Kızlar öncelikle bı masallahinizi alırız kızlar benim oğlum var şuan 32 aylık ama beni bu zamana kadar hiç zorlayan bı çocuk olmadı yani herşeyi istediğim gibi ona asilayabildim sadece yemek konusunda süt yoğurt peynir yumurta yani beyaz gördüğü hicbisy yemiyor onun dışında herşeyi yiyor su dışında hiç bisy içmez kimsenin verdiği şeyleri yemez çok utangactir dışarda kimi görse yanına gider ama eve biri gelince çok hoşlanmaz yemek saatini uyku saatini bilir toplum içinde asla mizmizlanmaz oturduğu yerden kalkmaz boylebi çocuk 1 hafta önce ameliyat oldu 1 hafta hastanede yattık her odadan baş bas ağlama sesleri geliyordu ama bizim odadan çit cikmiyodu gelen hemşireler bı ağlarda sesini duyalım nekadar sakın bı çocuk diyip durdular en son eve gelirken profesör bı kadın doktor pediatri bölümünün doktoru çok karakterli akıllı uslu bı çocuk çok şanslısın annesi yarın kardeşi olunca çok sahiplenir çok yardım eder sana dedi bende şimdi bile yardım ediyor oyuncaklarını toplar bişey isterim getirir götür yerine koy derim koyar dedim . Çok güzel şeyler bunlar dedi ve konuşmasının nasıl olduğunu sordu herşeyin baş harfini söylüyor anlıyor anlatıyor ama cümle kurmuyor dedim herşeyi soruyor merak ediyor dedim kreş imkanın varsa ver dedi böyle bı çocuğu eğitmek bisyler öğretmek çok kolay olur neler ogrenebildigine inanamazsin dedi çok hoşuma gitti gerçekten şanslı bı annemiyim bide size sormak istiyorum sizin bebislerinizde böylemi sakın bı cocukmu yani daha yazamadigim çok şey var tabiki ama yazdıklarım kadarıyla yorum yaparsanız sevinirim
Canım postunu okurken eşim yanımdaydı bak oğlumuzu tarif ediolar okuyaym dedim okudum şaşırdı o da aynısı inan. Şu beyaz şeyleri yememe durumu bile. Kardesi olcak alışır mi diye soruoduk birbirimize sizin doktor cevap vermiş inşallah alışır ekstra bizimki cümle kuruyor ama kelimeleri yarim. Yuklemi özneyi cümlede nereye koyucagini bilio devrik kurmuo. İnşallah seninki de öğrenir zamanla masallah yavrularımıza
1,499,837 soru
24,496,543 cevap
358,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın