0 oy
943 göst.
Diğer kategorisinde (976 puan) tarafından
Kızlar bugün herkes evde eşim calisiyo bitek . İşte kayinpederimde bı yere gidip bişey alcakti . Kaynima arabayı çıkar gidek dedi bizde kahvaltı hazırlayacaktık. Kaynanam kayinpederime işte aseli de al obuda götür dedi bende yok dedim izin vermedim . Hala yok yok götür felan diyip çocuğa çorabını felan giydirmeye başladı . Bende ben izin vermiyorum niye usteliyosun dedim nolcak felan dedi bende ben istemiyorum dedim . Sonra kızım dedesine gitti kayinpederimde aldığı gibi gitti. Bende sinirlendim baya . Dedim kaynanama bidaha sakın benimle konuşma benim yok dediğim şeye hala götür götür diyosun dedim . İşte bı iki söylendi bende dedim yok ben istemediğim zaman inadına yapiyosun dedim ben senin yok dediğini yapiyo muyum dedim bişey demedi işte sinirden elim ayağım titredi. Sonra işte gittim mutfağa konuşmadım . Oda konusmuyo bende . Görümcem işte benle konuşmaya felan çalıştı ama onlarda pek konuşmadım. Kayinpederimlede konuşmuyorum . İzinsiz almaya bayılıyorlar resmen . Sahip çıksa bide herkese ellettiriyolar sevmiyorum . Yanında sigara iciyo dikkat etmiyo hicbiseye bende vermek göndermek istemiyorum açıkçası . Ne anlayışsız insanlar. Kızlar konuşmamaya devam edeyim mi sizce eşim duysa o da kızar onun haberi yok işte o . 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dur bı dakka deyip eşini arasana hemen ben olsam tutarım elinden kimse götüremez derim kayinnama da bı tane dogur ona karis benim dogurduguma karışma derim 
(976 puan) tarafından
Ya yeri gelince lafini veriyorum ama anlamiyo . Eşimde kiziyo ama anlamiyolar .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne şansız insanlarmış.. sizi hiç tasvip etmiyorum 
(4,276 puan) tarafından
Herkes sen senin evladın senin kayınbaban ve senin kayınvaliden gibi değilll sen güveniyor seviyor olabilirsin ama bak Eşi de izin vermiyormuş herkes siz gibi değilll herkes aynı sorumluluk duygusuna sahip değil herkes çocuğa  sahip olmayı bakmayı bilmez bunu sadece burda değil tv de sokağında parkta komşunda görebilirsin empati yapıp geniş düşün yorumların hep sen ve senin eşinin ailesine yapılıyor gibi düşünüyorsun dünya sen ve senin eşinin ailesinden ibaret değilll
(5,941 puan) tarafından
Aman  kızlar   ağzınızı  yormayın  ne derseniz  deyin  anlamıyor  bozuk  plak  gibi takıldı  boş verin
(4,276 puan) tarafından
Ya dikkat ediyorum da sanki kendi kaynanasına laf edilmiş gibi yapıyor tüm postlarda bende çok severim çok iyiyiz bi tabak kaldırtmazlar bana gözüm kapalı kızımı bırakırım benden çok ince düşünürler bazı şeyleri ama herkes aynı olacak diye bir şey yok ki allah iyi insanlarla karşılaştırsın iyileşirdir de belki ama çocuk sorumluluğu ayrı sevmek ayrı bakabilmek ayrı 14. Aylık bebekten bi kayınbaba ne anlar altına falan yapsa ne olacak bu kadar dar görüşlüsünü ilk kez görüyorum
(976 puan) tarafından
Kızlar teşekkür ederim siz anlıyorsunuz beni o arkadaş anlamamak için direniyo. Herkes kendi canını kanını bilir . Kimse başkasının çocuğuna torun dahi olsa bakamaz . Çocuk yapsın etsin diye ellemiyolar birakiyolar. Düşünce bişey olunca ben üzülüyorum benm canm yaniyo . Kaç günlerdir hasta kızım ben hastaneye git oraya git buraya git mahvoldum . Gece zaten öksürükten uyuyamiyo kimsenin umrunda olmuyo . Dışarda terör acıkır altına yapar herşey olabilir o yüzden bırakamam kendi babam dahi olsa
tarafından
Tamam bacım sen haklısın sen bırakma.. biz bırakıyoruz
0 oy
tarafından
Eşini ara söyle. Tavrın net olsun hic yüz verme canım birde herkes ellettiriyorlar demişsin kızını bu insanlardan koruu devir zaten kötü.
(976 puan) tarafından
Gerçekten sinir oluyorum ben dışarda kimseye dokundurtmuyirum ama onlar onemsemiyo bile
tarafından
Sinir bozucu bir durum. Iyi yapiyorsun hem virus var hemde ortam kötü ya belli canim senden izin almadan götüruyorlar
(976 puan) tarafından
Aynen canm hala sinirlerim bozuk
tarafından
Saakin ol canim eşine anlat durumuu
(976 puan) tarafından
Anlatılan canm
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ay ne kadar sinir  bozucu  bir  durum  yaa konuşma  canım  yüzde  verme bir daha  izin vermeden  götürmeye  kalmasınlar 
(976 puan) tarafından
Zaten eşim eve gelince anlar direk suratlarimizdan sorar . Söylerim napiyim beni dinlemiyor ogullari dinletti artık .
(5,941 puan) tarafından
Söyle  canım  yaptıkları  sey  hiç  doğru  değil  bende  asla  izin  vermem  doğru  dürüst  ilgilenmiyen  birine  nasıl  emenat  edilir ki çocuk
(976 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(5,213 puan) tarafından

