0 oy
922 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
......................

19 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Bilemedim of
-Reklam-
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Yani annenin babana pantolon al demesini bilemedim de ama annene yaptıkları ayıp olmuş ona da söylemeleri lazım sende bişey begende al diye 
(415 puan) tarafından
İşte onlar Aldı ya annemde babanın yok al diyor evet onlar sormamıs kendince o da üzülmüş bana da sorup alan yok annem haklı demi
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Kızmadan güzelce sor bizimkilere neden almadın yada sormadın ihtiyac var mı yok mu diye sor nedenini 
(415 puan) tarafından
Sorunca hemen bulur bir cevap alsaydı annen de ben ne bilim onlar aldı ben ödedim der insan banada alır benim de eksiğim var
(3,754 puan) tarafından
Klasik erkek işte öncelik kendi ailesine vermiş ayıp etmiş ama madem pazara anneni de götürüyor sorsaydı yada götürmeseydi
(415 puan) tarafından
Aynen öyle madem götürdün sor sinir oldum ya of
(3,754 puan) tarafından
Anneme pazardan bişiler aldın mı diye sor yok istemedi felan derse anneme sordun mu ki diye sor
0 oy
(5,946 puan) tarafından
En com6 eşinin  yaptığı  yaptığı  ayıp  insan  bir sorar  yani  anne sende  beğen  birşeyle alalım diye  ama  anninde pantalon istemesi olmamış 
(415 puan) tarafından
Anam hep istiyor bişeyler de eşimin de öyle yapması üzülmüş kaynana da oğlunun parası ya ne varsa almış bu gariban gibi kalmış birde parası da yok üzülmüş işte brnde üzüldüm şimdi sinirlendim
(5,946 puan) tarafından
Az önce  arkadasın  yazdığını  okudum  k.b ama  senin  ailen  çok  yuzsuzmus  surekli  birseyler istiyormuş  öyleyse  eşin  haklı  içinden  yapmak  gelmemiştir ona  birşey diyemem
(415 puan) tarafından
Haklı demi yüzsüz kız bizimkiler birde anam beni doldurur gibi anlatıyor senin kaynana fena bana sormadi etmedi iyide sizde bize bilet aldirirken damat paran varmı diye sormadiniz hepsini dedim bu sefer kaynanayi kotuluyor bana of sıkıldım bunaldım artık
(5,946 puan) tarafından
Canım  sen  hiç  annenin  gazına  gelip eşinle  aranı  bozma  sedece  sakin  bir sekilde  sor  cevap  verirse  konusun vermezse  usteleme
0 oy
(595 puan) tarafından
Valla bacım Bi önceki postunu okudum ne ananın ne babanın hayrı dokunmamış birde üstüne para istiyorlar bilemedim yani tamam alınır edilirde alınmadığı zamanda laf edilmez yani sonuçta ne senin nede kocanın öyle bir zorunluluğu yok ha dersin ki durumları iyi değil o ayrı konu ama önceki postta babanın çalıştığını ve çıkarcı biri olduğunu hal hatır sorarken bile iban numarası attığını yazmışsın ne yalan soyliyim benim içimden gelmezdi bisey almak yapmak 
(415 puan) tarafından
Eşimin de bu yüzden içinden gelmiyor farkediyorumda anam şimdi beni doldurdu sinir etti eşim o kadar ince düşünmez alsınlar ödeyim der babam her konuşmada zaten pantolon tişört IBAN herşey istiyor o kadar yol dan izne gitcez eli dolu bekler bizi insan kızım gelmiş torun gelmiş sevinir bunlarda yok
(595 puan) tarafından
Valla bacım ailen olsun başkası olsun hakedene yapılır bende yurt dışında yaşıyorum annem kardeşim bise beklemez ama onlar dışında herkes bısey bekler kimseyede alıp götürmem almayınca kötü oluyosun çünkü Bi kere alışınca daha önünü alamiyosun teyzemde aynı şekilde yurt dışında yaşıyor bavul bavul bıseyler götürüyo bide alıştırdı yani yıllarca gittikleri zaman bekliyorlar ki ne verecek hiç gerek yok yani böyle şeylere
Sende annenin doldurusuna gelme kocana aranı soğutma Allah göstermesin bısey olsa ayrılsaniz dicekler mi sana gel ben bakarım ben ederim şu anlattıklarından sonra sanmıyorum yani
