+1 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda buda son pstum cvp gelmezse bilinki temzlige daldım hadi bna kolay gelsin  3tne cocukla birlikte

13 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Sen değil misin 1ay yok olan
tarafından
Honeyseptember adını bilmiyorum ama şu bi kaç gündür burada millet beni lincci ilan etti ben bugne kadr burada adını zikretmicem o ksiye bir kelime soyledim baskada burada kimsenin postna sen boylesin sen soylesin demedm gercekten böyle dvranark kişilikleri ortya çıkıyor tanimadgm insani nasıl neyle suçlarım ben diye düşünüyorum
tarafından
Tepki verenlerde bi tuhaf arkadaş 1 ay yokum yazmıştı ve bende yeni post görünce gayet normal yazdım.Olmayan bişiden mana çıkarmayın,artı linç konusuna gelirsek arkadaş baya bi muhalefet cevaplar yazıyordu yanı unutmadım
tarafından
Ben kimseye burda açtığı post dışında bişey demedimki hiç
tarafından
Fedakar anne tepki falan verdiğim yok sonuç olarak neden kalp kırıyonuz dedim sadece
tarafından
Fedakar anne rahime beni az çok tanıyor beni
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Benim bitti sinemmmmmm:D

tarafından
Ben 2gundur çarşı pazar geziyorum☺️☺️☺️ancak bu vakte kaldim dha yarın baklava var yapcam yemk yapcam anneeeee
tarafından
Yarın onu yaparsan bayramda da eti var e misafirin olur Allah' kurtarsın bacım
+1 oy
tarafından
Kız sen hani 1 ay yoktun. 50 dk dayanamamışın mdkd
tarafından
Yok bu son post askom
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Bugün yapmak zorunda kalacağım çünkü köye gidicem evimi böyle bırakamam
tarafından
Hmmm temzle askom temzle neolr neolmaz
(2,383 puan) tarafından
Aynen canim bir silip süpürmek kaldi utu camasir folap içleri felan hep bitirdim de birde tuvaleti banyoyu yikarsam benden iyisi yol
tarafından
Oop mis desene hadi darısı benim basma
0 oy
tarafından

Gündüz önemli isim varsa erkenden hastaneye gidecekcem  geçeden işlerimi yemeğimi yaparım  gündüz işim yoksa   sabah 7 de eşimi işe yollar öyle yaparım 

tarafından
2gundur çarşı pazar gezdik bugnde öyle 3gun ediyor bugünle ancak şimdi oldu vakit sabha karşı biter artık temzlik bebekte durmuyor bide
tarafından
Bolca kolay gelsin
tarafından
Sagol askom
tarafından
Siz birbirinizi yememiş miydiniz ? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Oyleyse yani dicek bisey yok :S
tarafından
Onlar geride kaldı ve birçok yanlış anlaşılmalar oldu yani üzerine Biz sünger çektik ben çektim şahsen
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hadi kolay gelsin bacım Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sağol askom ter oldum cok sıcak allhim
0 oy
tarafından
Eşim 11 de işe gittiği günler geceleri yapıyorum 
tarafından
Raht oluyor dimi
tarafından
Serinde iyi oluyor birde alt katında oturan sıkıntılı değilse stres yapmadan yapar bitirirsin ilk evimde hiç alt katılma üst katımla sorun yaşamadım hatta doğuma gittiğimde gece yaptılar temizliğimi ev sahibim oğlunu evlendirdi 2 evim yan dairemdi hemen alt kat çok fenaydı gündüz bile tavana vuruyorlardı 9 ay o evde yaşamadım şuanki evimde şükür alt katın sıkıntılı değil gene gece iş yapabiliyorum ben
tarafından
Yok kizzz benim kocamn bahcesi 2katli mustakil evim kira ama evin herseyi bna ait bahçesi herşeyi
tarafından
En güzeli inşallah bizlerede mustakil ev kısmet olur hiç zorlamadan kendini yavaş yavaş temizliğini yap
tarafından
Mutfağa gorsen bomba patlamış gbi yaptim heryeri boslttim
0 oy
tarafından
Bizde evi şimdi sardık kaynanamla bu bayram biraz buruk olduğumuz için baya kalabalık misafirlerimiz olucak herkes haber ediyor zaten smdi gorumcemi bekliyoruz diğer gorumceh ben hepimiz sarma falan saricaz geceyi bulur 
tarafından
Oy oy oy masllh kizzz
tarafından
Yoruldum çok ypruldum evi sararken
tarafından
Al benden de o kadar her yerimden ter çıkıyor
0 oy
(128 puan) tarafından
Ben hep gece yapiyom supur sil  :D şükür ki tüm apartman ayni 3umuzde :))))
tarafından
Hahaja ne guzel tam kafa denki desene
(128 puan) tarafından
Aynen sabah evi temiz bulmak cok guzel duygu ama tabi benim oğlan sağolsun ayni batiyoo
tarafından
Onlar batircak biz temzlicez
tarafından
Bide müzik actim bendeniz satmışım dünyayı diye hahaj
(128 puan) tarafından
Ohh kolay gelsin bittimi bari
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Dün gece hortumu taktım mutfak dolap altlarını köpükle durula yaptım. Bugün. Gündüz yatak odası çocuk odası cıktı. Gece de işte mutfaktaki baharatlıklar falan dolacak. Herşeyi yıkadım. Yarında salon diğer odalar sil süpür

Yarım akşam da baklava yapacağım. Nohut ıslayacğım. Bayram birinci gün etle uğrasır yemek koyarım 2 gün misafir agırlarım. Diğer günler de piknik vs ile.. Valla halim kalmadı birde karnım burnumda doğuma 50 gün var.. Yoruldum hah
tarafından
Aboww yorulma askom sen yaa
(3,550 puan) tarafından
:D bayagı dır yatıyorum ha sancı ha kasılma derken eve kurt düşmüş neredeyse... Ama kimseye gitmeyeceğim bayramlaşmaya.. Sıcaklıklar 50 derece hissediliyor.. Kurban da bizim değil ha eşimin Bi dul amcası var onun. Cagırdı yalnız bırakmayın diye kıramadım. Oda bize cok yardımcı olur. Yoksa valla halim yokda işte.
tarafından
Hmm anladım cnm
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla kızı şimdi uyuttum namazı kilayim bir basliycam artık kaçta biterse yarın köye gidecez sabah erken kalkcam alışveriş vs oooo 
tarafından
Oo desene çok işim var diye
(3,419 puan) tarafından
Valla iş huc bitmiyor zaten Haydi Allah hepimize kolaylık versin :))
tarafından
Amin.amin
0 oy
tarafından
Ben bitirdim işimi oh oh kolay gelsin canisı 
tarafından
Sağ ol Canısı diğer post içinde admin e şikayette bulundum artık gerekeni Yapar herhalde
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ahacik balkonun camlarını sildim yikadim guzelce smdi oturdum yatarkende wc yikayip koltuğu silecem sabaha kurur
tarafından
Oh mis eline saglik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 375 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (2,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Berna_ (1,616 puan) tarafından soruldu