çocuğunu tinerci gibi kaçırmışlar resmen. ama şöyle bi durum var keşke deseydin kayınvalidene sigara içiyolar herkese elletiyolar virüs var istemiyorum diye. onların yaptıkları yanlış ama sizinkide pek doğru değil sanki :ermm:

(976 puan) tarafından
Kuzum zaten dikkat ettigimi ve bu konuda hassas oldugumu hergun söylüyorum evde bile sigara içmeye kalktı kayinpederim odama girdim çıkmadım o da daha evde içmedi ama dışarı çıkınca onemsemiyo bişey olmaz diyo ama illaki o duman geliyo geçen de az daha yüzü yanicaktu elindeki sigara yüzüne değiyordu son anda çektim kızımı aldım
(5,213 puan) tarafından
e ozaman eşine diuecen bacı seni saymıyolaraa eşin höyt edecek. ben bi anda öule tepki verdin sandım
(976 puan) tarafından
Ya eşim kiziyo kavga bile ediyo da anlamiyolar resmen ya
(5,213 puan) tarafından
ozaman mesafe koycaksın mecburen ay ne anlayışsız insanlar yaa
(976 puan) tarafından
Mecbur ya konuşmuyorum hafta boyu anlamiyoda
0 oy
tarafından
esin kime kızacak onu anlamadım onlardan duyacağına senden duysun bayram arefesi de hiç olmamış tartışmanız birde kizin ne kadarlik götür götür diyor bazen benim kaynatam da gezdirmek ister alır gezdirir gelir ben sorun etmiyorum her dedenin yapmak istediği şeyler bunlar 
(976 puan) tarafından
Kızım 15 aylık . Ama kızıma düzgün sahip çıksa neyse sigarası dışarıdaki insanlar hiç dikkat etmiyorlar. Ortalık malı gibi gezdiriyi ve ben sevmiyorum o şekilde . Eşimde ailesine kızar izin vermiyo oda
0 oy
(874 puan) tarafından
Eşin duysa sana mı kızar yoksa anne babasına mı bu önemli arkanda durması seni desteklemesi gerekiyor ahh o kaynanalar ah bende de var bitane akşam eşine söyle bence annenle konuşsun sizde arayı çok açmayın yoksa fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplere birbirinizi daha çok kırarsınız  tam bayram arefesi olmamış sanki canım 
(976 puan) tarafından
Canım ailesine kızar. Çünkü oda sevmiyo böyle . Dikkat etmiyorlar daha geçen gün kayinpederim sigara içerken kızımın yüzü yaniyodu son anda çektim aldım kizimi
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Çok haklısın.Annesi sensin az bile yapmışsın. Birdaha böyle bir şeye kalkışamaz enazından. Eşin duysa kime kızar 
(976 puan) tarafından
Ailesine kızar canm .
0 oy
tarafından
Ayni benim kaynanam kizimi kendisi dogurdum zannedip beni ezmeye calisiyo  ama ben asla izin vermiyorum
(976 puan) tarafından
Noluyo ben anlamıyorum sen zaten yapmış buyutmussun bırak da ben kendim kurallarını koyayım
tarafından
Onuda sahipleniyolar iste tamam ele sahiplen  ama anasina ne zorun var
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Konuşmamaya devam et çünkü hak etmiyorlar
(2,127 puan) tarafından
Hım anladım canm bizde beraber oturuyoruz tek çocuk bunalttilar şimdiden iki aylık olacak bebek ama kendi yaptiklari ne bilim çok zor
(976 puan) tarafından
Evet canm öyle valla
(2,127 puan) tarafından
Hayırlısı rabbim kendi kızlarına da yaptıklarını yasatsin
(976 puan) tarafından
Allah büyüktür etme bulma dunyasi hasta olup bişey olsa acaba kim bakacak . Bide kimse bakmaz bize kimse istemez diyip boş boş konusuyolar
(2,127 puan) tarafından
He he aynen benim kaynanam da öyle tek gelinim yüzüme karşı dedi el kızı bakmaz felan diye
0 oy
(7,827 puan) tarafından

