0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sorum bu.45.günde falan korunmasız ilişki olsa ama erkek emin olsa kesin içeri boşalma olmadığından ve zevk suyunu da tuttuğundan 

Yine de hamile kalınır mı acaba 

9 Cevaplar

0 oy
(6,678 puan) tarafından
Düşüncesi bile korkutuyor Allah olmayana versin :)
tarafından
Amin bacım ya :) ne biliyim içeri boşalma olması diğer sudan da emin olsa kalınmaz heralde değil mi ya
(6,678 puan) tarafından
Kesin kprunman lazım tam el verisli bı zaman
tarafından
Evet korunacam da böyle oldu bu sefere  test 15 gün sonra mı olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalinabilir canm dogum yaptigindan dolayi rahim asagida oluyo yani daha cabuk hamile kalinabilir ama Allah korusun ben de cok korkuyorum 4,5 ay once dogum yaptim daha adet olmadim hamileysem de anlamam :)
tarafından
Deme bacım ya ama kesin eminse peki.bir de test 15 gün sonra mı yapmalı idrar testi.ya bı de sezeryan inan bu sefere deliririm.kizcem de plansız olmuştu.ama o zaman ben zevk suyu demek ediyormuş diyordum.adam daha bugün itiraf etti o zaman geç kaldım deye ya.ama bunda kesin emimmis ay açık oldu biraz kusura bakmayin
tarafından
Ayy insallah hamile kalmazsin kuzum benim normal dogum olmasina ragmen bebegim cok kucuk diye korkuyorum iliskiden 15 gun sonra cikar ama sen garanti olsun diye biraz daha bekleyip oyle test yap
tarafından
İnşallah bacım ya ben de çok korkuyorum o kadar gün artık içim içimi yer testi yapana kadar :)
0 oy
tarafından
Ya benim herif kesin eminmis.ben de kizcemde sanıyordum ki zevk suyundan olmuş.megerse benim herif bugün itiraf etti o zaman geç kalmıştım diye hayin.ama simdik kesin olmadı diyor ben de şahid oldum da neyse ya sinirim bozuldu
0 oy
tarafından
Kalırsın. Hemde çok yüksek ihtimal. En elverişli dönem çünkü. :)
tarafından
Kesin eminse bile de mi ya :(
tarafından
Kesin eminse kalmazsın o zaman. Ama yalan söylemiş nasıl inanıyorsun belki korkutmamak adına susuyordur :D
tarafından
Ay yok bacım defalarca sordum zaten o da korkuyor da hem doğumumda da demişti seni öyle acı çekerken gördüm ya bı daha çocuk yapmaya korkarım demişti.belki on defa sordum kesin mı diye kesin dedi ya camış .
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Tabikide kalabilirsin.   
tarafından
Emin olsa da bile mi
0 oy
(1,897 puan) tarafından

Çok duydum canım bu sebepten ötürü bir sene içinde iki kes doğuran:D

tarafından
Ay Allah.icim içimi yiyecek test yapana kadar yaw simdik :) adam kesin eminim diyor ama Kürt düştü içime
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canım zevk suyunu tutamaz ki.. O kendiliğinden akar ama. Zor hamile kalman.. 
tarafından
İnşallah bacım ne biliyim öyle dedi bana hödük ya
0 oy
(50 puan) tarafından
Beni anlatmışsın ve geri çekilmeyle korunuyorduk, hiçbir şekilde içime boşalma olmadı canım ama adet görmeden hamile kaldım resmen :(
tarafından
Gerçekten mi ya peki eşinize sordunuz mu yani geç kalma ihtimali hiç mi yokmustu geri çekilmekte ya nasıl oluyor ki böyle millet aylarca ugrasiyor.bir de duydum ki üst üste olduğunda da olabiliyormuş sperm kalıyormuş kanalda.o zaman ikinci ilişkide zevk suyu ile geliyormus
(50 puan) tarafından
Eminiz canım geç kalma falam olmadı, bende tanik oldum hatta ama olacaği varmış ne diyim, keşme ertesi gün hapı içseysin
tarafından
Ne biliyim o da kesin değilmiş zaten ben de eminiz diye şey etmedim ama içime kurt düştü ya.peki idrar testi iki hafta sonra mı yapmalı
(50 puan) tarafından
Bilmem ki canim ben hiç şuphelenmedim hamileliğimden, 2 aylık plduktan sonra öğrendim
tarafından
Ayy şimdi ne durumdasınız peki
(50 puan) tarafından
Gayet iyiyim kabullendim tabiki 5 yaşında oğlum, 5 aylık kızım var ve 3.5 aylık hamileyim :)
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Walla 40i cikip hemen hamile kalan tanidigim var.süt korur diye bise yok
tarafından
Aynen ona ben de inanmıyorum da.sadece emin olunsa yani kaçak olmadigindan yine de olur mu acaba diye şey ettim.peki idrar testi 2 hafta sonra mı yapmali
(3,102 puan) tarafından
15 gn snra yaptir canm.maalesef zevk suyndan da kalablrsin.
tarafından
Tamamdir çok teşekkür ederim.Allah olmayana versin vallah hem çok erken hem de sezeryan ya daha yeni yeni toparliyorum.
(3,102 puan) tarafından
Allahim hayirlisini versin insallah canm insallah cikmaz birsey hayirlisi odur.
tarafından
İnşallah bacım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 999 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sen ben (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havvanur12 (51 puan) tarafından soruldu