0 oy
532 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bu saatte temizlik yapıyor yaa sinirden uyuyamadm her sesine bebeğim uyandı tak tak tak birşeyler çekiyor eşim aradı en sonunda sizemi sorucaz diyo eşimi zor sakinlestirdim ne insanlar var yaa saat 2 olms eşim ise gitcek sabah uyuyamdi oturduk kahve içiyoruz yani 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bazıları apartmanda oturmamalı gerçekten çok saygısızlar
tarafından
Evet kızı var 5 yaşında inan gunduzleri eline birşey alıyor sürekli parkrlere sürüyor koşuyor okadar ses geliyorki hadi gündüz neyse dedik gecede böyle yapmalari sinirden basım ağrıdı
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum benimde alt katımda var öyle Bi sorunlu gece matkap yapıodu post açmıştım daha önceden. Çok şükür gidecekler kurtuluyorum pislik heriften. Sizde kurtulursunuz inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Polise ya da zabıtaya şikayet edin canım
(1,456 puan) tarafından
Size mi soracaz diye bişey yok eğer aprtman da oturuyorsan kurallara uymak zorundasın akşam 10 dan sonra gürültü yapamazsın. Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya
tarafından
Sorma yaa her gece ama geçende tam yatak odası tarafında saat 11 kızı oyuncaklari vuruyor yerlere görsen 5yasnda eşim yazdım whatsapptn diyo baglimmi çocuğu sende buyudugnde anlarsın diyo eşimde bu saatte biraz daha dikkat et ozaman dedi cevap vermiyo ama aynı devam yan komsuda şikayetçi sesten kavga ettiler zatn
(1,456 puan) tarafından
Benim oğlumda sürekli oyuncaklarını yere sürtüyo mesela bu sabah 7 buçukta uyanmış arabalarını yere vuruyo güzelce aldım elinden ayıcık falan verdim biz erkenden uyanıyoruz diye herkes o saatte uyanacak değil. Düşüncesiz insan çok benim komşularım da hiç bebek var dikkat edelim demez aynı seninkiler gibiler
tarafından
Memur eşim 1 sene daha durucz ama ev bulsam cikicn artık yetti canıma
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Senin yerine ben bile sinir oldum valla, saygısızlar
tarafından
Bende sinirden uyuyamadm vallhi bebeğimde sese uyanıp durdu
(1,690 puan) tarafından
Ah kıyamam bebeğe yazık ya.. Devam ediyor mu hala
tarafından
Evet hla devam
(1,690 puan) tarafından
Canım polisi arasan?
tarafından
Eşim polisi aradı canmgeldi plis uyuyoruz biz feln dediler inanirmisin kabl etmediler
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Ben de gece temizlik yaparım ama dikkatli olmak gerek tabi ki, hele ki uyarı gelecek de öyle cevap verecekler polisi ara gelsin bu saatte rahatsız etmeye hakları yok. İnsan utanır ama insan yani, onlar değilmiş yazık 
tarafından
Öyle vallahi söyledikçe inat ediyo sanki daha fazla yapiyor
(11,033 puan) tarafından
Ne diyim ki arsızla uğraşılmıyor
0 oy
tarafından
Ben bulaşık bile yıkamam bazen çok geç saatte çıkarsa komşular tabak sesinden rahatsız olmasın diye ne insanlar var ya. Komşu hakkını bilse öyle davranmazlar komşu hakkkıyla alakalı hadisler yazda as kapısına
tarafından
Ahh onları düşünen kim canm
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Valla bende şuan temizlik yapıyorum ama ses yapmamaya çok dikkat ediyorum sessiz yapabileceğim şeyleri yapıyorum. Alt katta çocuk yok bununda rahatlığı var ama çok çok dikkat ediyorum çünkü yapmak zorundayım sabah çocuklardan yapamıyorum malum
tarafından
Kız yok ne dikkat etmesi tangur tungur gidiyo valla
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Polisi ara böyle böyle diyor birde de kşr karı
tarafından
Aricm canm böyle giderse son care
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Direk polis cagirsaydiniz yüz göz olmadan komşulardan şikayet var diye
tarafından
Aradık canm gede 3 e kadar devam etti polise ben uyuyorum feln dedi sesten haberim yok diyo
(4,962 puan) tarafından
Ahahahha iyiymiş adama bak ya terbiyesizzz
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Bir sığır kolay yetişmiyor.
tarafından
Evet yaa ev alma komşu al diye boşuna demiyorlar bir komşu bile evin huzurunu bozabiliyor
(5,727 puan) tarafından
Mesela benim hiç komşum yok sorun sende mi dersen bende dört dortluk değilim ama zamanında gittm. hergun hamileliklerimiz yakndi ne çok kusuyordu bende ikizlere hamileydim daha ağırdım dolasmaya inerdim hep kusuyor diye gelmiyor sandım doğum yaptı dört ay sonra bebeğiyle geldi ben ikizlerle indim 40gn sonra karşı komşu için demedigini bırakmadı herkesi mikser gibi karıştırdı şimdi aynı kaba s.iciyor derler yaa gördüm ama geç oldu eşim çok uyardı beni dedim kotu niyet yoktur ama eşleri dinlemek lazımmış birde fazla fedakarlık yapmamak
tarafından
Bende evlendim ilk burda oturdum canm bu apt yeniydi ilk biz oturduk ve hep üst katın feln boştu neredeyse 1, sene boştu sonra kiralık verdiler bu komşu taşındı ozaman benim kızım yoktu çok ses yapıyorlardı ama ben hiç sikayt etmedim ama çocuk olunca her sese uyanıyor yani saat gece 2,daha çok ses geliyor uyardigimiz zaman diyor size mi sorcaz bilmem ne yandakiyle kavga ettiler zatn apt kimse istemiyor bunları ve hla ses yapmayalım demiyor yani
(5,727 puan) tarafından
İnsanlar çok anlasiyssiz biz çok şeyi sineye cekti ama başkalari.hic fedakarlık yapmadı kuzum
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Ya kimsse kusura bakmasın da bazılarının yeri ahir..... Toplu yaşam alanlarında yaşayamayan lari alacaksın ahıra baglicaksin
tarafından
Evet yaa benim bebeğim olduğu halde ben gündüz hiç bir iş yapamaiyorm gecede insanları rahatsız etmim diye birşey yapmıyorum kadın cocucugu uyutuncacnerdeyse ev supurcek hiç saat fark etmiyo
(9,242 puan) tarafından
Allah'ın dan bulsun
0 oy
tarafından
Sabah 7 de elektrik süpürgesini aciyor benim yandaki komşuda:)) sabır diyoruz 
0 oy
(447 puan) tarafından
Polisi arasaydınız 12 den sonra ses yapmak yasak
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Bizim komşuda oyle ama herkesin bi yasam tarzi vardir biz sabah 10na kadar uyuruz onlar sabah 7den elektirk suourgesini açar:)karişamayiz tabiki
0 oy
(36 puan) tarafından
Polise şikayet edin bazıları insanca uyarmaktan anlamıyor
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bazıları çok saygısız ya annemlerin üst katındaki kadın halı yıkamış ıslak ıslak atmış balkona annemler de hava sıcak balkonda oturuyor hep üstlerine damlıyormuş kendi en üst kat tüm komşular sinirlenmiş kavga etmiş kadın bi de yapacak bişey yok diyormuş çok saygısız insanlar var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
22 Mart 2024 Moda kategorisinde Mdnafsn33 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Metehannyksl (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

404,034 soru

12,103,823 cevap

36,421 kullanıcı

...