0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün sabahtan akşama kadar oynamadı diye post açmıştım sinirden ağlıyorum demiştim yorumlara tek tek cevap veremedim ama 

Akşama doğru iki bardak süt içtim sonradan hissettim ufak ufak sanırım dediğiniz gibi büyüdükçe az hareket ediyor yeri kısıtlı ama şükürler olsun hissettim teşekkür ederim hepinize <3:)

5 Cevaplar

0 oy
(1,768 puan) tarafından
Yaramazlar bizi korkutuyolar işte bizde evhamlıyız tabi çok şukur canım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim 
tarafından
Amin inşallah canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki on gun hereket etmemisdi tam saglikli doguldu sakin cocuk oldu
tarafından
Etmeyince insan tedirgin oluyor işte :(
0 oy
tarafından
Benim oglan gunduzler hic haraket etmezdi.nts hep kotu cikardi bir gunde 4 kere girdiyimi bilirim.doktor eliyle uyandirmaya calisirdi.amma geceleri uyaniyordu donup duruyordu.saglikli dogumlar
tarafından
Ay oda kötü ya
Amin inşallah :)
0 oy
tarafından
Geceden beri kac defa aklima geldin vallahi. Gözün aydın cnm
tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim ya biraz daha etmeseydi en yakın acilde bulurdum kendimi ama şükürler olsun iki bardak sütü devirince biraz inadını kırdı :)
tarafından
Sütle alakasi yok uykusunu almistir o :D
tarafından
Hayırlısıyla kalan günlerde geçeydi :D
0 oy
tarafından

Çok sevindim     şimdiden  parmakların da oynatıyorlar bizi

tarafından
Evet yapmadığım kalmamıştı meyve çikolata onca şey yedim içtim soluma yattım yok o kadar endişelendim ki en son iki bardak süt içtikten sonra kırdı inadı :)
tarafından
Çok şükür cnm  Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,168 göst.
0 oy
8 cevap 288 göst.
6 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 706 göst.
0 oy
14 cevap 543 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,622 soru

24,403,397 cevap

350,307 kullanıcı

...