0 oy
695 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Tüm postlarımı siliyorum.. 

19 Cevaplar

+1 oy
(3,100 puan) tarafından
Helal olsun kız bence iyi yapmışsın susmayan kadınları seviyorum zamanında bende sustumda noldu tepeme çıktilar
tarafından
2 yıldır susup idare ediyodum patladım artık evime de gelemezler geleni kovarım.. Ama kendimi böyle bilmiyodum köyü inlettim o halıları dışarı atışım efsaneydi zaten :)
(3,100 puan) tarafından
Oh benim bile içimin yaglari eridi bana yapılmış gibi hep böyle ol asla boyun eğme 4 senelik evliyim neler ettiler bana köşeye çekilir ağlardım şimdi öyle değilim bişey desinler anında cevap biri bile gelip sesini cikartamiyor artık anca arkamdan konuşup meşhur ediyorlar beni fahsjsjdn:D
tarafından
:))))
-Reklam-
0 oy
tarafından

ben kocanin ne yaptigini merak ettim :D

(1,635 puan) tarafından
Ne manyakmış be bunlar ☺️ Allah sabır versin bacım ne diyeyim
tarafından
Ne bilim kız ben Ramazanda annemlere gittim memlekete döndüğümden beri böyle bi acayipler öncesinde ufak tefek vardı da bu kadar değillerdi kahveye yemeğe çağırıyordum kaynanayı iyiydik yani
(1,635 puan) tarafından
Şeytan dürtmüşse demek ☺️ tövbe yarabbim yaaa
tarafından
İçindeki şeytan dışa vurdu ailecek hepsinin :)
Benimde kayışlar koptu keçileri saldım :) hadi bakalım hayırlısı :)
Bugün o kaynım kapının önünden geçti inekleri otlatmaya götürüyordu normalde çocuklarla konuşurdu ne bnm oğlana ne eşimin oğluna tek kelime etmedi :)  ayarı iyi vermişsem demek :)))
(1,635 puan) tarafından
İyi olmuş bak yüz bulamaz bi daha işte. Niye bi anda böyle oldular acaba
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Helal olsun. Resmen iftira atmışlar susup oturacak değildin. 
tarafından
Dur kız yenisi geldi :) ben kaynanamın ağzına edeyim diye whatsaba durum atmışım :)))
(1,272 puan) tarafından
Ohaa :))
tarafından
Ama bundan benim bile haberim yok bu ben varya hep benden habersiz şeyler yapıyo dedim dalga gectim :)
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Hayrin olduğu kadar serrinde olacak canim
tarafından
Değil mi ama
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Valla bacım okurken ben mest oldum... Ellerine ağzına sağlık...
tarafından
Düşündükçe bende mest oluyom :)
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Hak etmişler ne diyim eşin  bunları bilmiyor muda gaza geliyor 
tarafından
Ya önceden gelmiyodu bu hafta bişey oldu adama ama şimdi yine bnm safıma geçti korktu garibim :)))
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın görgüsüzler işte geçimsizler benim içim rahatladı
tarafından
Aaa lütfen görgüsüzlere hakaret etmeyelim
tarafından
Tamam ☺☺☺☺görmemişler diyeyim
tarafından
Görgüsüz + kara cahil oluyo bunlar :)))
0 oy
tarafından
Iyi  yapmışsın hakketmişler bende geçen gün görümceme kaynima  ağzıma ne gelse söyledim esim arkamda durdu bana da iftira atmışlardı  4 sene sustum sonra patladım sonunda:)
tarafından
Yok ben 2 yıl dayanabildim :)))
0 oy
tarafından
İhh ne iyi etmişsin valla okurken içimin yağları eridi. Bazen insanlar hak ediyo sustukça tepene çıkıyolar. Söyleyince de kötü sen oluyosun. Hep susup içimize atmaktan hastalanıyor saçlarımız dökülüyor dişlerimiz curuyo zaten. Bak bakalım bundan sonra yapabiliyolar mi bişey. İnsanlar insaniyet ki davranınca hemen kullanıp tepeye çıkmaya başlıyor bastan değnek göstermek gerekiyo herhalde...
tarafından
Aynen öyle artık ne ölülerine ne ölüme dedim sözümdenden dönmem kafam rahat oh miss
0 oy
(154 puan) tarafından
Peki bunları yaptığında eşin ne tepki verdi? Yani ben beklemem bile bişey dedikleri zaman hemen cevap veririm benle ilgili bişey derlerse duyarsam o an karşılığını veririm araya zaman girince haksız çıkarırlar eşim de huyumu biliyo yalan soylemicemi de biliyo seninki gibi bir konu olsa dahi dolduruşa geleceni sanmıyorum benden açıklama bekler ben açıklama yapınca orta yolu bulmaya çalışır ama bilmiyorum düşüncem bu ama olay başıma gelse o an neler olur bilmiyorum valla Allah yardım etsin görümce kaynana bı nevi ama kayinla uğraşmak başa bela 
tarafından
O garibim beni sakinleştirme peşindeydi arada kalıyo o da  ama artık bitti bnm için ölüler hiç bir iletişimim olmayacağı için eşimde arada kalmaz
0 oy
(1,949 puan) tarafından

