0 oy
692 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (535 puan) tarafından
Sabah kalkıp ozenerek kahvalti sofrasi hazırladım saat 10 buçuk gibide eşimi kaldırmaya gittim optum hadi kalk diye o biraz daha filan dedi hadi sogucak kalk filan diye cekistirdim oglumuzda geldi iste cekistiriyoruz sakalasiyorz esim bi git kotu olur filan diyor ama ciddi almıyorum gülüyorum sonra bi anda dizime tekme atti git diyorum sana diye . Butun enerjimle basladigim gün  mahfoldu. Şimdide konuşmuyorum bu seferde ona bagirip kızıyor. Yaptigina ozur bile dilemiyor

20 Cevaplar

+2 oy
(5,946 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tam bir  öküz  insanin  hevesini  yarıda  kesmeseler  ne olur  acaba  kalk  yanı  okdar  hazırlık  yapmışsın  neyin  nazı  bu anlamıyorum  ki birde  yetmezmiş  gibi  şiddete  baş vuruyorlar  Allah  yardım  etsin canım  sana 
(535 puan) tarafından
Evet canim bayramdada annesi gilde olacaz diye bugun ozendik iste sonuc
(5,946 puan) tarafından
Ozenmicen  bunlarin  anladığı  dil  bu canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bu erkeklerin lugatında var canım çoğu erkek şakadan anlamaz malesef çünkü onlar birer camışşş ve öküzzz ayılık var hamurlarında 