(415 puan) tarafından
Demezler hiç canım bakalim edelim alistirdim ben de bunları bekarken
(13,425 puan) tarafından
Çok haklısın valla
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Galiba annen hakli ama esine kizma sadece nazikce siyle annemede sorsaydinz diyw
(415 puan) tarafından
Eşimi de anlıyorum bizimkiler menfaatci ama sorsaydi olurdu o da
(1,386 puan) tarafından
Kiz yada boaver geçmis bitmis  iste  soyleme hiç
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Böyle şeyler yaşamamak için iki dur bir yere alışveriş vs yerlerine birlikte gitmelerini engelliyorum ne olur ne olmaz 
0 oy
(13,425 puan) tarafından
Bi şey diycem çalışıyo musun? Eski postunu okudum baban senden niye iban istıyor kendin çalışmıyosan
(415 puan) tarafından
Bekarken çalışıyordum toplu param vardi benim evlenmeden arabam vardı sattım hepsini eşime verdim diye kiskandilar bize niye vermedin sen ona verdin o da ailesine yapyior onları seviyor onlara düşkün diyorlar eşimde ev almıştı 150 bine yakin borcu vardı verdim kapattı sağolsun eksiklerimizi alır eder bebeğim oldu iş hayatına ara verdim babamlarda bekarken den alistirdim hep birazcık o yüzden evlenmemi istemediler
(13,425 puan) tarafından
Ay hiç hoş değil tavırları canım ya kusura bakma ama önünü kes bu işin sonuçta tek maaş artık hediye alırsın o ayrı istemek ne ama
0 oy
(52,041 puan) tarafından
ayıp etmişler de anneninde onlara aldilar babanada alsinlar demeye hakki yok oda ayip
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Haklı annen sanki gücenir insan 
0 oy
(5,089 puan) tarafından
Ben olsam misilleme yapardım valla. İkisini de pazara götürür ikisine de istedikleri şeyi alırdım. Eşime de anlatırdım böyle böyle yaptım diye. O zaten anlardı anlaması gerekeni.
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Almak zorunda degil.Ben anneme bir sey alsam kaynanama istiyor musun diye sormam kendi esi var alir yani banane ve kaynanami severim bir problemim de yok.
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Esinin ananası babası kaynanalar senin anan baban farklı ınsanlar. Bir kere kimse kimseye birsey almak zorunda degil. İçinden gecmiş anasına almıs sende kendi paranla alacaksın. Kaynana diye bu kadar gömmeye gerek mi var. Anasına salvar aldı diye tırı vırı ama annen yüzünü karartıp istiyince sizden ona laf yok. 
(415 puan) tarafından
Yo ben annemede gereken lafı diğer postlarimda zaten söyledim kaynanama aldığını da diğer post larimda belirttim şuan annem beni dolduruyor diye de belirtim durumu kaynana anne diye icsellestirme üstüne ben eşimin ailesine kendi ailemden fazla yaptım herşeyiyle hiçte ayırmadim mesele salvarinda değil şalvar dediğin ne kadar mesele bunu bana annemin doldurur şekilde söylemesi yoksa ben annemden gizli eşimin ailesine çok yaptım
(415 puan) tarafından
Buraya yazma amacım canım anama bişey desem kalbi kırılır eee eşime de demek istemiyorum ondan sinirim geçsin diye yazınca okuyunca yorumları rahatladim en azından yoksa aile atsan atılmıyor yani kötü de olsa çok zor
(11,928 puan) tarafından
Tabi ki atsan ataılımıypr ama bak ne halt oldugunu kendin görmüşsün. Benşm de belirtmek istedigim boyleyken bu da gunah adama bu sebebepten kızmak. Ki aşılar diyorum aynısını ben yasıcam kocamın annesi babası bir yaralı parmaga işemicek birde pantolon vs isticek birde Kocam bana kızacak neden benimkine de almadın diye yani büyük soğurum kocamdan
(415 puan) tarafından
Bende adamcagiza dememek için sinirimi buraya yazdım canım benimki sağolsun hepsinin huyunu suyunu biliyor ne olduklarını boşver biz kendimize bakalım der
