0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (5,273 puan) tarafından
Kızlar komşum şey dedi bna bugün zemzem suyu akiyor çesmelerden arefe günü diye  dogru mu?

7 Cevaplar

0 oy
(16,333 puan) tarafından
Her çeşmeden zemzem aksaydi asıl akan çeşmenin değeri olmazdı hayır tabiki de uydurma bişey bu normal şebeke suyudur 
(5,273 puan) tarafından
Ne bilim ya diyo arefe diye akar
-Reklam-
0 oy
(2,927 puan) tarafından
Bir bilgim yok
(5,273 puan) tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
(123,023 puan) tarafından
yok yaa dogru olmaz cunku zemzem terden cikar musluk sulari kanala gidiyo
(5,273 puan) tarafından
Mantıklı.aman nasıl şeyler akıllarina geliyor hayret ediyorum kırk yıl düsunsem boyle birsey aklima gelmez
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Doğru değil tabikide.   
(5,273 puan) tarafından
nasıl şeyler akıllarina geliyor hayret ediyorum kırk yıl düsunsem boyle birsey aklima gelmez
0 oy
tarafından
şebeke suyudur evlere akan tabıkı de ama yer altında gelen kaynak sularında degısıklıkler olabılıyor her ne hıkmetse annemın köyunde bır yer altından cıkan su kaynagında arefe gunlerı beyaz süt rengınde akıyor su tadı da süte benzıyor dıyenler var her sene oluyor yıllardır
(5,273 puan) tarafından
Belki başka bişeydendir
tarafından
ozellıkle arefe gunu neden ama o kafa karıstırıyor dıger gunler normal akan su arefe gunu ıkındı saatlerı süt gibi beyaz akıyor
(5,273 puan) tarafından
Rabbim isterse olur tabi ki ama bilemeyiz
0 oy
tarafından
Benim babannemde bayram sabahı köyün çelmesine giderdi bayram namazı kılımırken çeşmeden zemzem akar diye ama ben doğru olduğunu sanmıyorum 
(5,273 puan) tarafından
Bende pek inanamadım.ama merak ettim size sorayim dedim
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama doğru olduğunu da düşünmüyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnnt_xxcvgn (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.

406,026 soru

12,171,605 cevap

36,639 kullanıcı

...