0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (968 puan) tarafından
10 gun once dogum yaptim kimse bana su zaman sonra kontrole gel demedi acaba randevu alip benmi gidecegm.. bide kanamam ciddi derecede az saglik ocaginda 40gun kanama bekliyoruz dedi kanamamin azalmasi kotu bsey mi dikislerim az az dokulmeye basladi 9 dikisliym icerden disardan tam kesinin yapildigi yer duruyor ve arada sizlama yanma oluyor batikon kullaniyorum arada kotu koku oluyor ama pedime bakiyorum kan yok bu koku normal mi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(14,489 puan) tarafından
Cnm benim de kanamam az. Bn de ayın 6snda doğum yaptım.

Oğlumda da azdı.

Mesela gece ped taktım.

Az önce lavaboya gittim pedim tertemiz duruyo.

Bana sağlık ocağında normal bu dedi.

Bazen sarı su bazen pembe kanama bazen pıhtı gelebilir dedi.

Dikişlerim için bana da devlette ilk doğumda 40 çıkınca gel demişlerdi.

40 cikt benim hala dikisim agriyodu ben de normal saniyodum,halbuki. İyileşmeden yara yeri,dikisim düşmüş. İltihap olmuş orası.

O yüzden bence bekleme 40 çıkmasını.

Bu defa özelde doğum yaptım.

5. Gün çağırıp baktı dikişlerime.

Bence sen de bir randevu al git.

Koku konusunda bilgim yok canım.

Devlette bana batikon bile sürme demişlerdi.

Bunda  madecossol diye antibiyotik li krem yazdi daha çabuk iyilesiyo hissediyorum.tavsiye ederim kremi,batikonu da kullanıyorum.
(14,489 puan) tarafından
Evet caniim yada herhangi bir jinekoloğa, kadın doğuma farketmez maksat baksınlar dikisine
(968 puan) tarafından
Dikis renkleri ne acaba telefnla baktm mavi sanki
(14,489 puan) tarafından
Ay ben korkudan bakamıyorum
(968 puan) tarafından
Bende normaldede cok hoslandiyim bsey degil ama yanma var gecmeyince bakim dedim ama anlamadim acaba sende yanma var mi agri kesici yanmayi alir mi
(968 puan) tarafından
Canim dikisten peceteye surdugumde az kan geliyor ys bide yanma gecmedi normal mi yarin gidicen beni n3 bekliyor korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(968 puan) tarafından
1haftada dikisleri dusmeye baslayan varmi.
0 oy
tarafından
Dikişim olmadı ama bilgim var. Kanama az olması normal. Sürekli yoğun kanama olmaz. Kanama bitince sarı renge donucek ve kokusu pis olur. Enfeksiyon diye korkma normal yani. Bir 20 gün o sürer. Ayrıca dikisede batikon sür ve kurutma makinesi ile kurut. Daha çabuk iyileşiyormus.
(968 puan) tarafından
Cok hafif sari akinti var dogumum 9 temmuzda oldu bazi dikislerimi gordum dustu bugun baktm mavi dikis var renk mavimi oluyor evet batikonn gunde  3 4 defa suruyorum ama suan bi agri var dayanamayacagm bir agri degil acilmayida anlamiyorum oyle olsa dayanamayacagm bi agrinolur deglmi
0 oy
tarafından
Kız ilaçlarını almadın mi ondan olur koku
(968 puan) tarafından
Aldim ama duzensiz aldim galiba bebegmi emzirmekte sikinti yasadm hastanede havada sicak heryerim yandi pisti ama suan koku gitti sanki
tarafından
Ayy havadan da olur cnm haklisn kız   esimizi aliyolar mi acaba refakatçi olarak
(968 puan) tarafından
Valla hc bilmiyorim benim annem kaldigi icin ama esimden baska hic kimseyi sokmadilar gormeye
tarafından
Anladm cnm tskr edrm
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Herkesin kanaması  40 gün sürmez bi de doktora kontrole gitmeniz gerekiyor ben 40ım çıkmadan gitmiştim rahmime falan bakmıştı doktor dikişlerimi kontrol etmişti enfeksiyon olup olmadığına baktı bazı doktorlar da 40ın çıktıktan sonra çağırıyor rahim kendini toparlamış mı bakmak için
(968 puan) tarafından
Bayramdan sonraya kaldi benim sanirim randevuylami gitmem gerekiyor alttan mi muane ediyolar :(
(1,456 puan) tarafından
Devlet hastanesini bilmiyorum canım benim doktorum ultrasonla rahim kontrolü yaptı alttan da dikişlerimi kontrol etti
(968 puan) tarafından
Devlette aynidir muhtemelen tesekkur ederim
(1,456 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dilaraecrin (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 653 göst.
26 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde TOLGA123 (73 puan) tarafından soruldu

401,074 soru

12,003,305 cevap

36,188 kullanıcı

...