Sonunda ne oldu :angel:

tarafından
Akşamdan beri eşimle iyiyiz odaları ayırmıştık dün birleştirdik onların hepsini kovdum artık evime gelip huzursuzluk çıkaramayacaklar var mı benden güzeli.?
0 oy
tarafından
Com güzelyapmışım canım içinden canavar değil insanlık çıkmış cunkubsen insanlara insan gibi davrandın anlamadılar içindeki insanlığı alipnyok ettiler 

Bu zamanda kike iyilik ediyorsan ondan kötülük buluyorsun kime insanca yaklaşıyorsan ardından kazık yiyorsun valla
tarafından
Aynen öyle artık ömrü billah bu Ayşegülü görecekler o sessiz kocası için susan Ayşegül uçtu gittiii daha gelmez:)
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Küfüre iyi diyemem ama tepkinde haklısın. Yapmadan yaptı deniliyorsa o zaman yapayım da boşa konuşmayın. Gereksiz alınganlık icindeler. Demek ki senin gibi temiz düz bakmıyorlar duruma. Hakkına giriyorlar boşuna. İçleri fesat ne olsa kötü anlıyorlar
tarafından
Kız öyle bi küfür yok orda hay.van yazdım onu biblemiş uygulama :)
0 oy
(7,732 puan) tarafından
Biipli yerlerde ne var merak ettim (≧▽≦)
tarafından
Hay.van  hay.van oğlu hay.van :))
0 oy
(375 puan) tarafından
Okurken içim soğudu resmen :D 
tarafından
Gözümde canlandıkça bnmde içim buz gibi oluyo :) büyük eltim diyo ohh iyi oldu bizim yapamadığımızı yaptın :)
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Böyleleri hak ediyor iyi yapmışsın
tarafından
2 yıldır sustum sustum bi patladım köy inledi :)
0 oy
(932 puan) tarafından
Ohh mis ellerine agzina saglik susani ezerler bak biz aglamayan bebege meme weriyoz mu hayir. Iyi yapmissin bende senin gibi 2 sene susmustumda baktm agzima s iciyorlar dedim bi dakka bu boyle olmaz wer yansin sonra bnden kiymetlisi olmadi susmayin kizz ezdirmeyin kndinizi 
tarafından
Kız aman kıymetleri onların olsun ben bitti dedim mi bitiririm ne ölülerine ne ölüme eşiğimden geçemezler gayrı..
0 oy
tarafından
Senden beklemeidgim bir sinir  gördüm  ama 
tarafından
Bende kendimi tanıyamadım daha çoğu şeyi yazmadım neler dedim neler yaptım dedim lan bu benmiyim.. Çocuklar bile korktu bi ara nefesim tıkandı dedim beni acile götür ben iyi değilim..  Ama iyi oldu şimdi kuzu gibiler sesleri çıkmadı henüz hiç birinin :)
tarafından
Ya kocan?
tarafından
Kocam önce bana yüklendi sonra ben krize girince bana destek çıktı :) şimdi aramız çok iyi
tarafından
Demekki korktu :) sanriim sen cook iyi davranmışsın  cok yüz bulmuslar  en ufak bir sekte de bpyle  yapip  seni yine o iyi insan gibi gorevkelrini şanmıslar
tarafından
Bilemiyorum ama o avazım çıktığı kadar bağırıp içimdekileri kustum eşyalarını attım ya öyle bir hafifleme geldi ki anlatamam :)
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Çok iyi olmuş patlatmışsın ne varsa kaynın ayrıca terbiyesizmiş o ayrı sen kimsin la. 
tarafından
Dedim zaten kocam hanginizsiniz onu söyleyinde ona göre davranayım dedim eşim de öyle dememe kızdı kızarsan kız dedim önce kardeşine haddini bildir bana kocam gibi davranmasın ayar vermeye kalkmasın bu bir değil iki değil dedim sustu eşim.
(13,313 puan) tarafından
İyi yapmışsın valla bacım susunca eziliyor iyice insan
tarafından
İlk evliliğimde sustum ağzıma sıçıldı yuvam yine dağıldı bu kez dedim boşversene dağılırsa dağılsın saldım benim keçileri :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 603 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 547 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 329 göst.
14 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 462 göst.