0 oy
100 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,479 puan) tarafından
sütümü cok kaynar mayalamıstım farketmeden kızlar tutmamış matası mı az geldi ki kızlar tutmayan yogurttan tekrar ypgurt yapabilirmymki kaynatsam bu 2.sütüm olacak ilk sütüm kesildi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçen kayınvalidem yoğurt yapmış normalde taş gibi tutar ama aceleyle yaptı sanırım tutmamış kavanozla bana da vermişti tencere de su kaynatıp içine koydum kavanozu ben unutmuşum akşama kadar tencerenin içinde kaldı ama normalde demişti şu kadar saatten çıkar diye neyse akşam açtım bir baktım ki taş gibi olmuş yoğurt :D:D su kaynat oturt içine :)

(2,479 puan) tarafından
ciddmisn bende mi öyle yapayım tupper de bide ypgurdum napym büyük tencereye su koyup tupper ı otutturuyummu .. kaynanan bu işi biliyor :) nekadar süre tutulacakmos
tarafından
Suyu kaynat tencerede sonra içine koy kabiyla yoğurdu. Tam saatini bilmiyorum ben öğleden akşama kadar unutmuşum yoğurdu açtığımda taş gibiydi :D sende unut sjsjsjsjsj
-Reklam-
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Benimki de sanırım 3,5 seferdir tütmüyor , nette araştırdım fırını 75 derece ayarliyom içine koyyom ağzı açık sekildenl 1 saat öyle duruyor 1 saatin sonunda kapatiyom fırın kendi kendine soguyana kadar ellemiyom soğuyunca cikariyom bi 10 dk da dışarda bekliyor sonra dolaba , tas gibi olmuş vaziyette ertesi günü bozuyom çalıştım gayri tutmazsa uzulmuyom :)
(2,479 puan) tarafından
yaaa bende yapym hemen tupper kabı eritir mi neyle koysam ? bosaltunca süt dagılmaz mı bide fırın kek pişer gibi calısacak mı pnceden ısıtcammı
(2,479 puan) tarafından
cnm ona göre koyucamntupper a ?
(1,519 puan) tarafından
önceden isitmican 75 derece ayarlican öyle koycan 1 saat dursun kapatcan ben cam kavanozda mayaliyorum öyle koyyom onda erirmi inan hic kullanmadim bilmiyorum ama

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 646 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 137 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zeynepagd (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
16 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.

401,989 soru

12,034,316 cevap

36,262 kullanıcı

...