Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bende mi tuhaflık var diyorum
0
oy
352
göst.
15 Temmuz 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Benim kızım özel bir çocuk doğdu belinden ameliyat oldu hergun annem pansuman yaptı bakarken ağlayacak duruma geliyordum arkamı dönüyordum annem pansuman yaparken hergun hastaneye götürüyorum belki çaresi vardır diye belinde yumurta kadar şişlik var ben yere yaptırınca canı acır mı diye bindefa düşünüyorum ama imkanın yok hastaneye götürmeye senin ne diyim Annelik Hakedene verilsin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
15 Temmuz 2021
Beden dili
(
4,697
puan)
tarafından
cevaplandı
Polisten korktum dedi ya orda ben şüpheye düştüm ne geldi çocuğun başına kim bilir
7 önceki yorum göster
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Nerede o yorumu görmedim hilal61
15 Temmuz 2021
hilal61
(
595
puan)
tarafından
yorumlandı
Dur bakıyım Bi ikinci postta birine yorum yazmıştı
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Adı neydi o karının
15 Temmuz 2021
hilal61
(
595
puan)
tarafından
yorumlandı
Hastaneye götürdüğü post varya 2. Sayfada ketum diye Bi kullanıcının yorumuna yazmış neslihannnn ötekinin adı
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Buldum cnm eski yorumlardan
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Temmuz 2021
Kukuli
(
15,419
puan)
tarafından
cevaplandı
G.ötünu gezdirmeye imkani var hanimefendinin ama çocugu doktora gotürmeye imkani yokmuş. Elinde telefon olan herkesin imkani var. Ambulans heryere gidiyor. Onun anneligi olmaz olsun.
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Gerçekten böyleleri anne olmasın ya ben kızımın belindeki yumurta kadar şişlik için hastanelerde tedavi arıyorum hergun o nasıl yerinde durabiliuor hicbirsey olmadan
15 Temmuz 2021
Kukuli
(
15,419
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah şifa versin senin bebeginede canim. Her doguran anne olamiyor maalesef. Televizyonda göruyoruz bebeğine işkence edenleri , sokağa atanları , öldurenleri. Bence bu kadinin ilgisizligide onlardan farksiz.
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Farkı yok ikiside aynı düşünsene bizim bakarien nasıl içimiz gidiyor onun hiç mi gitmedi içi bide evladı kendi canı kanı nasıl bekledi kardeşimin ayağı yandı hastaneye annem hemen götürdü bir ay yatırdılar ameliyat ettiler deriyi kaldırdılar o kadın ciddiyetin farkında değil farkında da umursamıyor mu anlamadim
15 Temmuz 2021
Kukuli
(
15,419
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya pikinige gitmiş orda olmuş. Piknik alaninda yüzlerce insan oluyor. Yardim edin cocuğum yandi dese hic tanimayan insanlar bile cocuğu kucaklayip hastaneye yetiştirirler. Bizim köyümüzde hastaneye 100 km mesafede. Annemin parmaği demirin arasina sıkışti ben ortaliği ayağa kaldirdim. Bizim arabamiz yoktu hemen komşu arabasini aldi geldi hastaneye gittik. Insan annesi ivin böyle yaparsa evladi icin daha neler yapar. Gerekirse cocuğu kucaklayip kosarak hastaneye gidecekti. Bizim ulkemizde kimse o kadini yolda birakmaz. Kim olursa olsun hastaneye götürur.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hiç bir şey anlamadım
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çocuğu yanan anneye diyor galiba Büşra
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya o bebeğin ayağını gördüm demin içim gitti
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Rabbim o çocuğun yardımcı olsun cnm diyecek birşey bulamıyorum. Akşam tek ayak atmıştı ama bugün ki resimde 2 ayagida sariliydi. Çok acıdım.
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ve o yanık çay yanığı değil eminim buna
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Başka bişey var bence de polisten korkuyorum demiş ya
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin canım yok Büşra yanık değil yakmislar belli çay boyle yapmaz kardesimin ayağı sobaya değip yandı böyle oldu doktor bir ay yatırdı ameliyat dedi ama kardeşim ayaklarını hisetmiyordu o yüzden acimiyordu onun şimdi bebeğini ne kadar acimistir
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çay olsa etrafı da kızarık olur. Cnm zaten
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Degil mi acaba mangal yakarken mi yandirdilar çünkü 8aylik bebek yürümez ki
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah akıl fikir versin ne diyeyim ya biz kaç saatlik yola götürüyoruz oğlum şifa bulsun diye canı acimasin sağlıklı olsun diye göre göre götürmemek ne demek
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Elif herşey olabilir ne desem yalan.