(135 puan) tarafından
Hahaha kız kalkmasın o hazırlasın hazirlanan sofraya edebiyle gelsin yeter aklıma ne geldi geçen bir hoca anlatıyor diyorki kadın sofrayı hazırlamış bı heves bı özen işin gücün arasında akşama kadar çocuk o bu neyse adam oturuyor sofraya yaa iş yerinde bundan yemistik o şöyleydi yok falan yerde daha farklıydı der yahu kadın senden bi eline sağlık demeni bekler sen ne diyosun afiyet olsun ne afiyet olsun zıkkımın koku olsun dicen öyle adama demişti
(535 puan) tarafından
Valla cidden bir suru is var malum arife
(135 puan) tarafından
Valla bebek durmuyor saldım bende zaten gelen giden yok
(535 puan) tarafından
Benim oglanda bi taraftan dağıtıyor
(135 puan) tarafından
Aman boşver iyi olsunlar da dağıtsin
0 oy
tarafından
Ay yorgundu belki uyusaydi 
(535 puan) tarafından
Yok kiz ne yorgunu dun evdeydi aksamda benden once uyudu
(57 puan) tarafından
yorgunsa yorgun. insanın eşi kalk kahvaltı hazırladım diyip öpücüklerle çocuğuyla uyandırmaya çalışınca tekme mi atar. başlarım yorgunluğuna çok sinirlendim bana yapılmış gibi
0 oy
(673 puan) tarafından
Bu erkekler yeni uyanınca mağara adamı gibi öküz oluyorlar. Benimkide yeni uyanınca böyle sinirli olur tüm enerjimi sömürür 
(535 puan) tarafından
Suan bile sinirlendirip aglatabiliyor
(694 puan) tarafından
Yoo bebeğim ya erkek var erkek var benjm ki gecenin bı korunde kalk dersem kalkar uykuya dalsa 2 dakika geçse yine kalkar şükür. Ayşe canım sende sinirlenme boşver anladığı dilden konuş
(673 puan) tarafından
Kiz benimkide kalkar ama yeni uyanmisken ufak birsey desem hemen sinirlenir.  Dengesiz oluyor cogu
(694 puan) tarafından
Şükür benimki o çoğunlukta değil.herkes bir olmuyo babam de sinirlenir hemen mesela
0 oy
(128 puan) tarafından
Mal iste hepsi okuz . Birak uyusun zikkim yesin 
(535 puan) tarafından
Birlikte yiyelim diye cabam ama iste
(128 puan) tarafından
Anlıyorum senide iste karşındaki anlamamis insan gibi yorgunum siz yeyin deseydi ama uyku haliyledir iste
0 oy
(135 puan) tarafından
İnsan kırılıyor dimi ne hevesle hazırlanan bir sofra üzüldüm inan boşver dicemde olmuyor öyle 
(535 puan) tarafından
Cok uzuldum hemde
(135 puan) tarafından
Davranışı yanlış olmuş insan bari bir özür diler üzülme canım yaa erkek milleti işte ödün oluyor bazı konularda
0 oy
tarafından
Allahim ya sinir olduğum şey şaka bile olsa nefret ederim vurmak nedir
(535 puan) tarafından
Ben sakalasiyordum o ciddi ciddi vurdu
tarafından
Ben çok.kiziyorum ya eşim bırak çarpsa yanlislikla özür diler birsey oldumu der vursa bayılırım herelde
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Islanmış tuvalet terliği zıkkım yesin yerinde olsam o sofrayı kaldırır yedirmezdim camışlar kız anırsın dursun boşver konuşma sen 
(535 puan) tarafından
Aldim cocugu gittim oturdum kahvaltıya 5 dk sonra kendi kalkip geldi bisey olmamis gibi yiyip icip kalkti yayıldı televizyonun karsisina
(1,752 puan) tarafından
Nefret ediyorum varya bişeh olmamış gibi şeytan diıo çaydanlığı kafadan boşalt
(535 puan) tarafından
Daha cok sinirleniyorum valla
(1,752 puan) tarafından
Bide suratları asık olur zıkkım yiyesiceler
0 oy
(57 puan) tarafından
yani özür dileyerek söylüyorum ama öküz herifmiş
(535 puan) tarafından
Ahhh malesef
0 oy
tarafından
Deseydin gevat saat kaç olmus ne uykusu hala kalk bı zahmet zikkimlan bqka hemen kalkar birdaha böyle yap 
(535 puan) tarafından
Heralde onu desem her yerimi morartirdi
tarafından
Yok yok sıçan kıymetli diye bir laf var
0 oy
(672 puan) tarafından
Bunlara kalkıp özel kahvaltı hazırlama değmiyor. Kalkacaklar. Sende ağırdan ağırdan hazırlayacak son. Bjiraz açlık görsünler. Belki akılları başlarına gelir :))
(535 puan) tarafından
Ise giderken hazırlayamiyorum evde olduğunda da böyle heves kırarlar
(672 puan) tarafından
Onu da hazırlama cnm anlamıyor bu öküzler.  İki güzel laf beklersin karşılığında kalbin kırılır. Emin ol hazırlamadan daha değerli olursun.
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben olsam bi daha o herife kahvaltı falan hazırlamam 
(535 puan) tarafından
Ahh anam ahh bunları yazarken bile camasirlarini katliyorm
0 oy
(670 puan) tarafından
Malın önde gideni fazla yuzt vermişsin yapmayan yaranır bunlara
0 oy
tarafından
Tam bir odunmus canm valla 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Erkekler uyurken huysuz oluyor bende yasadim birebir bu olayin aynısını. Ve bidaha asla üstüne gitmedim kalkip buz gbi yedi kahvaltiyi uyumayi daha cok seviyor buz gbide yesin valla umrumda degil. 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Sürekli böyleyse bir daha hiç hazırlama canım 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Genelde huyu mu böyle yoksa belki tersinden kalkmıştır sen sus o gelir 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Öküzlüğün dibine vuruyorlar insanda heveste kalmiyo içinden birşey yapmakta gelmiyo sonra hepsi aynı dağ ayıları 
0 oy
tarafından

Ö.kuz yaaaaa:getlost:

0 oy
tarafından
Ben olsam hazırladığım kahvaltıyı kaldırirdim zıkkım yesin

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 207 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
+9 oy
87 cevap 1,505 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde EvLaTlArIm71 (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 583 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneee (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 199 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,345 puan) tarafından soruldu

410,887 soru

12,364,759 cevap

41,895 kullanıcı

Kategoriler

...