0 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar tam 9 bucuk ayligiz 4 gundur tatildeydik dun gece geldik deniz yaradi galiba bigun surunmeye basladi cok mutluyum darisi sizinkilere <3

image

10 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hiç kimse yorum  yapmamış...Yorumu  bile kişi seçerek yapanlar var..

Ne güzel canım erken ayaklanır su yarar çocuga derler dişi için jeller var onlardan kullan yazık canı acımasın maşallah oğluşuna 
tarafından
katiliyorum canim sana yeniyim zannettiler aslinda onceki kullanici adim yagizdi :()
-Reklam-
0 oy
tarafından
o sıcakta birde dis patlatmis Allahim ne oluyor bu oglana inanamiyorum simdide azilar geliyor galiba parmak hep yanaginda agzinida acmiyor 
0 oy
tarafından
ben yeni gördüm masslah arkası gelir artık uykusuz geceler 
tarafından
bugun  cok huysuz zaten benden baska kimsede durmuyor cok yoruyor beni
0 oy
(3,529 puan) tarafından

Masallaaaaaahhh :)

tarafından
tesekkur ederiz ❣
0 oy
(10,037 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah canım, Allah nazarlardan korusun. :)
tarafından
Allah razi olsun cumlemizin evladini ❣
0 oy
(338 puan) tarafından

Maşallah canım fındık pasa<3:kissing:

tarafından
sagolasin teyzesi ❣❣❣❣
0 oy
(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn maşallah rabbim bağışlasın canım çok tatlı 
tarafından
Hepimizin evladini kurban oldugum olmayanlarada nasip etsin insallah
0 oy
(794 puan) tarafından
Maşallah canım darısı bizim kıza inşallah
tarafından
insallah canim bende gelmez bu gunler saniyordum daha dun aceba kuvezden cikacakmi diye dusunurken ne gunlere geldim ❣❣❣
(794 puan) tarafından
Maşallah ayy o kuvez öldüm öldüm dirildm
0 oy
tarafından

Benimkide 9 buçuk aylık canım yavaş yavaş sürünmeye başladı benimkide birde konuşmaya başladı artık de de diyip duruyor ilk dede dedi anlıcan Allah bagislasin yakışıklıyi<3

tarafından
Benimki de 27 ekim de doğdu canım :) benim ki bir dede diye bağırıp duruyor valla anne dedirtmeye çalışıyorum çok garip bakıyor ama yok baba dedirtince dede falan diyor benimkide en son beni diyecek herhalde ama olsun ya konuşsunlar da hayirlisiyla sorun degil;)
tarafından
buna sukrediyorum gelisimi guzel, yemek secmiyor cok sukur biz ne yesek oda yiyor bugun sute basladik yavas yavas alismasi icin sukur icti yadirgamadi surekli ellerinden tutup gezdirmemizi istiyor
tarafından
Ne güzel canım hep öyle devam etsin inş bizimkinde süt alerjisi var zaten canım ben bir süre süt ve süt ürünleri veremicem ama olsun Allah beterrinden korusun bizimki de koltuğun üzerinde ayakta durup storun boncuklarini tutmayı çok seviyor
tarafından
her biri farkli seyler yapiyor iste Allah saglik versin yururde kosarlarda ben sabah surundugunu gorunce butun aileyi aradim goruntulu gosterdim
tarafından
Amin inş bende konuşmaya başlayınca video çekip durdum herkese attım valla:)
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Insllh darisi bizim yavrulara masallh sizde
tarafından
simdi daha cok dikkat istiyor tutunup kalkmaya calisiyor ama henuz kalmak yok surekli miz miz kucak istiyor ilk aylar bundan kolaydi inan
(1,138 puan) tarafından
Eskiden koydugumuz yerde dururlardi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 400 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 372 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Meryirem (108 puan) tarafından soruldu