0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (505 puan) tarafından
Kizlar ben 2. Ye hamileyim. Hamile olmadan 2 hafta once gorumcem yurtdisinda yasiyo tatile geliyo yanima gelmeden once bana sen hamile olacaksin eger gebelikte yuzunde iz felan cikarsa sana eyüp sultan hz. turbesinden kina getirdim kullanirsin dedi( ruyamda).

Yine bi ruyamda esim daha uzumler olmamisti asmadan üzüm koparip bana veriyor ben diyirum tadi olmaz daha bi kac hafta sonra olur sen ye dio bal gibiydi biri minicik digeri de buyuk uzumdu.

Sizde gördünüz mu hic ruyanizda

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet görüyodum surekli hamileydim 
(505 puan) tarafından
Masallah bitane daha gormustum doguma gdiyodum bebegimin elini kolunu ayagini goruyorum sari beyaz ten arasi erkek bebekti cok guzeldi sacliydi yuzunu bile gordum kac defa bakalim neyim olacak saglikli olsun da insallah
tarafından
Hayirlisi olsun canim ben hep kiz goruyodum cinsiyetini ogrenmeden once pembe kuş gordum kizim oldu
(505 puan) tarafından
Amin canm saglikli hayirli bi evlat olsun yeter bize hersey allahin elinde. Masallah seninde ruyan çıkmış
tarafından
Evet kiz oglan sağlıklı gelsin
(505 puan) tarafından
Aminn canm sagolasin
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Hamile olduğumu görmedim ama ilk bebeğimde deniz görmüştüm hamileydim 2.de de öyle oldu 3.de kendim dedim artık rüyamda çok güzel deniz gördüm kesin hamileyim diye dalga geçmiştim hatta meğer gerçekten hamileymişim :D

(505 puan) tarafından
Masallahh icine dogmus desene saglikla kucagina al guzel buyutmeyi nasip etsin Allahimm
(1,468 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(505 puan) tarafından
Insallahh canm
0 oy
tarafından
İlk hamileliğimde zeytin görmüştüm eşim beyaz turuncu poşetlerde eve çeşit çeşit zeytin alıp getirmiş bir kaç hafta sonra kesinleşmişti hamile olduğum 
(505 puan) tarafından
Masallah ne guzel ruya zeytin guzeldir
0 oy
tarafından
Ben gördüm canım kız bebek gördüm sarışın çok tatlı benimmiş bende hamile olduğumu fln düşünmüyorum hiç sonra belirtiler fln kanda çıktı erkek doğdu bebişimm
(505 puan) tarafından
Masallah canm saglikla buyusun paşa kizimda hem erkek hem kiz gordum kizim oldu bunda da erkek gordum bakalim ne olacak saglikli olsun da yeter bana
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(505 puan) tarafından
Aminnn canm cok tesekkur ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Gördüm hatta oğlum olacağını gördüm doktorlar bana hep kız dedi ben oğlum olacak dedim eşim kıza çok seviniyordu 21 haftalıkken detaylı ulturasonda %99 erkek dediler eşime erkek dedim Bi yüzü düştü kız istiyordu ama evlat başka birşey eşim günde 4 5 defa arayıp nasılnız oğlum nasıl der bide çalışırken çok özlüyorum resimlerine bakıyorum der aile olmak bağlı olmak sevmek sevilmek çok güzel Allah herkesin evine huzur mutluluk versin eşleri birbirine sarsın 
(505 puan) tarafından
Aminnn ne guzel dua ettin kabul olsun insallah diline saglik anneler hisseder derler bende kizim olunca elimi karnima koyup prensesim derdim esim derdi daha yeni nerden biliyosun cinsiyeti ogrendik aynende kiz kaynanamlar erkek istediler hatta kaynanamla gttk cinsiyete doktor kiz dedi o da hocam bi daha bak belki değildir dedi. Isterse bi tur cevirelim belki cinsiyet degisir o gun cok sinirlenmistim ilk bebegimdi o da
(4,689 puan) tarafından
Doktor ağzının payını vermiş hiç takılma doğunca dünyalar bizim oluyo kurban olurum her bebek çok güzel insan evladı olunca kalbi dahada merhametle sevgiyle doluyor hakkeden herkese evlat versin rabbim
(505 puan) tarafından
Aminnn en cok bu duayi ederim layık olana bakmasini bilene değerini anlayana nasip olsun die
0 oy
(313 puan) tarafından

