0 oy
143 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Lazer epilasyon a gitmek istiyorum kizlar öncelikle acı varmı 2.si çok azalma veya bitme oluyor mu . 3.cusu tek evladım var yaptırsam daha sonra doğumum olsa gene çıkıyor mu

9 Cevaplar

0 oy
(4,689 puan) tarafından
Bende çok istiyorum inşallah bilen biri yazar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kişiden kişiye değişiyor muş 
0 oy
tarafından
Sinek ısıyor sankii o kadar acitmiyorr ama bikini bölgesini aciyor onun icin eczanede anestezi kremi var alabilirsin lazere gidecegini soyle verirler. Valla kılın yapısına bagli dökülmeler canim
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Hormon bu canım asla bitmez eninde sonunda yine çıkar bitti çıkmıyor diyen duymadım .çocuk düşünüyorsan hiç yaptırma derim ztn hamilelikte çıkıyor artıyor kıllar .ben zararlı biliyorum o kıllar çıkacak ki gözenekler nefes alsın vücudun dengesi bozulur bence insan geliyor o gozeneklerden ama kıl kökleri yakilinca nasıl olacak o iş uzun süreli temizlik iyi geliyor ama zararlı ben olsam yaptirmam
0 oy
tarafından
1. Ağda kadar acımıyor

2. Azalma evet tabikide oluyor bitmeyede hiç biryer %100 garanti vermiyor zaten  özel  bölge için

3. Evet hamilelikte tekrar çıkıyor ama eskisi kadar değil
0 oy
tarafından
Valla canm acı çok var tavuğun tüylerini yakarsın ya aynı öyle kokusu da öyle :) koltuk altı ve bikini ve bıyık müthiş ağrıyor tam bitmiyor bence tek tük kalıyor elinle çekince hemen kopuyor ama hormonların bozulursa belki çıkar 
tarafından
Bı de buz var iğneli var buz daha iyi daha pahalı uyuşturuyor biraz acı azalıyor . İğneli çok pis
0 oy
tarafından
Bana doğum yalarsan çıkar dediler çok şükür menopozlu kadından bile az kaldı 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
 Ben yaptırdım tabiki belli bir miktar acı oluyor ama 2 saniye sürüyor geçiyo yani dayanılmaz değil. Bitme garantili idi kontrol seanslarına sıkıldım gitmedim ama şuan sayılı tüy var onlara da ayda 1 jilet yapıyorum. Dizimde 3-5 tane koltuk altımda 3-5 tane. Almasam bile göze batmıyor. Lazerden so ra bir bebeğim daha oldu, hiç bir artma yaşamadım hala aynı. Ben çok, memnun kaldım kıl tüy derdim kalmadı, valla. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
22 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
28 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
8 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Whiteangell (2,608 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
2 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu

414,169 soru

12,464,496 cevap

46,848 kullanıcı

Kategoriler

...