0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nedendir bileen tahmin eden var mı aranızda? 

Regli olali 2 hafta olucak geçti yani daha da var adet olmama napcam anlamadim ? Bilen bildiren anlayan

7 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
Canım hamilelik gibi durumun varmı belki yerleşme kanaması falandır
tarafından
Yok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen kullandığın ilaçtan dolayı olur
tarafından
Ben yeni doğum yaptım 2 ay önce . Doğum kontrol hapı kullandım kanamam yeni bitti . Adetim tam bitti tekrar oldum :) belki ondandır
tarafından
Yok hapi kullanmiyorum ama iste bu esim almadi unuttunca falan kaldi oyle dedim bu ay kullanamayayim 8 tane falan yuttum evdekilerden bıraktım. Hapi kullanirkende 1 kere cinsel iliskim oldu
tarafından
Ay bilmiyorum ki canm ya . Doktora görün istersen
tarafından
Biraz önce bir arkadasta soyledi de suan kimseye biryerlerimi ellettircek havasinda değilim ya .d.d.d
tarafından
Hahaha bekle o zaman anlarsın
0 oy
tarafından

Bilmiyorummm:ermm:

0 oy
tarafından
Benim de bı kere öyle oldu oturdum ağladım acaba hamile miyim yerleşme kanaması mi diye. 2 kere test yaptım o ay bişey olmadı çok şükür kızım 4 aylıktı o zaman
tarafından
yeniden gösterildi
Hamilelik oldugunu düşünmüyorum canım eminim yani ..  anlamadim ya uf usttumu mu acaba
0 oy
(44,986 puan) tarafından
Erken erken adet oluncada hamileliğin habercisi oluyo 
tarafından
Nasil yani ? Ben normel oldum aslında 2 hafta olucak olali iste
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Ya geçen ay yaşadım adet olalı 2 hafta olmuştu. Kan değil baya koyu renk bi şeyler geldi 1 hafta sürdü. Hatta test de yaptım negatif çıktı. Şimdi bu ay gene bak 2 hafta oldu biteli iki gündür hafif hafif koyu bi şeyler geliyor. Gene test yaptım negatif. 2 aydır niye böyle bi şey yaşıyorum anlamıyorum 
tarafından
Him anladim acaba sezeryan yerimi mi cok zorladım diycem de hic birseyde yapamdim. Yada üşüttüm mu acaba orami diye aklima geldi
0 oy
(209 puan) tarafından
Ben de 5 ay önce falan aynı öyle oldum regl oldum 10 gün sonra falan tekrar kanamam oldu baya regl gibi ve öğrendim ki kimyasal gebelik geçirmişim belki senin de öyledir bi git hastaneye istersen
(209 puan) tarafından
Adet kanaması gibiyse büyük ihtimal öyledir benim 5 gün falan sürdü kanamam ilk gittik hastaneye beta değerime baktılar gebeyim ama çok düşük bir değerdi 2 gün sonra gel yine bakalım dedi gittim baya düşmüştü değer sıfırlaniyordu doktor kimyasal gebelik korkcagin bisey yok dedi
tarafından
Kuzum ya dun pis gibi bir kandi simdi bildiğin regli oluyorum. Olabilir mi ama ben hap içiyordum dogim kontrl hapi
(209 puan) tarafından
Valla olabilir bizde korunuyorduk yine de kimyasal gebelik geçirdim şuanda da hamileyim yanii çok güvenme ve hâlâ hastaneye gitmedin mi
tarafından
Yok canım öğrendim şükür adet olmisum. Yani haptan dolayı dengesini bozmuşum ondanmis. 1 ay hap kullanmiycam
(209 puan) tarafından
Ay iyi o zaman

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maylaj (20 puan) tarafından soruldu

407,389 soru

12,228,470 cevap

36,839 kullanıcı

...