0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

image

vajinadan alındı görüntü keseden bebegin durusundan cinsiyet tahmini yapabilen var mi acaba cok merak ediyorum?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post uste çıksın bir fikrim yok :))
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bu ne :D erkek diyim ben
(1 puan) tarafından
Oylesine mi diyosun anladgn icin mi :)
tarafından
Fasulye gibiyse erkek derler benimde fasulye seklindeydi oğlum oldu ne kadar doğru bilemem ama
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ay sekli erkek diyolar
(1 puan) tarafından
Öyle diyorlar ama bilmiyorum benim kiz ama kese fasulye diyenlerde var iyice karisti
0 oy
(19 puan) tarafından
Yuvarlak kese olunca kiz fasulye gibi olunca erkek diyorlar ama.ne kadar doğru bilmiyorum. Bizde 13+2 haftaligiz kızım olacak inşallah:)
(1 puan) tarafından
Senin kese nasıldı  peki. Birde kesen hangi taraftaydi
(19 puan) tarafından
Ilk kizimi hatirlamiyorum ne taraftaydi ama.kesesi yuvarlakti. Bu kızımda da sol tarafta kesesi de yuvarlakti artık tesadüf mü bilmyrm:) ben hep Allahtan hayirli sağlıklı bir kiz evlât istedim  verdi çok şükür. Cinsiyetini ne istiyorsan o şekilde dua et Allaha  Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmez :)
(1 puan) tarafından
1 tane oğlum  var 3.5 yasinda öncelikle  sağlikli olmasi tabiki. Ama gönlümden  geçen  kız  Allahm nasip eder insAllah bana da Kiz  annesi olmayi. Oğlumun  ne tarafmda olduğunu  hatrlamiyorum ama bu kez sol tarafmda kese. Ilk agrilarmda hep oldaydi cok fazla kasık  agrim oldu. Adet olacagm dye bekledm hep hamile olduğumu bildigim halde. Ve suan cok ağır  hissediyorum  kendimi cok yorgun. Cok hafifte  bulantim var.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 73 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde vesile.ates (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif55eee (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Neslihannn (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,668 soru

24,034,002 cevap

328,830 kullanıcı