0 oy
tarafından
Şimdi önceki postunu okudum canım esin ve sen ailene yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız artık bisey yapmasın sakın ailenin dolduruşuna gelip eşinle aranı bozma annene gerekli olan cevabi ver yeter. Hem esin kaynananın ihtiyacı varmış ona bir tane şalvar almış çok görmemelisiniz. 
(415 puan) tarafından
Yok canım cok görmüyorum zaten alsın ama annemin amacı derdi ne bana ikide bir söylüyor onu da geçtim babana pantolon al bende babam çalışıyor alsim dedim pazardaki olayı diyor almak zorunda değil eşim herşeyi beklemeleri canımı sıkıyor üstüne dolduruyor ya beni aklı mi ermyior ne
tarafından
Ayy zor bir durum canım kendimi senin yerine koyuyorum da ne yapardım hiç aklım almıyor
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Yaptığı ayıp olmuş yaa
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Bacım ne ailene, ne aileme net. Ne o alsın ne sen. Sizin alacağınız bir donla zengin olmadıklarını gibi fakir de olmazlar o yüzden en güzeli anneler günü vs hariç almayın
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Annenin senden böyle bir talepte bulunması çok yersiz bence . Kendi çalıştığin olsa ya da babanın durumu olmasa  istediğin gibi alırsın da babanin durumu iyiymiş neden senden istiyor ki ? Eşin annesine babasına bakma zorunluluğu var almasında bir beis yok eğer evini zor durumda bırakmıyor ise ama şu da var annene de sorma inceliğinde bulunmaliydi .. Kızmak yerine kırıldığını belli et senin sadece bir tane annen mi var de 
(415 puan) tarafından
Haklısın canım valla anamdan da ailemden de iyice bıktım da atsan atılmıyor öyle katlaniyorum burayada yazayım da sinirim geçsin diye yoksa anama bişey der patlarim diye
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Takıldığım nokta bebeğim doğdu bizi masrafa soktular demek bebeği yaparken ananlara mı güvendin çocuk benimse kimseden bişey beklemem
(415 puan) tarafından
Canım ben bebeğim ucin bişey beklemiyorum bebeğim doğdu onlar geldi bizde biletleri aldık  2kisi bilet geliş gidiş 2 bin TL onalr da bizden beklemesin Lee madem ben çocuğu yaparken zatne beklemeidm kimseden bişey üstüne otobüsle gelin çok tutuyor yol parası dedim siz zenginsiniz bileti kıskanma dediler yoksa benim bebeğime çorap almışlar almamışlar umrumda değil ama her iki ailenin biletleri bizden çıktı 4 bin gitti her iki tarafta
(7,791 puan) tarafından
Ohaa pardon ben yanlış anlamışımda almak zorunda değilsiniz alamayız diceksin bitti ayrıca annenlere ıçak bileti almış eşin anasına don almış çok mu annene biraz sert yap çk ayıp birşey ya
(415 puan) tarafından
Kız kaynanalarda 3 kişi geldi biletini aldık Ben anneme sert kızıyorum da annem bu sefer ben de bir zaman konuşmuyor küsüyor ben de o yüzden anneme konuşmamak için buraya yazdım almayız bileti dedim nasıl küstüler aldım
(7,791 puan) tarafından
Paran için snnle olan olmasın küserse küssün seni sen olduğun için sevsin
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Hayır canim deme bence annenin bunu sana anlatması çok yanlış anne aklına gelmemiş de geç sakın ailen yzuunden kocanla tartışma almafilarsa almazlar annen de beklemiş yani beklmeseiin niye bekliyorki
(415 puan) tarafından
Sırf anneme laf söylememek için buraya yazdım bişey demeden hemen kırılıyor annem üstüne sürekli niye bunu bana söylüyor eşimle aramı bozmak mi istiyor ne dedim aklina gelmemiştir sen alsaydın o oderdi diye başladı işte konusmaya

İlgili bir soru bulunamadı

412,213 soru

12,409,107 cevap

44,762 kullanıcı

Kategoriler

...