0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yasindaki çocuğuma bir türlü ogretemiyorum. Sorduğumda çiş yok diyor. Cisini altına yaptıktan sonra çiş  diyor nasıl öğrenecek. 

6 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından

Aha bnmkide boyle çiş varmi diyom yok diyo arkamı dönüyom yere yapmis oluo 

tarafından
2 ay önce denedim gene oyleydi simdi gene öyle.ne sormuş cnm ya
(3,697 puan) tarafından
Öyle öyle alışacak kızlar hemen pes edip tekrar bezlemeyin sakın  daha da zorlanırsnız  ilerde
tarafından
Evt ortalığı *** gotursede bırakmicam bu defa
(22,072 puan) tarafından
Ev maffoldu valla kızlar:D
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Az önce birisine daha söyledim kendisiyle tuvalete git azcik suyu aç sende yap o da otomatik yapacaktir zaten biz 23 aylık olduk o şekil bıraktık bide gece dahi bez bağlama hic bağlama 
tarafından
Benimki gece sabaha kadar işiyor bezi çok dolmuş oluyor ama
(1,851 puan) tarafından
O zaman hazır değildir diycem ama iki yaşını gecmis
(5,368 puan) tarafından
Benimkide sabaha kadar istiyordunuz bezi dolu oluyordu ama alıştı 2 hafta da
tarafından
Gece alez mi koydun cnm. Gece işeyince ne yaptin ornegin saatte 1 degistirdinmi. Kaç tane alezin vardi
(5,368 puan) tarafından
Alez koydum bir kere isiyordu üzerini değiştirip tuvalete goturuyordum sonra tekrar yatiriyorum sabah kadar yapmıyor daha sabah uyanınca götürüyorum hemen tutmaya başlıyorlar çünkü fazla ıslatmiyor yani
0 oy
tarafından

Sorman hata cnm çünkü alismamis ki çiş var desin. Daha çocuk bilmiyo öğrendikten sonra sorman lazım. Her tuvalete gittiğinde götür aralarda da götür. Yapınca ödüllendir mesela parka götür yada sevdiği bişeyi ver:)

tarafından
Sagol cnm oyle yapim
tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
İlk gün 15dk da bir götürdüm 2. Gün yarım saat 3de 45. 4de bir buçuk 2 saat 3 günde alıştı gece bile yapmıyor ama söylemiyor soylemeleri zaman alir :) ben sorunca evet dio. 
tarafından
Sorunca yok diyor benimki ama ugrasacam
tarafından
Böyle oynayarak gotur.mesela sevdiği oyuncağı al onu yıkayalım mi de. Olur derse lavaboya götür suyu aç yanına otur o Aralık'ta oynarken yapar
 Ben öyle yaptım birkaç defa öyle yapınca sevdi
0 oy
tarafından

Ya benim oğlan da öyle:ermm:

tarafından
Bu defa kararliyim. Eylulde krese gidecek ogretmem lazim.
tarafından
Benimkide gidecek ben nasıl alisdiracam birde çalışıyorum:(
tarafından
Şuan tam zamani. En sıcak zamanlar. Iç anadolu çok serin oluyor.
tarafından
Evet canim haklısın tam zamani
0 oy
tarafından
Gece 2 saatte bir Alarm kur gündüzlerim Best takma ve aynı şekilde bir saat Yarım saat 2 saat aralarında tuvaletini sık sık sor tuvalete beraber gidin lazımlık al onu daha motive edecek şeyler yap alışmasını sağlayabilirsin Yoksa öbür türlü mümkün değil alışmaz
tarafından
Lazimliga yaptiriyorum sabahtan beri 4 kere altına isedi. Bu defa pes etmicem aynen sagol cnm
tarafından
Rica ederm cnm ben öyle alıştırdım 2sinide 3cuyude simdiden alıştırıyorum altni açıyorum bez takmiyorum 9aylik tuvelte felan götürmüyorum hee sagdce bezden uzaklassin diye fazla bez takmiylrum5
tarafından
Masallah cnm erken baslamıssin baya. Annemde bize 1 yasinda ogretmis hep der
tarafından
Birazdan uyur 2 saat sence bezliyimmi. Uyurken işerse hemen değiştirin mi. Yoksa 2 saat cîsli mi kalsin
tarafından
2saatte1 uyandır bezi çıkar snra yine tak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
29 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
5 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ummmeryem27 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 277 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
27 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu

405,849 soru

12,163,568 cevap

36,614 kullanıcı

...