0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (707 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ne kadar da kötü kalplisiniz.Buraya danışmak için yazıyorum.Ama öyle bir yargiliyorsunuz ki işin içini bilmeden.

Kaynim ölmek üzere kızım hasta gideyim mi diye post açmıştım ama bir sürü laf dedi bazıları size şunu yazmak istiyorum sizce bir insan bunu neden sorar?

Eşimin ailesi bana iftira attı ben 1 haftalık evliyken hemde kimsenin kaldırabileceği bir iftira değildi ben yaşım küçük kactigim için kimsem yok diye sustum.Ailesi tuhaf ve mezhebi geniş insanlar onlarla birarada durmak istemiyorum.Gitmedim eşim kendi gitti.Sonradan gidelim dedim kabul etmedi çocuk hasta kal dedi.Kizim gunlerdir uyumuyor geceleri etinden et kopartiyorlarmis gibi ağlıyor.Uykusuzluktan öldüm günde ortalama uyku öncesi kızımı 3 saat sallıyorum artık bel fıtığindan yürüyemez hale geldim.

Hem kızımın hem benim sağlık sorunlarım nedeniyle hemde onun ailesinin beni sevmemesi ve benimde onları sevmemem nedeniyle gitmek istemedim.

İnsan sevildiği yere gider.Sirf eşimin kalbi kırılmasın diye gitmemezlik etmedim.Kalbi kırılsın çünkü bu zamana kadar eşim bana neler neler yaptı bazılarını buraya bile yazamam utancımdan.Varin siz düşünün.

Karısını düşünen bir eş olsa beni gerçekten sevse ben hiç bişey demeden giderdim ama 15 saat yol cekipte sonunda eyvah demek istemedim.Benim eşimin gözü dışarda sorumluluk duygusu yok ne doğru düzgün bir eş ne doğru düzgün babalık yapıyor ama şuan katlanmak zorundayım başka çarem yok.

Kactigim için ailem evime gelmiyordu dün ilk defa ailem evime geldi eşim yok diye aramız 5 saat annem annaneme gidecekken banada uğradılar çok sevindim siz benim neler yaşadığımı bilemezsiniz.Yapayalniz iki çocuk buyutuyorum borçla harçla ben uğraşıyorum neyse.Bana hak verenlerde vardı postta onlara çok teşekkür ederim.İnsanlarin hayatını bilmeden yargılamamayi öğrenirsiniz umarım.

Yanimda olsanız benle beraber oturur anlattıklarıma hayatıma ağlarsınız.Ama sosyal medya nasılsa diye   burda  okuduğunuz iki kelime için kalp kırmaya değer mi?
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Amann burayı takarsab evin yolunu bulamaz hale gelirsin 

(707 puan) tarafından
Tabiki öyle canım ama kimsem yok benim hani burdan akıl almak istedim.
Hani adam sandık köy yolu sorduk derler ya.Bende fikir alayım demiştim hata etmişim.
-Reklam-
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Burda aslını astarını bilmeden yargı dağıtan çok oluyor canım ama hiç kimse de bilemezdi ki senin neler yaşadığını o yüzden herkes ne hisettiyse onu yazdı 
(707 puan) tarafından
İnsan ister istemez sıkıyor hani kimsem yok akıl alayım burdan diyorum pişman ediyorlar.
(2,826 puan) tarafından
Haklısın canım ama çok kafana takarsan çok çökersin
(707 puan) tarafından
Tabi canım orası öyle de bosvericem bundan sonra.
(2,826 puan) tarafından
En iyisini yaparsın boş vererek
(707 puan) tarafından
Aynen canım.
0 oy
tarafından
Kadın destekçisi olduğum kadar kadınların dilinden de çok korkarım. Öyle bir yargılar öyle bir laf sokarlar ki felç gecirmise dönersin. İyisi mi linç yiyeceğin şeyleri hiç sormamak. Çünkü herkes elinde sopayla bekliyor
(707 puan) tarafından
Gerçekten de öyle tamam bazı konularda laf soyelenir ama bilip bilmeden de yargılanmaz.
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Dur dur tartışma postu olduğu için hemende toplanırlar :) 123.........
(707 puan) tarafından
Gülesim geldi ya.
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm sen isi tam anlamiyla anlatmazsan insanlarin gordugu kadarini yorumlamalari normal degil mi
(707 puan) tarafından
Değil diğer postlarimda bazı şeyleri anlattım eşimin nasıl biri olduğu yazıyor mesela.
(3,102 puan) tarafından
Tamam da herkes acipta diger postlarini okumuyor ki.halihazirda yazdiklarina gore yorum yapiyor.onlarida tanimiyorum ben sadece uzaktan gordugmu dyorum.ki zaten burda cok kolay kalp kiriliyor.nasilsa kimse kimseyi gormuyor dye gercek hayatlarinda  gik diyemeyen insanlar burda kaplan kesiliyor.sen takma.
(707 puan) tarafından
Ben onda demedim ama çoğu postumda diğer postumu bilenler bilir falan yazarım.Ben genelde bazılarının eski postlarina bakıp öyle cevap yazarım insanları yargılamamak adına.
İşte normal hayatta karşına geçse bişey diyemez ama bura olunca hemen atlıyorlar insanın üstüne.Takmiycam bundan sonra naparlarsa yapsınlar.
(3,102 puan) tarafından
Takma canm sen hayatnda gormicegin insanlari neden takip canini skiyorsun ki.ne yasadgni en iyi sen bilirsin biz ne desekte bos.
(707 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun canım haklısın yorumun için teşekkür ederim.
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Anliyorum canim sana hak veriyorm allah yardimcin olsn
(707 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun canım.
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım 
(707 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun.
0 oy
tarafından
Şahsen kötü yorum yapmamıştım ölüm döşegindeki adama sende son görevini yap git demiştim. Ayrıntılar detaylar sevmemezlik vs seni ilgilendiren konular
(707 puan) tarafından
Tamam da hayatımda 2kere çok kısa gördüğüm birine ne gibi görevim olabilir.Ölüm herkes için var.Ben gitsem orda ne yapabilirdim ki zaten kalabalık ana baba günü orası.Virus kapıp gelirdik.
tarafından
Ben kime ne yazıyorsam
(707 puan) tarafından
Yazmayabilirsin keyfin bilir.
0 oy
(15,394 puan) tarafından
Bosver kız burda ağzi olan konuşur klavye kabadayilari. En guzelide ailenle görüsmen olmuş. Bende maalesef kacmiş biri olarak söyluyorum en iyi tesellin aileni görmen olsun gerisini boşver. 
(707 puan) tarafından
Sadece klavye delikanlıligi yapmakla olmuyor keşke bunuda bilseler.Evet gerçekten çok iyi oldu.8 sene sonra evime ilk defa geldiler 2 saat durdular ama bana yetti.Cok mutlu oldum.Seninde ailenle aran iyi olur inşallah canım.Benimki tam manasıyla iyi olmasa da idare eder eskiye göre daha iyi tabi buna şükür.
(15,394 puan) tarafından
Benimkilerde 7 sene görüşmediler ama şimdi çok iyi canim. Merak etme sizin aranizda düzelir. Benim babam affettiyse herkes affeder.
(707 puan) tarafından
Maşallah daha da iyi olun inşallah canım.Bende aynısını benim babam için diyordum.Affettimi dersen içinde hala kin var ama yaşlandığı için bazı konularda da bana hak verdigi için pişman sanırım.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 352 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,539 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (302 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 507 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 429 göst.