Hanımlar 4 aylık hamileyim popom çok büyüdü bide arkaya doğru baya gidiyo sanki top var kendim zayıfım kilom yok hamilelikte 4 kilo aldım ama hepsi popoma gitmiş eşim çok büyümüş popon diyo acaba rahatsız oluyo mu kafama takmaya başladım hamilelikte popo eritici ne yapabilirim
Popo eritici ne kiz kirec cozucu geldi aklima :D allah iyiligni versin
Ay cok koru duruyo o yaaaa. Ben 31 haftaligim 7 kg aldım ama popom yok
Popo erkek bebeklerde olurmuş oylemi :) belki gider o daha gobek cıktı mı ki bi tanidıkta 4aylıkta onunda once kalcaları genisledi sonra gobek oldu. Esininde rahatsiz olacagini sanmiyorum yemekte salca kadinda kalca demisler :)
Cnm benimkide buyudu ama guzel duruyor kiz bn rahatsız olmuyorum :) kocamda buyumus der bnde yemekte salca kadinda kalca derim.ona evet oda kalcasiz olmaktan iyidir der begenir yani ama dogumdn sonra kuculur diye umuyorum
Bende popom çıksın dşye bir kez daha hamile kalmayı göze alabilirim☺Benimde hiç yok ya çok imreniyorum basenli popolu bayanlara keşke benimki büyüse öyle benim popo sıfır ha bire göbekten alıyom kiloyu asla popodan aldığımı bilmem:(
Kız daha ne ıstıon bnm de gobek meme popo onden gıdıo buyudugu bnm hosuma gıdıo mıllet para yatırıo sısırmek ıcın bızım kı gebelıkde oluo vede cınsyt ne acaba
Vede erkekler kalcalı sever :-)
1,447,208 soru
23,772,866 cevap
316,004 kullanıcı