0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (1,352 puan) tarafından
Bizim 2 yaşında bir oğlumuz var eşimin bir ara afedersiniz özel bolgesinde ağrısı oldu doktora gitmişti falan ilaç içti falan doktor demiski bir daha olursa ameliyat olursun demiş uzun bir aradan sonra şimdi  gene ağrısı oldu bende bir çocuk daha bulalım bari ağrın geçmez ameliyat olcak olursan dedim oda çocuk bulmaya etki etcek bir ameliyat mı bilemeyizki dedi bende aslında bir yandan Bulalım bir çocuk daha istiyorum annem babam hayatta ve sağlıkları iyiken yardımcı olurlar diye hemde sezeryan doğum yaptım için korkuyorum bidaha doğum yapmaya esim de dun ikinci çocuğu yapalım bence bulalim dedi normal eşimde baya bi arası olsun istiyodu öyle dedi sakami dedi gerçekmi bilemedim valla sizce ikinci çocuk ne zaman yapılmalı yani yaş arası olmasımi iyi olmamasımi iyimi oğluma cis öğretmeye başlıcam  sizce oğlum çısini öğrensin öylemi ikinci çocuk yapim

11 Cevaplar

+1 oy
(3,895 puan) tarafından
Ben ilk cocuguma hamileyken tuvalet egitimi verdim bence ilk ve iki arasi 1 buçuk-2 ve ya 3 yaş olmasi iyi hatta 3 yaş bile geç ilk ve ikincinin arasi ne kadar az olursa senin icin o kadar rahat olur mesela 2 yaşinda kiskançlik bilmezler,fazla hırçınlık saldırganlık yapmazlar.En iyisi ilki yürümeyi ogrenince kardeşinin olmasi bunlar aradan çıksın büyüsün ki üçüncüyü düşünüyorsan ilerde üçüncü olunca rahat edersin.
(3,895 puan) tarafından
Benim bebelerin arasi 3 yaş ilk cocuk 2 yaşindayken karar verdik o sira nasip olmadi 2 buçuk oldugunda hamile kaldim arasi 3 yaş oldu :)
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
23 aylik oglum war suanlik ikimci bi cocuk istemiyorum ilerde ne olur bilemeyecem☺
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Doktora sormamiş mi?bi sorun olur mu diye
(1,352 puan) tarafından
Şimdi önceden ağrı olunca gitti ilaç la geçti ağrı bida olursa Ameliyat dedi ama iki gündür agriis var gitmedi daha doktora
0 oy
(2,462 puan) tarafından
2 yaşinda kızım var 25 haftalik hamileyim. Kendine güveniyorsan yapabilirsin. Ama sonra babam bakmadı annem doğumuma gelmedi diye yakınma iyi düşün :)
(1,352 puan) tarafından
Yok öyle dememde kafam çok karışık doğum korkum var sezeryan oldum ya iyi geçti topladım hemen kendimi ama korkuyorum
(2,462 puan) tarafından
Korkma canım eninde sonunda yapcaksın Rabbim verirse. Görümcem 9 sene sonranikinci sezeryanını oldu yani 10 sene de geçse aynı şeyi yaşicaksın.
(1,352 puan) tarafından
Masallah sen bida hamilesin hemen benim oğlumda 2 yaşında oluncaya kadar ikinci çocuk 3yasina gelecek oglum belki de dahada cesaret ederim
(2,462 puan) tarafından
Evet canım ben bir büyüsunler istedim zaten daha yapmam diye düşünüyorum :)
0 oy
tarafından
Oğlunun çişini öğret meme emiyosa kes ve hazır olup olmadığından emin ol. Kıskançlık kardeş kavgası geçim vs vs hepsini göz önünde bulundur. Ben hiç düşünmüyorum oğlum tek çocuk kalsın istiyorum çünkü onun geleceğini sağlama almadan 2 yı yapamam buna hakkım olduğunu düşünmüyorum düşünene saygı duyuyorum tabi :) doktorla konusun öncelikle belkide alakası yok çocukla olcağı ameliyatın. Sonrasında gerçekten istiyorsanız yapın ama zor olcağı kesin yakın yaşlar hep zor olur
(1,352 puan) tarafından
Kafam çok karışık
tarafından
Biz ne dersek diyelim kararı sen vereceksin çocuğu sen büyütceksin kmseye güvenip yapma ama kendne gveniyosan yap sonra pişman olmazsın
0 oy
(473 puan) tarafından
Benimde kızım 29 unda 2 yaşına girecek bana kalsa geçen sene yapıyordum beraber büyüsünler diye ama eşim istemedi hala da istemiyor sizde bence bi doktora danışın ona göre yapın ağrısı var diyorsun kaç gün dayanabilecek ağrıya ameliyat olana kadar hamile kalabilecek misin o yüzden bence bir sorun 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Doktora sorun bir Ameliyatdan sonra cocuk yaomaya engel veya azalticak bi risk varmi diye ona gore karar alirsiniz
0 oy
(7,827 puan) tarafından

Çocuk bulmak ne gı :) ne zaman hazırsan o zaman yapılmalı şu zaman diye birşey yok her anne ababa her bebek farklıdır 

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Once esin doktorla gorusein kısırlık yapma gibi bi durum varsa oyle cocuk yapin. 
0 oy
(458 puan) tarafından
Kızım 3 aylık iken hamile kaldım araları 11 ay şimdi büyük bebiş 22 aylık küçüğü ise 9 tabi ki çok zor oldu ama şimdiden beraber anlaşmaya başladılar iyi ki olmuş diyorum 
tarafından
Ay maşallah üst üste doğum nasıl yaptın kız ben korkuyom ard arda doğurmaya kızım 1 buçuk yaşında eşim ikinciyi yapalım diyo korkuyom ben doğumdan
(458 puan) tarafından
Zor oldu tabi ama birazcık dikkatsizlik sonucu işte ve Rabbim de nasip etti ama dediğim gibi iyi ki de olmuş bence sende çok düşünme
tarafından
Kız bana gaz verme bebeğim küçük daha 1 buçuk yaşında biraz büyüsün bakalım cnm:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 634 göst.
10 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meryem.meryem (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 567 göst.
28 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde NisaSultan'ınannişi♡ (295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,842 soru

24,406,600 cevap

350,564 kullanıcı

...