Bebeğimin İSMI kimliğe geçti eşimin annesinin ismi ve benim dediğim isim. Eşimin üvey analığı var kötü biri. Bana kısır bile dedi. Şimdi babası bizim eve gelince üvey annenin ismi denilecekmiş çocuğa Allah aşkına böyle bir şey mi olur kim haklı
Başıma şöyle bi olay geldi eşimin uzaktan akrabası bi karı Çınar Ahmeti Muhammeedd diye seslenerek sevdi oğlumda 3 aylıktı o zmn :) bende dedim Muhammed değil Çınar Ahmet onun adı :) kadın demez mi evet biliyorum da ben kayınbabanın adı Muhammed ya onun için öyle seslenerek sevdim dedi Allahım bana bi geldiler güya kayınbabamın adını niye vurmadın demeye getiriyor :))) gelde gülme buna kadına dedim ki ilk evliliğimden olan oğlum Muhammed Zeyd bir eve bir Muhammed yeterli dedim sustu kadın
İşin saçmalığı şu kayınbabamın adı kimlikte Mehmet ama Muhammed diyorlar kocamın adı da Mehmet kendi adını koymuş oğluna bnm büyük oğlanda Muhammed Zeyd yaw akıl var fikir var ben küçük oğlana nasıl Muhammed adını koyayım.? Dünya da başka isim mi kalmadı.? Oldu olacak 1. Muhammed 2.Muhammed diye numaralandırarak koyalım :))))))
1,492,851 soru
24,392,356 cevap
349,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın