Dün baklava açtım annemle daha önce yapardık ama ilk defa tek başıma yaptım eşimle birlikte ben açtım o cevizleri yerleştirdi bitti ikimizde cok yorulduk bende hamılelıkte dolayı ve öncesinden var olan bel fıtığı nüksetti dun geceden beri belim agırı yordu bugun hıc bırsey yapmadım oylece yattım uzandım. Eşimde geç geldi biraz eve bende banyo yapsam rahatlarım genelde bekle bekle gelmiyor bende acıdan ağlamaya başladım o uzuntuyle aradım nerdesın diye sanayıdeyım dedım. (araba benım kumam gibidir başka zamana anlatırım onu) bende kızdım ben bu haldeyim sen arabayla ugrasyprsun dedım geliyorum hayatım dedı. Geldi beni banyoya soktu banyo mu yaptırdı göz yaşlarıma hakim olamadım hakkını helal et canım dedim olur mu öyle şey dedi hastalıkda sağlıkda demedik mi ben kaza gecırdım sen başımda beklemedın mı dedi dogrudur dedım ama ne bilim geldı giydirdi şimdide yemek yapıyor. HEP DERİM BEN ONDAN RAZIYIM ALLAH ONDAN IKI CİHAN DA RAZI OLSUN.
MaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın canım, ben de eşimden rayızım valla. Lohusalık dönemimde bana baktı, Rabbim de razı olsun inşallah
Maşallah benim paşamda öyledir çok şükür Rabbim başımızdan eksik etmesin onları yaa☺️
1,495,685 soru
24,433,984 cevap
352,690 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın