0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
kızlar geçenlerde eşimin babası aradı oğluna işte birşeyler dedi karakoldaym VS sordum nolmuş die kardeşi ünv okuduğu zamanda yurtta kalmış şimdi sorum benim eşim askeri personel bizi de etkiler mi o kalmamış yurtta falan kardeşi kalmış bende memurum ben de hiç kalmadım yurtta falan acaba etkiler mi bizi ben zaten konuşmuyorm onlarla isteme günü kavga çıkartırlar o gün bu gun bitti daha ne gittim ne geldim oğlum oldu ne onlar geldi ne ben gittim bir hayırları yok bari pislikleri bulaşmasın

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normalde ilk görevde güvenlik soruşturması geçirdiği zaman etkiler ama senin eşin meslekte o yüzden etkiler mi bilmiyorum. Insallah etkilemez bir dengesiz yüzunden onca emek heba olmaz insallah
(26 puan) tarafından
inşallah ya inşallah faydaları yok zararlarından başka inşallah bizi etkilemez çünkü eşim ne gitmiş ne kalmış askerden sonra direk mesleğe devam etmiş evde bile kalmamış
tarafından
Insallah canımm valla öyle faydası olmayanın zarari oluyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne alaka hiç bişey anlamadım

0 oy
tarafından
Fetö yurdundan mi bahsediyorsun canım?  Eğer fetöyle alakalı bir durumsa hakkınızda hiç bir delil suçlama bulunmasa bile bulunma ihtimali olduğundan genelde görevine son veriyorlar. Benim kaynımın hicbir bağı yok yurtta kalmamışlar ama memuriyet döneminde bir tane fetöcü savcının yanına verilmiş şu an davalık. Onun davası sonuçlanınca muhtemelen bize de açılır dava diye bekliyoruz 
(26 puan) tarafından
evet ondan bahsediyorum inşallah sektesi bize vurmaz yediğimiz yok içtiğimiz yok
0 oy
(83 puan) tarafından
Normalde suç şahsidir ama fetoyle ilgili durumda yakın  akraba olunduğu için araştırılır sizi fetoye bağlayan bı unsur söz konusu olmazsa işinize bir mani olmaz 
(26 puan) tarafından
çok şükür öyle bir bağım yok aman onların pisliği bize sıçramasın da
0 oy
(9,238 puan) tarafından
O ilk zamanlarda tüm aile soruşturma geçiriyordu. Bir arkadaşım gardiyandi abisi yengesi öğretmen gardiyan olanın bağlantısı yüzünden diğerlerinin lisans lari yanimisti açığa alinmislardi.

Şimdide bakarlar herhalde...
0 oy
tarafından
Tabiki de sahsidir. Eşini araştırır herhangi bir sakıncalı durum söz konusu olursa açığa alırlar. Seninle de birinci dereceden bir akrabalığı yok o yüzden sana hiç bulaşmaz. Ha senin kendi kardeşin olsaydı evet seni de arastirirlardi. 
(26 puan) tarafından
eşim çatışmada vuruldu gazi oldu ama mesleğe devam etti onun hiçbir bağı yok yurtta bile kalmamış zavallım hep dağlarda komandoydu ama vuruldu ayağında platin var şimdi masa başına verdiler
0 oy
(334 puan) tarafından
Suç kişiye özeldir, yurdunda kalmak ayrı birşey bu suç teşkil etmez, onlara hizmet etmek yada onlara katılmak ayrı bir şeydir bu seç teşkil eder. Ucu sana ve eşine dokunmaz tabi ortada bir suç yoksa, ama bir güvenlik araştırması yaparlar. 
(26 puan) tarafından
yapsınlar cNm ben hani o şey içine girince acaba tüm aile mi meshul oluyor die endişe ettim benim eşim çatışmada vuruldu gazi oldu ama mesleğe devam ediyor
(334 puan) tarafından
Korkma canım birşey olmaz
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Yurdun da kalmak suç mu canım başka bişey de olmasın o zaman beni de tutuklamaları lazım ben de onların yurdunda kalmıştım tabi o zaman devletle araları iyiydi ailem de güvenilir diye zorla vermişlerdi eşini ilgilendiren bir durum olcagini düşünmüyorum yani beni tutuklamalar bu yüzden kardeşimin hiç bir bağı yokken neden mesleğinden olsun ki diye düşünüyorum 
(26 puan) tarafından
aman öyle olsun onların ne hali varsa görsün pislikleri bize sıçramasın da iyilikleri yok kötülükleri de kendilerine kalsın
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım abımde unıversıtede guvenlık. Hala her yıl kardeslerın annemun babamın tc nosunu ev adresini falan ısteyıp arastırma yapıyolarmıs. Hatta hıc bekar kardesımız yok. Hepımız evlıyız esımın bıle ısmını soyısmını galan ıstıyolar. Her sene gunvellenıyormus. Bence sahsı ama devlet arastırıyo. Bı sorun olur mu bılmem ama arastırma yapıldıgını bılıyorum. 
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Benim kayınpederimin de onlarla bağlantısı vardı, ama eşimin ne benim bir alakası yoktu. Bende öğretmenim. Beni sorgulamadılar ama eşimi karakola çağırdılar. Ifade verdi geldi (eşimde öğretmen) sicili tertemiz, seninde eşinin da sicili temizse birşey olmaz hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz. Buarada hikayemizde biraz benzerlikler var  :) bizde düğünden sonra görüşmedik, 5 sene oldu bir oglum var ne onlar gelir gider ne ben.  :)
(26 puan) tarafından
benim eşim 2 sene önce çatışmada yaralandı gazi oldu ama mesleğe devam etmek istiyorum dedi hem gazi hem yine de jandarmada sicili temiz benim de çok şükür temiz inşallah onlar yüzünden bizi de öağırmazlar valla ya bir hayırlarını görmedik oğlumun adını bilmiyorlar istemeye bile gelmediler beni
(2,208 puan) tarafından
Boşver siz mutlu olun. Ölümlü dünya allah merhamet versin hepsine.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 242 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 151 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.