0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,739 puan) tarafından

image

Arkadaslar dun mezar basina gittik erkek  kardesimle  cocuklari birakacak yer yoktu yanimizda goturduk. Onun kizi 1 bucuk yasinda benimki 3 bucuk aylik .  Dun aksamdan itibarek 2 cocuktada isilik gibi ama yogun tabaka gibi seyler  bu arada yegenimin yuzunde heryerinde cikti. 

Benim kizin kollarinda cikti . Yani neden olabilir alerjik demis yegenimin doktoru. 1 gunde tabaka gibi olmasi normal mi.. 

bu arada istanbuk  esenyurtta  oturanlar gece neyle yatriyorsunu sicakli 26 derece ya suan. Ben uzun kollu zibin ve oijama giydirdim bi kizarikliklari tetikler mi basina gelenler bilgi verebilir mi

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

İsilik falan bilmem de o nasıl yatma şekli :kissing: bacaklarını yerim maşallah :D

(1,739 puan) tarafından
Cok elastiktir yigenim ;)
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Aynısı bende oldu doktora götürdüm  bugün yuzundede varmı ben 2 önce antibiyotik kullandım o alerji yapmış dedi doktor 
(1,739 puan) tarafından
Evet yuzundede var
0 oy
tarafından
Ağaç poleninden falan olabilir isilik değil bu 
(1,739 puan) tarafından
Alerji yaparmi o mezarlik agac doluydu
tarafından
Yapar canım tabi
0 oy
tarafından
Uzun kollu ile cocuk mahvolur yaa
(1,739 puan) tarafından
Sifir kol giydirincede usutmus gece burnu akiyor 3. 4 gundur iyi olmaz mi
tarafından
Sen ne giyiyorsan oyle giydir cok soguksa cam acma ama kendini dusun uzin kollu ile yatabilir misin o cocuk terler o ter uatunde kalir esas o zaman üşütür
(1,739 puan) tarafından
Haklisin canim
0 oy
(867 puan) tarafından
Canım.bn evdeyim bnm.bbegimde böyle anlamadım kolları bacakları hep böyle 
0 oy
tarafından
bu alerji doktora gotur canim uzun kollu degil sifir yada kisa kol ile yatir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kadirinannesi16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
10 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nidaikra (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,379 soru

23,908,291 cevap

322,854 kullanıcı

...