0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim kızım özel bir çocuk doğdu belinden ameliyat oldu hergun annem pansuman yaptı bakarken ağlayacak duruma geliyordum arkamı dönüyordum annem pansuman yaparken hergun hastaneye götürüyorum belki çaresi vardır diye belinde yumurta kadar şişlik var ben yere yaptırınca canı acır mı diye bindefa düşünüyorum ama imkanın yok hastaneye götürmeye senin ne diyim Annelik Hakedene verilsin

8 Cevaplar

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Polisten korktum dedi ya orda ben şüpheye düştüm ne geldi çocuğun başına kim bilir 
tarafından
Nerede o yorumu görmedim hilal61
(595 puan) tarafından
Dur bakıyım Bi ikinci postta birine yorum yazmıştı
tarafından
Adı neydi o karının
(595 puan) tarafından
Hastaneye götürdüğü post varya 2. Sayfada ketum diye Bi kullanıcının yorumuna yazmış neslihannnn ötekinin adı
tarafından
Buldum cnm eski yorumlardan
-Reklam-
0 oy
(15,419 puan) tarafından
G.ötünu gezdirmeye imkani var hanimefendinin ama çocugu doktora gotürmeye imkani yokmuş. Elinde telefon olan herkesin imkani var. Ambulans heryere gidiyor. Onun anneligi olmaz olsun. 
tarafından
Gerçekten böyleleri anne olmasın ya ben kızımın belindeki yumurta kadar şişlik için hastanelerde tedavi arıyorum hergun o nasıl yerinde durabiliuor hicbirsey olmadan
(15,419 puan) tarafından
Allah şifa versin senin bebeginede canim. Her doguran anne olamiyor maalesef. Televizyonda göruyoruz bebeğine işkence edenleri , sokağa atanları , öldurenleri. Bence bu kadinin ilgisizligide onlardan farksiz.
tarafından
Farkı yok ikiside aynı düşünsene bizim bakarien nasıl içimiz gidiyor onun hiç mi gitmedi içi bide evladı kendi canı kanı nasıl bekledi kardeşimin ayağı yandı hastaneye annem hemen götürdü bir ay yatırdılar ameliyat ettiler deriyi kaldırdılar o kadın ciddiyetin farkında değil farkında da umursamıyor mu anlamadim
(15,419 puan) tarafından
Ya pikinige gitmiş orda olmuş. Piknik alaninda yüzlerce insan oluyor. Yardim edin cocuğum yandi dese hic tanimayan insanlar bile cocuğu kucaklayip hastaneye yetiştirirler. Bizim köyümüzde hastaneye 100 km mesafede. Annemin parmaği demirin arasina sıkışti ben ortaliği ayağa kaldirdim. Bizim arabamiz yoktu hemen komşu arabasini aldi geldi hastaneye gittik. Insan annesi ivin böyle yaparsa evladi icin daha neler yapar. Gerekirse cocuğu kucaklayip kosarak hastaneye gidecekti. Bizim ulkemizde kimse o kadini yolda birakmaz. Kim olursa olsun hastaneye götürur.
0 oy
tarafından

Hiç bir şey anlamadım 

tarafından
Çocuğu yanan anneye diyor galiba Büşra
tarafından
Ya o bebeğin ayağını gördüm demin içim gitti
tarafından
Rabbim o çocuğun yardımcı olsun cnm    diyecek birşey bulamıyorum.  Akşam tek ayak atmıştı ama bugün ki resimde 2 ayagida sariliydi.     Çok acıdım.
tarafından
Ve o yanık çay yanığı değil eminim buna
tarafından
Başka bişey var bence de polisten korkuyorum demiş ya
tarafından
Amin canım yok Büşra yanık değil yakmislar belli çay boyle yapmaz kardesimin ayağı sobaya değip yandı böyle oldu doktor bir ay yatırdı ameliyat dedi ama kardeşim ayaklarını hisetmiyordu o yüzden acimiyordu onun şimdi bebeğini ne kadar acimistir
tarafından
Çay olsa etrafı da kızarık olur. Cnm zaten
tarafından
Degil mi acaba mangal yakarken mi yandirdilar çünkü 8aylik bebek yürümez ki
tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyeyim ya biz kaç saatlik yola götürüyoruz oğlum şifa bulsun diye canı acimasin sağlıklı olsun diye göre göre götürmemek ne demek
tarafından
Elif herşey olabilir ne desem yalan.

