0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ya 3 aylık iğne vurdursam hamile kalır miyim birde fiyatı nedir 

6 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ben 11 yıllık evliyim 3 çocugum var dogum dan sonra 40 çıktıktan sonra hemen vurulurdum hepsinde aynı şimdi gene vuruluyorm memnunum vücut ilk vurulunca biraz adet düzensizliği olur sonra düzelir 100 100 koruyor sancı yı engelliyor rahatım ayrıca meme rahim kanserine karşı da koruyucu bir şey 
tarafından
O zaman ben bayramdan sonra hemen vurduruyum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamile kalman çok zor zaten adeti kesiyor igneyi bıraksan bile hamile kalman bir seneyi bulur 
tarafından
Canım kalmak istiyorum en az 5 sene çocuk istemiyorum
(134 puan) tarafından
Mesela ben 1 yıldır korunmuyorum olmuyo. Hormonlar alt üst oldu
0 oy
tarafından
Hamile kalman çok zor o iğneyle ama vurudrma mahvediyor insanı 
tarafından
Ya artık uzun süre çocuk istemiyorum eşim korunmaz biliyorum gizlice gidip 3 aylık iğne vurdurmak istiyorum  daha bebeğim 7 aylık şimdiden bana çocuk istiyorum diyor birde sezeryanliyim
tarafından
Canım adet olamıyorum olsamda leke leke oluyor kilo.aldim sırtımda ufak ufak sivilce yaptı aşırı sinir stres yaptı
0 oy
tarafından
Ben vurdurdum canim adeti kesiyor sinir yapiyor igneyi brakriktan sonra hamile kaalman sana bagli  ben ilk cocugumda kulandim 1 hafta gecti diye hamile kaldim kimiside ignedennsonra tedaviyle hamile kaliyor yani vucut yapina bagli
tarafından
Orası öyle canım ama 5 yıl rahat çocuk istemiyorum Rabbim oğluma uzun hayırlı ömür versin bidaha çocuk istemiyorum yetiyor bana şükür
0 oy
(462 puan) tarafından
3 aylık iğne koruyor kalmazsın tabi yine de Allah bilir nasip.fiyati pahalı değil 20 TL falan ama hormonları çok bozuyor çok fazla yan etki yapıyor tabi bünyeye göre değişebilir.yinede çok kararliysan vurdur  bünye bı sure sonra alışıyor.  
tarafından
Iyiymis canım o zaman ben bayramdan sonra vurduruyum
0 oy
tarafından

Bende doğumdan sonra vurdurmak istiyorum bakalım  bana kalsa tuplerimi komple bağlatmak istiyorum ama eşim izin vermiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Esraaa (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryem333 (20 puan) tarafından soruldu

411,372 soru