Yolundan dönme bir kez dönersen daha durduramazsn doğruyu yapmışsın

Biri ne şanssız insanlarmış demiş kendi çok biliyo demekki sn kmseye bakma sakın söz sahibi sensin böyle olursa yarın birgün hep kendilerini hak sahibi sanırlar
(976 puan) tarafından
Dimi yani . Zaten daha küçük . Geçende de İstanbul'dan İzmir'e araba tamirinde gitcekler neymiş çocuğu da giydir goturuyum diyo emen bebeğe nasıl bakcan sen bezli zaten. Bide gece geldi o kadar saat nasıl duracak o kaynanammda kraker verirler diyo krakerle karın mi doyuyo sanki
(7,827 puan) tarafından
Allahım tam çıldırmalık yaa aman kuzum sakın taviz verme bakkala bile yollama yüz bulmaya bakıyorlar yarın bir gün büyüyüncede sen birşeye hayır derken biz izin veriyoruz git derler kendilerini hak sahibi sanırlar
(976 puan) tarafından
Aynen öyle zaten kendi kiziymis gibi konusuyolar deli oluyorum . Yok istemeye gelirler yok veririm seni evlendirim az kaldı sacm saçma muhabbetler. Bende diyorum siz kendi cocuklarniz evlendirin ben cocuklarima bakrim diye
(7,827 puan) tarafından
En sinir olduğum şey valla bende sen gibiyim kaynanam ondan sevmez beni hiç kavga etmedik ama bana hiç zorla birşey yaptıramaz  oğlum var onada karışmasına müsade etmedim sende etme yarın birgün çarşıya gitsen çocuğu alıp başka şehre götürseler ruhun duymaz
(976 puan) tarafından
Yok başta bende kalp kirmiyim diyorum ama kırmak xorunda kalıyorum artık
0 oy
tarafından
 cnm tavrın net olsun sen o çocuğun annesinin sonuctu bazen izin verirsin bazen vermesin öğrenmeleri gerek 
(976 puan) tarafından
Yok canm izin vermiyorum gerek lafı söylüyorum zaten

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,144 göst.
28 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 928 göst.
30 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
0 oy