+1 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,043 puan) tarafından

Kızlar kızım yarın 2 yaşına girecek ve onca oyuncak içinden bi tanesine takıntısı vardı yani dünya bi yana o bi yana:D 

Bugünde dışarda düşürdü onu aradım ama bulamadık, o kadar üzüldü o üzülünce ben daha üzüldüm. Sanki evcil hayranımız gibiydi kızlar ya, hiç bi yerdede aynısını bulamadim :( 

Kayıp çirkin kurbagamiz bu :D

Sizin bebislerinde var mı böyle takıntısı:) 

image

Bunuda dün kendisi çekmiş:D

12 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kurbağa deyince gerçek sandım bir an
(10,043 puan) tarafından
Hahaha kız gerçek gibi seviyordu onu benimsemiştik:D
tarafından
Bende küçükken yani 5 yaşlarında dalarken doğum gününü kutlamışlar baya büyük bir kutlama hemde tüm sülale var neredeyse benim eski yengem yani amcamın eski eşi bana bi pamda hediye etmişti çantası da var onun ben pandayi balkondan düşürmüştüm ve alması zor olan bir yerdeydi pazar günü olsun da babam alsın diye bekledim ama pazar günü olmadan almışlar pandami bende ona çok çok üzülmüştüm sirkeli düştüğü yere bakar ağlardım aklıma o geldi
(10,043 puan) tarafından
Ay  kıyamam ya üzüldüm kız valla sevdiği bir şey olunca insanın öyle oluyor ya :(
tarafından
O yengemi de çok seviyordum onun hediyesi falan diye ama çantasını baya uzun kullanmıştım resmim bile var bakar bakar dururum o resme
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Ewet var benim oğlumun da kopegi var adinida mimi koymuş:))buda bizim mimimiz:))

image

(10,043 puan) tarafından
Oyy canım ya aman siz kaybetmeyin:)
tarafından
İns kız dışarda hep elinde vala kaybedecek diye çok korkuyorum sonra durmaz vala:))
+2 oy
(2,360 puan) tarafından

Yarın pazar yuhiii :D

(10,043 puan) tarafından
Evettt oleyyy:D
(2,360 puan) tarafından
Tospigimi görücem   :-))
(10,043 puan) tarafından
Tospigin çok fena oldu kız anamı ağlatıyor hatta sülalemi:D
(2,360 puan) tarafından
Hahahhj aferim ona  :-))
Vallahi benimkilerde öyle koala gibi yapismis heryere beraber gidiyoruz   :D
+1 oy
(868 puan) tarafından
var canım tosbik var Niloyanin bir de Kedisi var merhaba ben bir kediyim diyor bi elinde biri bi elinde diğeri tüm gun onlarla
(10,043 puan) tarafından
Oyy kıyamam ben bu tatlişlere ya :)
+1 oy
(4,098 puan) tarafından
Bian gerçek sandım kurbağa besleyen birini ilk kez gördm dcektim 
(10,043 puan) tarafından
Hahaha ya az kaldı gerçek kurbağa aldıracak bu kız bana :D
(4,098 puan) tarafından
Yok kız alma sakın :) ben şahsen bakamam yani korkarım gce gce uyurken üstüme zıplar vırak dye korkudan bayılrm herhalde
+1 oy
(7,116 puan) tarafından
Benim küçük kız da barbie sine çok düşkün.  150 tl ye aldım, tek özelligi sonsuz hareket etmesi :) trendyola falan baksaydın bir canım.
(10,043 puan) tarafından
Bakacam canım zamanın olmadı bulacaz mecbur:)
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Benim kızım oyuncakla oynamıyor ben duruken benimle oynuyor bir ara amuguramı kurbağaya takmıştı onuda unuttu
(10,043 puan) tarafından
Ay çok seviyor oyuncakları benim kız:))
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Off güldüm yaa :d. Benim oğlumda diş fırçası takıntısı var hep elinde bazen unuturuz gittiğimiz evlerde kurcalar bulur elinde tutar bazen ağzına bile koyuyor çok sağlıksız ama tutamıyorum sürekli yenisini alıyorum unutunca çok saçma ya :))
(10,043 puan) tarafından
Valla ya ama napsın onlarda arkadaş sanıyolar demekki benimsiyolar:D
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Kıyamam ya kaybolacağını anlamış foto çekmiş kuzum. Az once bende gerçeğini gordum:D lazim sa işinizi gorurse yollayım ebrum:D
(10,043 puan) tarafından
Hahaha aynen kuzum ya hatta eşimle konuştuk dün dedik kaybolsa napariz diye :D olur canım valla makbule geçer sjsjsjs:D
0 oy
tarafından
Bizde bugun magazada oyuncak bebeğimiz kaybettik çalışana numaramı verdim yarım saat aradım bulamadım her kata baktım en son çalışan aradı bulmuş nasıl sevindim en sevdiği bebeği parka götürüyoruz salıncakta sallıo 
(10,043 puan) tarafından
Ah canım ya sevindim bulunduğuna bizimki muhtemelen dışarda  düştü çocuklar almıştır ben o çocuklara başka alırdım keşke kurbağayı almasalardı:D çok seviyor bu da sabah akşam kurbağa :))
0 oy
tarafından
Başlığa bakınca canlısı posta girince oyuncagıni gören ben :D ilk tepkim la millet evinde kurbağa mi besliyor ikinci tepki ayyy kıyamam yavrum nasıl da uzulmustur :D 
(10,043 puan) tarafından
Hahaha gerçek evcil hayvanımız gibi olmustu artık kız valla:D
tarafından
Garibim nasıl üzüldü ya bizimde küçük bı bonus kafamız vardı bebekken ilk diş kaşımak için almıştım daha doğrusu babam almıştı çok seviyoduk sonra biranda evin içinde kaybettik :D
(10,043 puan) tarafından
Ya öyle oluyor çocukken sevdiğimiz bir şey nedense kaybolur, çok seviyordu valla çok üzüldü içim gitti :D
tarafından
Sana yemin ederim kaç kez aradığım yerden o kadar oyuncak içinden en son artık vazgeçtim dedim tam 2 sene sonra gene oyuncakların içinden çıktı :D dicem ki 2 sene içinde hiç mi oyuncak oynamadı depodaki oyuncakların içine atmış bende onlarla oynamıyor diye valizin içine koymuştum sonradan valiz lazım olunca bı baktim orda :D
0 oy
tarafından
Yaaa kiyamam ben bile uzuldum valla :d
(10,043 puan) tarafından
Çok seviyordu ya :)

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 722 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Anneolmakask (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 282 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 223 göst.
4 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BURSALI& (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 244 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (857 puan) tarafından soruldu

410,722 soru

12,358,250 cevap

41,246 kullanıcı

Kategoriler

...