0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kız benim canım hiçbir şey istemiyor ya sabahları :blink: bebe iyice tüm düzenimi huyumu suyumu değiştirdi ay sabahları kalkıp koşa koşa kahvaltı yapan ben , kahvaltı yapacağım diye aklım çıkıyor :wassat: ben ne yapayım şimdi a dostlaaaaaar :'( 

33 Cevaplar

0 oy
(6,394 puan) tarafından
Niye ki huysuz mu bebegin? Ben çocuklar var diye erkenden yapmaya çalışırım hep
tarafından
Daha doğuramadım kız ben :D ama evet huysuz :-//
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gözümü kahvaltı yapmak için açıyorum ben :D

tarafından
Kız bende öyleydim vallahi zoruma gidiyor artık
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Bende öle aram yok kahvaltıyla çocuklar olmasa hiç hazirlamam
tarafından
Yemesem akşama kadar yemem resmen iştahım kapandı yine
0 oy
tarafından
Sen gene kahvalti diyon bacim benim su icmeye tuvalete gtmeue vaktim yok :)
(13,306 puan) tarafından
Aslında daha iyi tabi de çekmeyen bilmez işte :)
tarafından
Kiz aslı hamilelikte bende cektm inan ama kizim kolik 6 audan beri gecem gündüzüme karisti :) cok sukur gecen ay biraz hafifledi bu 2 gunfrn beri gene canıma okuyo gecelero aglaya aglaya uyuyo anlamadm neden ya diş yada sicaktan yapiyo.heralde
(13,306 puan) tarafından
Hem diş hem sıcak kuzum huy değiştirdi benimki de 10 ay bir haftalık iki yaşına kadar çıkması gereken dişleri yaşına kadar çıkarmayı planlıyor heralde bitirdi beni ama böyle kendim bir şekilde dinç oluyorum inan. Öbür türlü çok zorlandım ben
tarafından
Bende öyleym.canm.salmiuorm kendimi iş güç yapiyorm geçiyo zMan canm . Kiz bidr ellerini agzina cok soluyo eline oyuncak veriyorz agzina aliuo.diş kasiciyla kasiyorm hoşuna gidiyo uyanikken bisey yapmiyoda uyurken huzursuz oluyo yavrum . Allah butun annelerin ve cicuklarin yardimcisi olsn canm anne olmak zor gercekten de boşa denmemiz cennet annelerin ayagi altindadir die allah yavrularimizu başımızdan eksik etmesin onlarida bizsiz brakmasin rabbim
(13,306 puan) tarafından
Şuan yardımcım var işlere yemeğe anneme taşındık da annem de eline birşey değirme ben yapcam diyo gelince çocuk tepesinden inmiyor o bana ben ona kıyamıyorum salmamak en güzeli.
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Valla benimde sbahlari hic birsey yiyesim gelmiyor ya 
tarafından
Kız ben böyle değildim :-(( iştahım kapandı yine
(5,269 puan) tarafından
Valla bnde bir haftadır iştah kalmadı
tarafından
Bak şuan açım ama kahvaltı yapmak istemiyorum
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Kahvaltısız bir hayat düşünemiyorum :D 
tarafından
Bende bende ♥️ halbuki ne çok severim kahvaltıyı
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Bu sıcaklarda çok canım istemese de yine de kahvaltısız günüm olmaz kalkıyorum ilk kızımın yiyeceğini hazırlıyorum o arada kendime de bi kahvaltı tabağı yapıyorum öyle çok abartmam eşim evde olmadığında sadece peynir zeytin salatalık domates bi de yumurta bi tabağa hazırlarım önce kızımı yediririm sonra ben yerim
tarafından
Bacım biz hala ortak tüketiyoruz malum doğurmadım da ben :D
(4,089 puan) tarafından
Ohoo sen erken başlamışsın erinmeye dur topluca gıcık olduğumuz cümleyi sana söyleyeyim de kendine gel ben seni bir de bebek doğunca görücem :D
tarafından
Doğunca göremezsiniz bacım :D
0 oy
tarafından

