0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar kızımın ateşi çıkmış uyuyordu baktım yanıyor cayır cayır ilkönce ölçtüm 37.4 ateş düşürücü verdim bidaha ölçtüm 38 parol vardı ateş düşürücü onu verdim geceden beri rahatsızdı öksürük var bide burnu akıyor ateş düşürücü ne kadar sürede etki gösterir ya her ihtimale karşı takside ayarladım düşmezse diye hastaneye goturcem neden birden böyle rahatsızlandı kızlar ya :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hastnye götür durma
(3,101 puan) tarafından
Şuan biraz düşmüş canım çıkarttım üstünü gezdi biraz öyle eğer duserde sabaha kadar çıkmazsa yarın polikliniğe goturcem ilçenin acilinde fazla bakmiyorlar
tarafından
Oy oy salgın var ben 3 çocuk hepmiz hastayz ates kusma ishal
(3,101 puan) tarafından
Bizim öksürük var canım burnu akıyor sarıl şarıl bide yeni ateslendi
tarafından
Bizmde basta öyleydi zaten
-Reklam-
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Canım salgın mı var ne dünden beri böyle postalar açılıyor çok geçmiş olsun 
(3,101 puan) tarafından
Büyük ihtimalle salgın canım ya zaten bu salgın denilen illeten bı kurtulamadik geçen ishal kusma salgını bugün bu
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Benim.kizimda 3 gun once oyleydi calpol verdim sogan kestim.koydum.yanina gecede ayaginin.altina limon surdum.simdi biraz daha iyi canm gecmis olsun
(3,101 puan) tarafından
Bugün kaynimi o kadar eczaneye gönderdim ilçeye burun spreyi alsın diye keşke calpol falanda aldirsaydim böyle ateslencegini bilseydim
(1,662 puan) tarafından
Suyuna limon sık birde ayaginin altina limon suyu sur yaninada kelle.sogan koy butun gece dogal.antibiyotik valla bize iyi geliyo insallah sizede iyi gelir birde musluk suyunu kaynatmamis verme yada hazir.su ver tercih sana.sularda sknt var
(3,101 puan) tarafından
Canım hazır su veriyorum hep yanına soğan koyayım bari soyupmu koycam soymadanmi canım gözünü yakmazmi ya
(1,662 puan) tarafından
Soy ortadan kes yanina koy canm daha iyi oluyo hapsurtuyo iltihabini atiyo hemen.
0 oy
(388 puan) tarafından
Canım hemen git bekleme biz nelee çektik 1 ay boyunca ve biz erken farkettik öksürük vardı baktık burnuda alınca hemen gittik bronşit dedi doktor erkenden gittik ki şükürler olsun hemen atlattık sonrada kusma ateş şikayeti çıktı ama şuan iyi ihmal etme
(3,101 puan) tarafından
Ateşi düştü o yüzden gitmedim canım bayram sonu merkeze goturcem komple cekap yaptircam ilçeye goturcem ama doktora acayip gıcık oldum bı kaç defa götürdüm de oksurugune bakmadan ishaldendir dedi
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Salgın var sanırım oğlum da evvelsi gün gece aniden hastalandı dün ateş 39 a kadar çıktı bütün gün burun akıntısı oldu bugün biraz daha iyi çok şükür
(3,101 puan) tarafından
Salgın illeti mahvetti bizi şu 2 ayda ne ishalimiz kusmamiz eksik oldu ne gribimiz
0 oy
tarafından
Salgın var kuzum

Acilde serum takıolar o iyi gelıo

Çok geçmiş olsun ❤️ 
(3,101 puan) tarafından
Yarın erkenden acile goturcem olmazsa bende ya çok sağol canım ♥️
0 oy
tarafından
Şu salgına nasıl yakalandı bebekler az Bilgi verin de dikkat edelim kizlar.
(3,101 puan) tarafından
Canım valla yakalanması için hiç bir sebep yok bizde ama dün sağlık ocağına gitmiştik bı izlenimim vardı normalde evden çıkmam kolay kolay ordan geçtiğini düşünüyorum
0 oy
(52,377 puan) tarafından
üstünü çıkar alnina bez koy 
(3,101 puan) tarafından
Çok sağol canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 105 göst.
+3 oy
4 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.