Görüyordum ama beklediğim düşündüğüm için bilinç altımda o vardı zaten sürekli benimki ondandı sanırım :) ama hamileyken ilk zamanlar bi rüyamda bebek doğmuş eve gelmişiz annem bebeği yıkıyor ben cinsiyeti ne diye soruyorum :D bu çıktı işte 27 haftada öğrendim cinsiyetini nazlı olcak 

(505 puan) tarafından
Masallah saglikla gelsin neyin olacak canim bazen bilincaltinda goruyoruz cok taktığımız icin
(313 puan) tarafından
Sağ ol canım hepimizin inşallah erkek olacak o rüyamda da erkekti :)
(505 puan) tarafından
Masallah saglikla gelsin hayirli bir evlat olsun yeter bize
(313 puan) tarafından
Amin inşallah hepimizinki ❤ seçemiyor ki insan zaten ikisini de canım istiyor düşününce ama nasip bakalım bu yeter belki bize :)
(505 puan) tarafından
Aynen canm haklsn valla insanin elinde ne var ki
0 oy
(11,499 puan) tarafından

1 senedir bebiş olmuyordu kardeşim askerdi gelmesine 3 gün vardı. Sabah ezanı okunurken görmüştüm. Böyle kalabalık bir yerde idim. Herkese çay vereyim dedim elime tepsiyi alfım biri dedi sana asker kınası yakıcaz ne çayı dedi. Kırmızı elbise giydirdiler. Sonra Rahmetli babam geldi elinde bir su şişesi ve bir kâğıt vardı bana verdi kızın olacak dedi adını tusem koy dedi gitti bu rüyayı 10 eylülde gördüm. 30 eylülde de hamile olduğumu öğrendim. Ve kızım oldu adınıda tusem koydum( babam bebeklere isim vermeyi çok severdi bir amcamın kızına birde diğer amcamın oğluna ismini koymuştu. Böylelikle kızımada isim verdi mekanı nurla dolsun;(

(505 puan) tarafından
Masallah ne guzel ruya allah rahmetiyle muamele eylesin masallah canm
(11,499 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bende hamile olmadan once hep goruyordum bi bebegimin oldugunu goruyordm bazen hamile oldugumu goruyordm  evet  2 gun once kuzenim bana buyuk cok guzel hayva verdi  annem insallah allah tekrar nasio edecek galiba dedi ilkinde kirtaj olunmusdumda
(505 puan) tarafından
Insallah canm allah kalbindekini versin
0 oy
tarafından
Komşum görmüştü gördükten iki üç gün sonra hamile olduğunu öğrendim 
(505 puan) tarafından
Aaa ne guzel masallah
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Görmeye fırsat olmadı zaten karar verdiğimiz ilk aydan hamile kaldım :)
(505 puan) tarafından
Hizli cikmis bebis ☺
(3,727 puan) tarafından
Sorma annem vazgeçer deyip elini hızlı tuttu
(505 puan) tarafından
Masallah allah size bagislasin
(3,727 puan) tarafından
Amin cumlemizinkini
(505 puan) tarafından
Sagol canm insallah
0 oy
(973 puan) tarafından
Ben görmedim ama hissediyordum hamile olduğumu sezgilerim çok kuvvetli ne düşünsem başıma geliyor valla
(505 puan) tarafından
Kalbim temiz ya da 6. Hissin kuvvetli masallahh
0 oy
tarafından
Daha nişanlıydık eşimin şehit olan bi arkadaşı vardı rüyamda onu gördüm cinsiyet tartışması yapıyorduk bize olur olur oğlunuzda olur diyordu aradan ay geçtikten sonra evlendik oğlumuz oldu o şehit abinin ismini koyduk oğlumuza 
(505 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin  iyi yapmışsınız
tarafından
Amin canım
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bende görmüştüm rüyamda hamileyim ikiz erkek çocuğum oluyordu  
(505 puan) tarafından
Masallah canim ne güzel
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Deniz görmüştüm renkli renkli balıklar vardı
(505 puan) tarafından
Balik kismet derler masallahh
0 oy
tarafından
ilk kizimda görmüştüm 
(505 puan) tarafından
Ya sende gormussun ne guzel
0 oy
(811 puan) tarafından
Evet kendimi gelinlikle sahilde görmüştüm eşimde damatlik vardı su hissediyordum yere bakınca ayağım yalın deniz suyu değiyordu gülüyordum 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 
(505 puan) tarafından
Masallah ne guzel canm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 376 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde 123melek321 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 158 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu