Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_0e7992fff20a3dc19c9a61dcec92818b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
6 yaşında antibiyotik icmek istemeyen cocuga antibiyotik nasil verilir-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (375 puan) tarafından
10 gün önce 6 yasındaki ve 2 aylık çocuklarımla ailemin yanına geldim. Aksilik bu ya büyük oğlum grip oldu. 3 gündür öksürük, aksırık,burun akıntısı... dün dr a görürdüm ciğerleri temiz ama antibiyotik verdi yinede. Dün ateşi yoktu ama bugün hafif ateşi de vardı. Dün bir kere aldı antibiyotiği ama bugün sabah verdigimi olduğu gibi kustu. Ondan sonra da ağzını açmadı bir daha. Ne yapacağımi şaşırdım. Ne ödül teklifleri,ne ceza söylemleri hiç bisey fayda etmiyor. Nasıl verilir fikri olan var mi

5 Cevaplar

0 oy
(1,430 puan) tarafından
Valla gerekirse zorla ver bacım ilerlemesin perişan olma orda şıeımgayla ver hemen ağzına çikolata falan koy balkona çıkar 
(375 puan) tarafından
Sağ olun önerileriniz için. Valla bi perişanım oldumki burda.  2 aylık kardeşine geçmesin diye ayrı odalarda tutuyorum ıkisinide. Bi ona bi ona koşturup duruyorum. Annemler desen çocuğun haline ayrı üzülüyorlar. Hasta olacaklar diye de korkuyorum. Bunları dert ederken bir de ilacı içmeyince iyice fena oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı adam internette gördüm meyve suyu kutusunu önden kesip şurubu yerleştiriyor içine.  Pipeti de takıyor çocuk arkadan görmüyor tabi içiyor öyle :) 
(52,341 puan) tarafından
az once bende onu düşündüm ☺️ bir kez aldanir icerde sonrası hiç güvenmez ☺️
(375 puan) tarafından
Yok bizimki bir kere onun tadına baktığı için kanmaz.  Anlar yani antibiyotik olduğunu. Bu taktik belki 2 3 yaşındakilere yarar. Yine de teşekkür ederim
(52,341 puan) tarafından
benimki 3 yasinda yemez bu taktiği uykusunda verdik küstü agladi☺️☺️☺️ ertesi gece acmadi agzini☺️
tarafından
Benim bebeğim daha küçük bilemedim o yüzden bı ihtimal ise yarar diye :)
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Yiyecek ya da icicekle verebilirsin
(375 puan) tarafından
Su ile iç diyorum onu bile kabul etmiyor. Meyve suyu da denemedim..Bir de onu teklif edeyim. Tesekkurler
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Zorla ağzına şırınga ile sık çok geçmiş olsun
(375 puan) tarafından
Kusuydr. Sabah biraz zorla soktum anında hepsini geri cikardi
(2,475 puan) tarafından
Tüh ya çok zor durum meyveli yoğurda yada meyveli süte falan katsan
(375 puan) tarafından
Öyle faydası oluyormu ki antibiyotiğin
(2,475 puan) tarafından
Hiç icmemesinden iyidir
0 oy
(52,341 puan) tarafından
kizimda 3 yasinda bardagin dibine su koyup ilaci icine koydum oyle icti birkac kez sonra onuda icmedi
(375 puan) tarafından
Bizimki bir kere bile kanmaz ona

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihazeliha14 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hazal bebek (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 138 göst.
16 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (360 puan) tarafından soruldu

413,924 soru

12,458,946 cevap

46,603 kullanıcı

Kategoriler

...