0 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
birisi yazmistii esi evden kovmus anne evine gtmistii hamileydii. Kac haftadirda esim arayip sormuo beni gectim bebegide mi merk etmio diye kimdii o acaba duzeldimi aralarii aklima geldii smdii 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Benm o :D

Aradığın "BİRİSİ"  ayağınıza geldi 

Halı yolluk paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir

5 Dakikada  yapılır 

Hemen teslim edilir. 

tarafından
anaaaaa gozuunn aydiinnnn iznemii gelio :)
tarafından
evet kuzum 2 günlüğüne geliyor ama ben bu göbüşle ne giyecem  bilemedim:)
tarafından
kiyamamm yaa olsuunn ne varsa onu giy oldugu kadar canimm hadi goozunn aydin cok sevindiimm bol bol zman geciriinn  oglusun ve esinle ucunuzz❣
tarafından
sağol kuzum aydınlik  içinde kal inşallah:*
tarafından
sendeee caniimm❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
hatırladım ama kimdi onu hatırlayamadım kız
tarafından
Yaa bende hatirlayamadim cok bildigimiz biriydii sankii umarm duzelmistr esiyle arasii
tarafından
inşallah  kuzum bir i daha vardı kayınbabası  gilde yaşıyordu onlar uyurken kayinbabası  gizli gizli odaya giriyordu eşi de seni babamdan kıskanmam demişti
tarafından
ayyyy evetttt sapik gbi biseydii demii . olaylar hafizada kalioda kimin basina geldi unutuoz
(6,073 puan) tarafından
Oha kim o kayınpederi olan ya Rabbim düşmanımın başına verme
tarafından
valla hatrlayamadimm bende canim ama bahsetmistii birii oyle bisey
tarafından
siyah saçlı beyaz tişört  giymişti 17 yaşındaydı 3 aylık hamileydi:) hafıza kuvvetli de isimlerine bakmadım
(964 puan) tarafından
Aynen öyle derya çok doğru hatirliyorsun tatlım.  Ama kim olduğunu bende hatırlayamadım.  Çokta güzel bir kızdı. Ailesi istediği için evlenmisti demi eşi büyüktü kendisinden
tarafından
genc oldugu nerdenn belli zehiirr bu kiz zehiir :D
tarafından
Of onu hiç hatırlatma derya onu okuyunca beynimden vurulmusa dönmüştüm nasıl olabilir öyle bir şey ya ne demek kayinbabanin gelin yatarken odasına girmesi üstü başı müsait mı uygunsuz bir halde mi ne belli yani hiç haz etmem benim yatak odama kayinvalidemin dahi girmisligi yok mecbur kalmadıkça koridorun o tarafına dahi geçmez kadın kaldı ki kayınbaba yani
tarafından
evet kuzum zorla evlenmişti sevmiyordu eşini ben de çok etkilenmiştim hatta hepimiz adama ş.erefsiz demiştik
(964 puan) tarafından
Bulacağım bekleyin beni
tarafından
Çünkü s.refsiz yani ne diyek:D
(2,263 puan) tarafından
Aileler arayı  bulmuştu kapının kiliti fln değişck diyordu o kız eve döndü adını bende hatırlayamadım :)
tarafından
bul kız bekliyorum:)
(29 puan) tarafından
Bizim hiç yatak odasıdır özeldir falan diye saygı gördüğümüz yok iğrençler yaa.Yatağa uzanmalarına oturmalarına katlanamıyorum.Beraber oturuyoruz odamız iki kat yukarda yememiz bir.Lanet ettim artık
tarafından
kapını kilitle kuzum olurmu öyle oturacak başka yer mi yokmuş
(29 puan) tarafından
O değil görümcelerimde kaç defa fark ettim makyaj ürünlerimden fırçadır odur budur eksiliyor onların çantasında buluyorum ***** sanıyorlar insanı ama bütün aptallıkları ortada.Arada kilitliyordum sonra aç kapa yoruldum geliyorlar sanki koltuktur
(964 puan) tarafından
Derya bulamadım kız.  Ya resmini değiştirdi yada üyeliğini kapattı.  Adını hatırlamıyorum ama resmini görsem kesin bilirdim:(  üyelerden baktım da goremedim
tarafından
terbiyesizler  kuzum abilerinin  ilişkiye girdiği  yatağa  oturunca ellerine ne geçiyor
(29 puan) tarafından
Öyle hadsizler ki aile öyle zaten ergen çocukları kadın gibi yetiştiriyorlar hastaydım birkez söz de beni sormaya cıktılar 1 saat dedikodu yaptılar eşim geldi ancak indiler az kaldı inşaAllah çıkacağız
tarafından
bence de üyeliğini sildi ben yorumlarda da görmedim  hic
(964 puan) tarafından
Derya buldum Havvanur yalcin.
Ama açıktı kapanmış. Açtığı postlara Bşk hatirlarsin
tarafından
aaa evett bayadirr gorunmuyorr ama kendisii onceden cok post acardii
(964 puan) tarafından
Evet cnm. Uzun zamandır girmiyor galiba
tarafından
ah yazikk.ins herseyi yolumdadiirr hakkmzda hayrlisi en guzelii olsn canim
tarafından
evet kız bende gördüm şimdi
(964 puan) tarafından
Amin Hanifecigim amin canım
tarafından
amin kuzum amin
0 oy
tarafından
Canım sanırım dügünde tartışmıştı. kayınpederi ve babası birbirine girmişlerdi eşinin eski, sevgilisi yüzünden. Onumu diyosun acaba
tarafından
o dugun meselesini de blioduum canimda sanirim o degildii esi evden kovmustu bnuu. bagdastiramadim smdii rabbim herkese mutluluk versnn ins ya
tarafından
Ortalık elli altı olaysiz gün yok ki :)
tarafından
Hıımm tmm canım benim direk aklıma mervommmmm geldi de
tarafından
hanife  çorba yaptın çorbaaaaaaa:)
tarafından
suss kiizz naptiim.ben:D yetisemiom hizinizaa
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Onlar barıştı canım evine döndü 
tarafından
aaaa cookk sevindiimmm kimdii o canimm aklma geldii bayadr aklimdaydi ama km oldugunu blmiodmm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.