+1 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından

Kızlar öncelikle bı masallahinizi alırız :D kızlar benim oğlum  var şuan 32 aylık  ama beni bu zamana kadar hiç zorlayan bı çocuk olmadı yani herşeyi istediğim gibi ona asilayabildim  sadece yemek konusunda süt yoğurt peynir yumurta yani beyaz gördüğü hicbisy yemiyor onun  dışında herşeyi yiyor  su dışında hiç bisy içmez kimsenin verdiği şeyleri yemez  çok utangactir  dışarda kimi görse yanına gider ama eve biri gelince çok hoşlanmaz yemek saatini uyku saatini bilir   toplum içinde asla mizmizlanmaz oturduğu yerden kalkmaz boylebi çocuk  1 hafta önce ameliyat oldu 1 hafta hastanede yattık her odadan baş bas ağlama sesleri geliyordu ama bizim odadan çit cikmiyodu gelen hemşireler bı ağlarda sesini duyalım nekadar sakın bı çocuk diyip durdular en son eve gelirken profesör bı kadın doktor pediatri bölümünün doktoru çok karakterli akıllı uslu bı çocuk çok şanslısın annesi yarın kardeşi olunca çok sahiplenir çok yardım eder sana dedi bende şimdi bile yardım ediyor oyuncaklarını toplar bişey isterim getirir  götür yerine koy derim koyar dedim . Çok güzel şeyler bunlar dedi ve konuşmasının nasıl olduğunu sordu herşeyin baş harfini söylüyor anlıyor anlatıyor  ama cümle kurmuyor dedim herşeyi soruyor merak ediyor dedim kreş imkanın varsa ver dedi böyle bı çocuğu eğitmek bisyler öğretmek çok kolay olur neler ogrenebildigine inanamazsin dedi çok hoşuma gitti gerçekten şanslı bı annemiyim bide size sormak istiyorum sizin bebislerinizde böylemi sakın bı cocukmu yani daha yazamadigim çok şey var tabiki ama yazdıklarım kadarıyla yorum yaparsanız sevinirim 

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Anamdan emdigim sutu burnumdan getiriyor canı sağolsun 
(3,896 puan) tarafından
Bnmki de ebemi aglatiyor :D :D
-Reklam-
+1 oy
(14,695 puan) tarafından
Çok çok şanslısın :D bizimki de cingen gibi bağırıp duruyor :D sıpam benim yaa 
(4,951 puan) tarafından
Ahahah iyi güldüm :D :D bağırmayı seviyor demek ki annesi♡
(14,695 puan) tarafından
Valla çok seviyor  hele istediği olmayınca yırtıyor ortalığı :) bizimkinin de karakteri böyle demekki :D
(3,896 puan) tarafından
Bnmki de istegi olmayinca cok bagiriyor hatta sesi kısıldı bagirmaktan .. :D
(14,487 puan) tarafından
Awhaqhahahq Faruk da öyle ahahahahahaha
(14,695 puan) tarafından
Demekki aralarından bı kaç tane daha karakterli oluyor :D ajajajja
0 oy
(374 puan) tarafından
Nazar olmasin sonra Allah nazardab esirgesin Allah bagislasin canim bizimkide cani begi nasil isterse oyle yaoar ama henjz 15 aylik 
0 oy
(2,319 puan) tarafından
MaşaAllah SubhanAllah Allah bağışlasın
0 oy
(128 puan) tarafından
Ne mutlu sana maşaallah inş hep böyle gider 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Allah nazarlardan saklasın inşallah Allah sana bağışlasın benim kızım daha minnacık 10 aylık ben onu yatırırken eee diyorum diye oda bebeğinin omuzuna eee diye vuruyor eline bişey verince muhakkak etrafındaki insanlara parca koparıp veriyor benim kucağımdakyen babasında yanımızda istiyor ikimize birlikte sarılıyor cok mutlu oluyorum Allah bütün meleklerimizi korusun inşallah 
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Ne anlattiysan ayni kizim ama tek bo fark ver benim kizimda yogurt yemiyor ama yumurta peynir sut onlari cok sever yogurdun icinede meyve koyarsam yer ama benim kizim daha 16 aylik suanda bile ben oturmusum o eline vileda almis sagi solu siliyor her is yapiyor ben sofra kurarken oda ekmek su getirir arkamdan kuyruk gibi ayni ne is yapiyorsam ida pesimden yapiyor
0 oy
(2,091 puan) tarafından
22 aylık kızım tam bir çingene bagirtlak 6 yaşında ki oğlum da çok çok inatçı herşeye mizmizlaniyor memnun olmuyor hiç bı şeyden hiç bir şekilde mutlu edemiyoruz gerçekten çok şanslısın ne güzel maşallah oğluna ❤️
0 oy
tarafından

Canım postunu okurken eşim yanımdaydı bak oğlumuzu tarif ediolar okuyaym dedim okudum şaşırdı o da :) aynısı inan. Şu beyaz şeyleri yememe durumu bile. Kardesi olcak alışır mi diye soruoduk birbirimize sizin doktor cevap vermiş inşallah alışır:) ekstra bizimki cümle kuruyor ama kelimeleri yarim. Yuklemi özneyi cümlede nereye koyucagini bilio devrik kurmuo. İnşallah seninki de öğrenir zamanla masallah yavrularımıza 

0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnm oglumun cok gazi var gaz sancilarindan bizi uyutmuyor karakterinden şu 1 bucuk ayda anladigim kadariyla sabirsiz ve cok duygusal bir çocuk.Başka da oglumla ilgili pek bir sey bilmiyorum daha 1 bucuk aylik :) geri kalanı zaman bize gosterecek ..
0 oy
tarafından
Benim oğlumda çok zeki ama aşırı hiperaktif bir sürü domtora götürdum aynı şeyi söylerler keşke biraz daha sakin olabilse ama sağlık olsun massallah sakin çocuğun olsun çok isterdim
0 oy
(607 puan) tarafından
Kendi kendine nazar degdirmeye gelmişsin buraya ,:D maşallah
0 oy
(7,652 puan) tarafından
Kız artık yaşa geçin aylık demek için epey büyümüş yavrucak :)  Allah bağışlasın. 
tarafından
Puahahaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ulviye (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 550 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
21 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 525 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,633 soru

12,154,059 cevap

36,585 kullanıcı

...