Öyle valla ysm 9 aydır. 2 günde 1 git gel yapıyorum. Saatler ce
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen Büşra 17ay oldu dile kolay
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Rabbim yardımcın olsun cnm. Son durum ney
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bekliyorum işte bayramdan sonra kemoterapi ye devam en az bı yıl yeniden ... Bu son çare diyorlsr bakalim artık senin son durum ne kadar kaldi
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Rabbim yardımcınız olsun cnm. 10 gün kaldı
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hadi inşallah sağlıcakla al kucağına merakla bekliyorum iyi haberlerini
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Anlamadım yine bir şey olmuş burada
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O bebeğin ayağını gördüm demin keşke bakmasaydim çok kötüydü ayağı ya
15 Temmuz 2021
Beden dili
(
4,697
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız çocuğunun bacağı yanmış kadının 2 gün öyle acıyla bekletmiş hastaneye götürmemiş polis sorguya çeker diye çocuğun bacağını görsen için dağlanır daha 8 aylık bebek
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayyy gördüm postları nasıl ihmalkarlık bu böyle ayrıca polisten niye korkmuş orasıda şaibeli
15 Temmuz 2021
Beden dili
(
4,697
puan)
tarafından
yorumlandı
Burda insanlar kızdı da öyle götürdü düşün yani
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani burdan kimse tepki vermeseydi geçmiş olsun diyip ilaç al deseydiler hiç goturmezdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Yaa Allahın cezasi gelmis go.t gezdirmeyi biliyo burda hastaneye goturucek durumu yok bide iyi yorum yapanlara cevap veriyo linc edenlere cevap yok polisren korktum diyo by çocuğa baska bisi yapilmis
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşünüyorum canım yoksa kazaysa niye insan polisten korkar ki ayrı hastaneye yürüyerek gidilir gerekirse özellikle insanın evladiysa gidip arabası olan konu komşuya bile yalvarirum
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kiz gecen kizim grip oldu hemen solugu doktorda aldim cok kötüydü Allah korusun dusun bide yancak hee sirtimda kosa kosa bile giderim boyleleri bence anneligi hak etmiyor
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun canım valla gerçekten hak etmiyorlar yaa insanın kanı canı nasıl dayanır yemin ederim kızımın sırtında yumurta gibi yara var nasıl içim gidiyor ameliyatı var ama çok çok riskli mecburiyetten yaptiramiyorum ben evladıma birşey olursa diye
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Oyy canim cok con gecmis olsun Rabbim şifasını versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2021
2prensannesi1
(
2,523
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız bende sen götüremiyosun sandım uzun uzun yazdım ya.
Aynen öyle herkes doğurur ama herkes anne olamaz
2 önceki yorum göster
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Günahını almak istemiyorum ama bende öyle düşünüyorum çünkü bebeğin iki ayağı yanmış ve bir insan çocuğunun ayağı yandiysa önce evladını mi dusunuyor yoksa polisi mi şahsen ben gotururum korkmam poliste anlar kaza olduğunu bırakır bu işte başka birşey var
15 Temmuz 2021
2prensannesi1
(
2,523
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle canım benim oğlum birinci kat balkonundan düştü bi sene önce 3 yaşındaydı. Dudağı yarıldı çok kötü oldu. Yani nasıl hastaneye götürdük anlamadım bile
Sonrasında. Burası köy yeri olduğu için jandarma ifade vermeye çağırdı gittik verdik hani nasıl olmuş diye. Yani o onda polis jandarma aklımın ucundan geçmedi. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Oy çok şükür gelmiş geçmiş çok geçmiş olsun canım evet bak ilk sen evladını düşünmüşsün çünkü kazaydi ama o kadın çocuğun ayağı yandığı gibi aklına polis gelmis
15 Temmuz 2021
2prensannesi1
(
2,523
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canım benim ❤️❤️
İşte o yüzden bende diyorum herkes doğurur ama herkes anne olamaz rabbim akıl fikir versin inşallah
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin canım amin valla çok doğru❤️❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2021
Rose98
(
7,792
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin yaptığın annelik zaten.
Ben xocuga kizsam bile icim acıyor. Paikolojisine etki eder ki diye Allah hakedene cersin anneligi inşallah
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet kuzum burda bazen kizdiklarinda bile ağlıyorlar uzuluyorlar bilmiyorum gerçekten polisten korkacagina Allah korusun bebeğe birşey olur mu diye korkmayan insandan ne beklersin bence arastirilsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Temmuz 2021
Hicret
(
3,552
puan)
tarafından
cevaplandı
Ağzına tukurdugumun vicdansızi ya sinirlerim hopladı. Valla polise şikayet etmek lazım arastirilsin. ***** kari kimbilir nasıl canı yandı o meleğin Allahım düşündükçe deliriyorum. Kimse durduk yere polisten korkmaz bacım yok başka bi iş var bunda.
15 Temmuz 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşünüyorum canım Allah korusun benim kızımın ayağına çay dökülse koşa koşa giderim niye polisten korkayim ki kaza olmuş sonuçta ama bu işte birşey var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
179
göst.