Öyle valla ysm 9 aydır.  2 günde 1 git gel yapıyorum.  Saatler ce
tarafından
Aynen Büşra 17ay oldu dile kolay
tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm. Son durum ney
tarafından
Bekliyorum işte bayramdan sonra kemoterapi ye devam en az bı yıl yeniden ... Bu son çare diyorlsr bakalim artık senin son durum ne kadar kaldi
tarafından
Rabbim yardımcınız olsun cnm. 10 gün kaldı
tarafından
Hadi inşallah sağlıcakla al kucağına merakla bekliyorum iyi haberlerini
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Anlamadım yine bir şey olmuş burada
tarafından
O bebeğin ayağını gördüm demin keşke bakmasaydim çok kötüydü ayağı ya
(4,697 puan) tarafından
Kız çocuğunun bacağı yanmış kadının 2 gün öyle acıyla bekletmiş hastaneye götürmemiş polis sorguya çeker diye çocuğun bacağını görsen için dağlanır daha 8 aylık bebek
tarafından
Ayyy gördüm postları nasıl ihmalkarlık bu böyle ayrıca polisten niye korkmuş orasıda şaibeli
(4,697 puan) tarafından
Burda insanlar kızdı da öyle götürdü düşün yani
tarafından
Yani burdan kimse tepki vermeseydi geçmiş olsun diyip ilaç al deseydiler hiç goturmezdi
0 oy
tarafından
Yaa Allahın cezasi gelmis go.t gezdirmeyi biliyo burda hastaneye goturucek durumu yok bide iyi yorum yapanlara cevap veriyo linc edenlere cevap yok polisren korktum diyo by çocuğa baska bisi yapilmis 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım yoksa kazaysa niye insan polisten korkar ki ayrı hastaneye yürüyerek gidilir gerekirse özellikle insanın evladiysa gidip arabası olan konu komşuya bile yalvarirum
tarafından
Kiz gecen kizim grip oldu hemen solugu doktorda aldim cok kötüydü Allah korusun dusun bide yancak hee sirtimda kosa kosa bile giderim boyleleri bence anneligi hak etmiyor
tarafından
Çok geçmiş olsun canım valla gerçekten hak etmiyorlar yaa insanın kanı canı nasıl dayanır yemin ederim kızımın sırtında yumurta gibi yara var nasıl içim gidiyor ameliyatı var ama çok çok riskli mecburiyetten yaptiramiyorum ben evladıma birşey olursa diye
tarafından
Oyy canim cok con gecmis olsun Rabbim şifasını versin
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Kız bende sen götüremiyosun sandım uzun uzun yazdım ya.  

Aynen öyle herkes doğurur ama herkes anne olamaz
tarafından
Günahını almak istemiyorum ama bende öyle düşünüyorum çünkü bebeğin iki ayağı yanmış ve bir insan çocuğunun ayağı yandiysa önce evladını mi dusunuyor yoksa polisi mi şahsen ben gotururum korkmam poliste anlar kaza olduğunu bırakır bu işte başka birşey var
(2,523 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim oğlum birinci kat balkonundan düştü bi sene önce 3 yaşındaydı. Dudağı yarıldı çok kötü oldu. Yani nasıl hastaneye götürdük anlamadım  bile  

Sonrasında. Burası köy yeri olduğu için jandarma  ifade vermeye çağırdı gittik verdik hani nasıl olmuş  diye.    Yani o onda polis jandarma aklımın ucundan geçmedi. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
tarafından
Oy çok şükür gelmiş geçmiş çok geçmiş olsun canım evet bak ilk sen evladını düşünmüşsün çünkü kazaydi ama o kadın çocuğun ayağı yandığı gibi aklına polis gelmis
(2,523 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤️❤️

İşte o yüzden bende diyorum herkes doğurur ama herkes anne olamaz rabbim akıl fikir versin inşallah
tarafından
Amin canım amin valla çok doğru❤️❤️
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Senin yaptığın annelik zaten. 

Ben xocuga kizsam bile icim acıyor. Paikolojisine etki eder ki diye Allah hakedene cersin anneligi inşallah
tarafından
Evet kuzum burda bazen kizdiklarinda bile ağlıyorlar uzuluyorlar bilmiyorum gerçekten polisten korkacagina Allah korusun bebeğe birşey olur mu diye korkmayan insandan ne beklersin bence arastirilsin
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Ağzına tukurdugumun vicdansızi ya sinirlerim hopladı. Valla polise şikayet etmek lazım arastirilsin. ***** kari kimbilir nasıl canı yandı o meleğin Allahım düşündükçe deliriyorum. Kimse durduk yere polisten korkmaz bacım yok başka bi iş var bunda. 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım Allah korusun benim kızımın ayağına çay dökülse koşa koşa giderim niye polisten korkayim ki kaza olmuş sonuçta ama bu işte birşey var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,014 puan) tarafından soruldu

405,931 soru

12,167,256 cevap

36,629 kullanıcı

...