0 oy
275 göst.
Aile kategorisinde (166 puan) tarafından
Arkadaşlar bir kaç ay önce düşük yapmıştım. Kürtaj olmadım ama küçük kan pihtisi kalmıştı en son çıkmayınca doktor şırınga yöntemi ile çekti. Tamam dedi temizlendi dedi. Neyse 3 Adet oldum ilk 3 de kanama görüyordum ama bu kadar KAN PIHTISI çıktığını görmedim. Arkadaşım airiz marka organik ped önerdi bununla baya pislik çıkıyor bak kullan rahim temizlediği için hamile kalanlar bile var ısrarla ısrarla kullan dedi. Bu ay aldm. Hamilelik bekledim olmadı zaten :((  Bugün Adetimin 3. Günü ve dünden beri kocaman siyah pıhtılar düşüyor benden. Ama şaşırdım yaa bu iyi bisey mi ped işe yarıyor diyebilir miyiz acaba. Önceden öyle olmuyordu bu defa çok düştü o kocaman parçalar. Neden böyle oluyor adetim bitsin hemen soğan kürü de deneyecem sonra çocuk için. umarm bu ped ve soğan küründen sonra inşallah iyi gelir.

2 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ya ama çok kanama olması rahim duvarını inceltir bu da hamile kalmak için bir engeldir bebeğin tutunmasi için rahim duvarının çok ince olmaması gerek diye biliyorum 
(166 puan) tarafından
Hamile değilim canm. Bu ay rahim temizlensin diye önerdi soğan kürü de deneyecem artık sonrası nasip sürekli yapmayacam ama bu ped taktm ya baya pıhtı düşüyor.
(4,092 puan) tarafından
Inşallah hamile kalırsın hayırlısı olsun canm
(166 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay adet olmaya yardım eder mi acaba bu ped. Doğumdan beri adet olamıyorum. 
(166 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canm yaa Bi bakın bilseydim yardımcı olurdum ama organik olması çok şeye iyi geliyormuş ondan dolayı deniyorm bu ay
tarafından
Nerden aldın canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yekbun63 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 334 göst.
6 Ekim 2022 Aile kategorisinde Bsmllah (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
8 cevap 530 göst.
28 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,866 puan) tarafından soruldu

405,515 soru

12,149,965 cevap

36,564 kullanıcı

...