Gözümü açtığım an açım:) çocuklarımda ben gibi uyanan soluğu mutfakta alıyor:D

tarafından
Gebeliğin ilk haftalarında da böyle olmuştum az milletin başını beynini yemedim iştahım yok diye :))
tarafından
Dönem dönem oluyor ama kendini zorlayıp azda olsa yemelisin iki canlısın sonuçta
tarafından
Düzene sokmam lazım biran önce bu durumu
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Bulamıyorum ki :) baya bi oturuyorum kendime gelmek için sonra mecbur kalkıp hazırlıyorum kahvaltı 
tarafından
Kız benim bebe delirtiyor yaa geceleri uyutmaz gündüzleri rahat vermez birkaç gündür de kramplar var karnimda ya ne yapıyor içeride hiç bildiğim de yok
(11,007 puan) tarafından
Anlaşılan doğumdan sonra da uyutmayacak seni hazırlan diye bunlar :))
tarafından
Yerini yapıyor bence de :)))
(11,007 puan) tarafından
Hadi bakalım sağlıkla hayırla gelsinler :)
tarafından
Amin caniiimmmm inşallah ♥️
0 oy
tarafından
Bende çekine çekine hazırlamaya gidiyorum fakat gidincede  herşey yapıyorum kızartmalar olsun ne bulduysam cıkarıp sofraya kurarım gitmekte çok zorlanıyorum ben ve eşim alişkanlìk haline getirmişsiz saat 9 da kahvaltılık yerde olacak malesef
tarafından
Yok yok verirsin inşalah herkez vermiş bizde veririz
tarafından
Ay inşallah yaa
tarafından
İnşallah sabrm gelmiyor delirecek durumdaym evde kala kala bi hal oldum
tarafından
geçecek bunlarda inşallah ♥️ :)
tarafından
İnşallah❤❤
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bnde öyleyim kizim olmasa hic hazrlamicam 
tarafından
Bende içeride oğlan var diye yiyorum :))
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Yemek buldun ye dayak buldun kaç ben yerim ya :) 
tarafından
Hazırlayan da yok ki kahvaltı :))
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Kızım alışsın diye yaparım her sabah onsuz oturmam sofraya ne zaman olursa olsun beraber yemek yeneceğini öğrensin bide eşim işe gidiyor onun için evlendiğimizden beri her sabah kahvaltı hazırlarım 
tarafından
Keşke benim kocada da kahvaltı alışkanlığı olsaydı yaa çok yoruyor beni asla kahvaltı yapmaz zorla yediririm bazen
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ayakta da olsa kahvalti etmeye çalışırım günün en önemli öğünü çocuklarım bizden alışkanlık yapti onlarda kahvaltı etmeden günü geçirmez kuzum
tarafından
Benim arsız bebe doğunca nasıl olacak aceba?
(5,724 puan) tarafından
Ben ikizlerle yediysem sende yersin canım ☺️
tarafından
İnşallah yaa vallahi bu çocuk çok gözümü korkutmaya başladı benim. Canım kocamın hayali ikizler :D
(5,724 puan) tarafından
Canın kocan canına susamış hehe☺️☺️☺️
tarafından
Ona göre ne var ki akşama kadar sen evdesin her şeye sen koşuyorsun acıktı susadi altını kirletti banyosuydu uykusuydu her şey sana bakıyor babalar da maddi yönde işte daha hala kontrole gidince sorar bebek tek mi diye sjsjsjsjsj
0 oy
(12,976 puan) tarafından

Ayy biz gozumuzu acip esimle birbirimize bakip cok acim diyoruz :D

tarafından
Şuan mesela acıktım ama yiyesim yok iştahım kapanıyor yine ve benim eşim hayatta kahvaltı yapmıyor delirtiyor beni , çocuk gibi arkasında dolanirim iki lokma yesin diye düşün
(12,976 puan) tarafından
Ay Allah yardimcin olsun kiz birak sanki çocuk ne arkasina dolaniyosun yemezse yemesin
tarafından
Bazen kızıyorum zaten bitir tabağını falan diye sjsjsjsjsj iyice ana oğula bağladık :Dd aaaamiiiinnnnnnnn♥️
0 oy
(415 puan) tarafından
Sabah olsada kahvaltı yapsam diye beklerim kahvaltı can dır hamileyken de kesilmedi Allah'tan bebe doğdu yine aynıyım 
tarafından
Bende kahvaltıyı çok severim ama iştahım kapanıyor yine sanırım :-//
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Kahvaltı demeyin bana bıktım bide sabahları insanın canı birşey çekmiyor ki vallahi çocuklar olmazsa hiç hazırlamam
tarafından
Kıyamam yaa :))
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Valla ben çok seviyorum ama evde yalnız olunca çok üşeniyorum eşim varsa yaparım ama bakalım bebe olunca nasıl zamann bulacazz
tarafından
Kız ben aslında usenmiyorum ama resmen kahvaltı yapmak istemiyorum
(3,443 puan) tarafından
Acikmiyon mu kız ben gözümü açınca midem kaziniyor
tarafından
Açım şuan ama bir şey yiyeceğim diye aklım çıkıyor :D
0 oy
tarafından

Senin pembik havlun yok diyedir :D

tarafından
Kandırdın beni , almadın sjsjsjsjsj
tarafından
Postlar kapandı durdu ben napim:D
tarafından
Vallahi sanki hakaret ettik :))
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Enerjim yok helede bu sıcakta ama oğluma hazırlarken atıştırıyorum 
tarafından
Biz ortak tüketiyoruz hala bacım :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 376 göst.
25 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
26 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 715 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde nilanka (169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 62 göst.

412,496 soru

12,418,766 cevap

45,123 kullanıcı

Kategoriler

...