diyip duruyor neye ayıp olacaksa
-Reklam-
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Valla eğer gelene gidene eşim hizmet edip çay çorba vercekse evimde kalırım. Ama yok bütün yük bana kalcaksa giderim kapımı da zincirlerim gerekirse :)
(590 puan) tarafından
Kız normalde isimi gucumu yaparda cay corba vermez herseyde bana kalir bide cevremiz cok gelen gidende olur baya yani o yuzden bende gitmek istiyorum
(2,460 puan) tarafından
O zaman kalk git anana boşver gelen de hoş görsün bi zahmet karnın burnunda bi de misafiri nasıl ağırlican. Benim eşim mesela ben hazırlarım ama geldiklerinde o hizmet eder. Öyle olmasa ben de giderim anama
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Hiç yorma kendini derim bende misafir ağırlama yi düşünmüyorum koltuklar çökük 

Perde konrisi sarkmış :D

Beter durumdayım senin durumun farklı tabi 

Birşey yapma bence anana git otur 

(590 puan) tarafından
Bende evide temizleyemedim kuzum yani bir gelen olsa pü rezil der bi bu yönden bide hizmet yönünden gitmek istiyorum valla
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Annene git canım geleninorda görür bayramlasirsin 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ne alakası var ya bayramda herkes biyere gidiyo herkesin kapısı kitli ayıp mı etmiş oluyolar çok saçma konuşmuş eşin. Gitmen senin için daha iyi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 445 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Elifm41 (2,730 puan) tarafından soruldu

412,274 soru

12,410,644 cevap

44,822 kullanıcı

Kategoriler

...