0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından

Dün baklava açtım annemle daha önce yapardık ama ilk defa tek başıma yaptım eşimle birlikte ben açtım o cevizleri yerleştirdi bitti ikimizde cok yorulduk bende hamılelıkte dolayı ve öncesinden var olan bel fıtığı nüksetti dun geceden beri belim agırı yordu bugun hıc bırsey yapmadım oylece yattım uzandım.  Eşimde geç geldi biraz eve bende banyo yapsam rahatlarım genelde bekle bekle gelmiyor bende acıdan ağlamaya başladım o uzuntuyle aradım nerdesın diye sanayıdeyım dedım.  (araba benım kumam gibidir başka zamana anlatırım onu)  bende kızdım ben bu haldeyim sen arabayla ugrasyprsun dedım geliyorum hayatım dedı. Geldi beni banyoya soktu banyo mu yaptırdı göz yaşlarıma hakim olamadım hakkını helal et canım dedim olur mu öyle şey dedi hastalıkda sağlıkda demedik mi ben kaza gecırdım sen başımda beklemedın mı dedi dogrudur dedım ama ne bilim geldı giydirdi şimdide yemek yapıyor. HEP DERİM BEN ONDAN RAZIYIM ALLAH ONDAN IKI CİHAN DA RAZI OLSUN.  <3

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Masallah canim.allah mutlulugunuzu daim etsin.bende aksine oldu 7 kanamayla yasadim hamileliyi bir yardin ediyim demedi.yer icer sofra oylece beni beklerdi.bir birinizin kiymetinizi bilin.
-Reklam-
0 oy
tarafından

MaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın canım, ben de eşimden rayızım valla. Lohusalık dönemimde bana baktı, Rabbim de razı olsun inşallah  

(762 puan) tarafından
Amın canım Allah razı olsun
0 oy
(14,247 puan) tarafından
Maşallah suphannallahh Rabbim daim etsin benim eşimde öyledir Allah eslerimizi bize bağışlasın keşke herkes böyle mutlu olsa 
(762 puan) tarafından
Amın herkese inşallah
0 oy
(18,726 puan) tarafından
Maşallah Rabbim daim etsin inşallah
(762 puan) tarafından
Amın canım benim
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Maşallah Rabbım ikinizden de razı olsun
(762 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cok sagol
0 oy
tarafından

Maşallah benim paşamda öyledir çok şükür Rabbim başımızdan eksik etmesin onları yaa☺️ 

(762 puan) tarafından
Amınnnnnnnnn:)
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Kız inan benimkide altımdan aldı kuzum ya sezeryanliydim tuvalete gidemiyosun dikislerden dolayı egilemiyosun kalkamıyosun
(762 puan) tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin arada kavga gürültü de olsa çok şükür
0 oy
tarafından
Bugüne kadar hep öyle derdim eşim çok iyiydi çok seviyordum ben ondan razıyım Allah'ta ondan razı olsun derdim hep ama bugün anlatimki bir kez daha hep duyardım inanmazdım biraz zora gelince gitmeyi düşündü onun için hayata güvenim sıfırlandı ama Allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu böyle olursunuz inşallah
(762 puan) tarafından
Amın canım inşallah

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 191 göst.
0 oy
3 cevap 196 göst.
+1 oy
3 cevap 211 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 304 göst.