0 oy
287 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bayrama mutsuz giriyorum cadaloz bir kaynana var bayramda gelicek bir gün aklıma gelmezdi böyle bir kaynanamın olacağı yabancılar bile beni daha çok seviyor işbozan bir kaynanam var evlerden ırak deli huzursuzum var mı benim gibi olan birde olmayanlar nasıl takmamayı başarıyorsunuz ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görüşmüyorum. Benden uzak Allaha yakın 2 sene olucak nerdeyse
tarafından
Ben hayatım boyunca hiç çalışmadım o ortamı bilmiyorum ama yaparım vakti saati gelince.
tarafından
Bende çalışmadım :) neye güvencem zaten çalışsam kaynananın dili susardı heralde o kadını boğasım geliyor Müge anlıya boşa çıkmıyor millet tövbe ya resme bakınca anlı geliyor aklıma
tarafından
Bizim olaylar çok farklı kavga dövüş falan olmadı ama görüşmüyorum. İçim daha soğumaz onlara karşı. Seslerini duymaya isimlerini duymaya dahi tahammülüm yok. Oğulları görüşsün konuşsun ama çocuğumu dahi göstermiyorum. Adını bile doğduktan 2 hafta sonra falan öğrenmişlerdi
tarafından
Bizdede kavga olmadı ya ben şu umursamaz insanlar var ya onlardan olmak istiyorum acaba bu sonradan edinilebilir bir özellik mi
tarafından
Bilmiyorum. Ben kendimi bildim bileli umursamazım. Allah bilir ardımdan bir sürü beddua ediyolardır. Döber dolaşır bulur onları ki zaten buldu da bi çoğu.
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Bu Kaynanalar dan nedir çekilenler. Ya Allah'tan da korkmuyolar mi. Gelinlere ne diye uğraşıyorlar. Sen o gelinden bir bardak su zorla istesen hakkını helal etmese ne yapacaksın...hiç bunu dusunmuyolar. Oğullarının herşey sende onların kölesi. Yok böle bı dünya.
tarafından
Aynen Allah'a havale ettim  onu zaten yaptığı haksızlıklar için
0 oy
tarafından

Tabiri caizse Bana değmeyen yılan bin yaşasın diyorum o kadar çok sewerdim ki hep üstün tutardım ama baktım fesatlık oğlunu benden kıskanıyor ve eşimle aramı bozmak için uğraştığını gördüm o gün bugündür bende ipler koptu kuzum en azından kapımı kapatınca ohh dedim iyi niyetimden oldu hep bunlar çok üzücü ama olsun mesafemi koydum yine saygımı gösteririm eşimin hatrı için ama artık eskisi gibi asla olmam hani şöyle de düşünüyorum kızı yok ki bilsin derim hep kızı olsaydı az çok huzursuzluğun ne demek olduğunu belki anlardı 

tarafından
Kızı olmasına gerek yokki kendide gelin olmadımı insafsız tabi kızı olsa daha çok iyi yanardı
tarafından
Aynen öyle kuzum Allahım hidayet wersin hepsinin kalbine wicdan merhamet wersin
tarafından
Amin inşaAllah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 151 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 192 göst.
12 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (3,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
9 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 408 göst.

405,839 soru

12,163,005 cevap

36,612 kullanıcı

...