0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba öncelikle bn adetten önce tesadüfen acilde hamile olduğumu öğrendim şüpheli dendi adete 3 gün vardı 34 dü değerim adet günümde 125 çıktı bugün adetten 8 gün geçti ve bn özele gittim normal kadın doğumcu yoktu nöbetçi baktı ama sanki işini bilmiyor du kaç kere adet tarihimi. Kan değerimi sordu sanki aklı başka yerdeydi 5 haftalık muhtemelen gözükmez dedi ama son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük zaten hesaplayamadı yinede bakalım dedi karnımın üst tarafına bakıyordu bn daha önce ultrason videoları izledim kasığa yakın alt karına bakıyorlardı yok bişe dedi alta bakarmısınız dedim baktı sanki vardedi tam göremiyorum dedi aşırı canımı yaktı kasma kendini durda işimi yapim dedi sert bir mizaçla. bnde normalmi bu kadar agrıtmanız dedim bişe demedi alttan bakacgm dedi bn istemiyorum diyince bırakın şu batıl inançları çocuk düşer bir şey olur şeylerini dedi bn istemiyorum haftaya tekrar gelirim dedim kimseye zorla bişe yapmıyoruz dedi kan ver değere göre tekrar bakacgm dedi bnde ne değişecek kandan önce gözükmeyen bebek kan verdikten sonra ultrasonda gözükecekmi dedim bunu ciddi anlamda anlamadgm için sordum bana kan istediğim gibi çıkmazsa Altan bakacgm bişe varsa müdahale edeceğim dedi kanı verdim ama içimde bır korku oluştu ya bişe yoksa çocuğu alırsa hem zorunda değilsin diyip hem mecbur bakacgm demesi tavırları bişe bilmiyordu güvenemedm kan verip sonucu beklemeden çıktım ordan şimdi çıkmış sonuç 12789bugün adet geceli 8 gün oldu bni çok korkutttu normalde 6 binde gözükmesi gerekiyor biryok dedi bir var gibi dedi net degl dedi ben ne umutla gittim o kadar moralim bozuldu ki stres yaptm ki hastaneden çıkınca bayılacaktm ne umutla gittim birde özel hastane para verdim o kadar siz akıl verin bana değerlerm nasl

HAZİRAN 14  Son adet tarihi 

9 temmuz betahgc 34

12 temmuz betahgc 125

20 temmuz yani bugün 12789 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dis gebelik olabilir
(6 puan) tarafından
İnşallah değildir baktm dış gebelik belirtilerinw bnde hiçbiri yok hatta en ufak ağrım kanamam bile yok tü taki bugün çok bastırdı karnım ağrıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım alttan bakma sebebi küçük diye bence ama üslubu bencede yanlış bide özele gitmişsin
(6 puan) tarafından
Evet sonuçta öğrenmek için gittim düzgün olsaydı baktırırdim da guvenemedim öyle davranınca
tarafından
Kastigin için kendini acimistir bende şimdi ikinciye hamileyim ilk zamanlar devlete gittim alttan bakmıştı hiç acı yaşamadım haftası küçük olduğu için bakmıştı benimde
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Canım  daha adetin  8 gün  geçmiş  daha  cok  çok  yeni  benim  kızım  7 haftalıkken  gözüktü  5 haftalıkken  kese gözüktü  doktor  istersen  alttan  bakalım  yada  haftaya  gel  dedi  o şekilde  gözüktü  moralini  hiç  bozma  gözükür  bebişin   

O doktorda  be gıcık biriymiş  sinir  oldum  ya 
(6 puan) tarafından
Değerime gore gozukmemesi normal mi gerçi belki vardı o görmedi
(5,940 puan) tarafından
Normal  canım  benim  4 5 bin  olduğunda  gözükmüstü
0 oy
(924 puan) tarafından
Kuzum bende de 1 hafta geçmişti gözükmüyodu değerlerim yüksek olmasına rağmen. Ben hemşire olduğum için bi sorun olmayacağını bildiyimden alttan bakmasına izn verdim ve 1 hafta sonra o şekilde gözükdü. Ama öncelikle her şekilde karşındakı doktora güvenmen lazım. Sen muhtemelen güvenmediyinden izn vermemişsin.
(6 puan) tarafından
Bana ters davrandı sert konuştu diye guvenemedim
0 oy
tarafından
Geç döllenme olmuş gibi canım, ben kimyasal gebelik geçirdim bu kadar artmamıştı, dış gebelikte de normal gebelik gibi baya yükselir ama 3000 den fazlasına artmazmış. Sen haftaya tekrar bir baktır değerlerine, daha iyi bir doktora da görün canını sıkma 
(6 puan) tarafından
İnşallah öyledir korktum bugün baya
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Çok erken daha. Benim rahim ters mesela kalp atışlarını bile onla duydum ve ne korkunç birşey ne oturup şeyine bakıyorlar ki işi istese bakabilir sonuçta senin ve bebeğin sağlığı. Beta hcg bana normal geldi kimyasal veya dış gebelik olsa o kadar artmaz. 
(6 puan) tarafından
Sorun bakması degildiki zaten öğrenmek için gittm ama resmen hakaret eder gibi konuştu o yüzden istemedm guvenemedim acikcasj
0 oy
tarafından
Kendini kastigin icin canin acımıştır yoksa acılı bi islem degil ben dogum yapana kadar defalarca alttan muayene oldum ne dusuk ne de erken dogumum oldu hatta suni sanciyla dogum yaptim. Dusecegi varsa duser zaten doktor dogru konusmus ama uslubu yanlismis tabi. Benim adetim geçtikten 1 hafta sonra vajinal muayeneyle gözüktü ondan 1 hafta sonra da karindan gozuktu
(6 puan) tarafından
Ya bnm 3 senedir olmuyor bu ilk gebeligim o yüzden biraz stresliydim böyle bir tepkide bekliyordum açıkçası sırf bunun için özele gittim daha ilgili olurlar rahatlatirlar ama bni germekten ve azarlmqktan başka bişey yapmadı bnde haliyle guvenemedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem15 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 394 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu