Bir arkadasini ya da anneni ara :) ne ara nereyi topladın bilmezsin. Ben genelde ilk önce tuvalete banyoya çamaşır suyu vs dökerim , evi komple süpürürüm , toz alırım. Sonrasında mutfağım küçük olduğu için ilk orayı hallediyorum makineye diziyorum bulaşık varsa tezgahı siliyorum ocağı siliyorum fırının da camını silip çıkıyorum. Bulaşık makinesiyle buzdolabını sıkıldıkça silerim o yüzden onlar pek kirli olmaz , kirliyse onları da siler çıkarım. Salonu toparlarım. Arkasından yatak odasına geçerim yatağı kapatırım degisecekse yastık yüzü çarşaf pike değişirim. Süpürür toz alır çıkarım. Misafir odası genelde çamaşır odası gibi olur benim kuruyanlari oraya atarım direk :) iç camasirlarina kadar ütüler katlar yerlerine yerlestiririm. Benim ev 2+1 olunca böyle hemencik yapılıyor :) bazen de çok üşeniyorum orası ayrı :) en son banyoyu tuvaleti yıkarım. Koridoru salonla birlikte supurmus olurum genelde. Dış kapıyı da arada siliyorum. Ufak bir de balkonum var arada da orayı duzenlerim tamam :) biraz oturur dinlenirim sonra viledaya su hazırlar güzelce silerim her yeri. Camları da silip bitiririm işimi :) toplamda 4 tane cam var zaten evde :))