0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından

Şu an 12 haftalik hamileyim.ikinci evliliğim.ilk evliliğinden 2 kizim var.su an ki eşimle çok problemlerimiz oldu.1 bucuk yıllık evliyiz.sorun ise çocuklarıma devamli laf söylemesi hakaret etmesi.her defasında söz veriyor ağlıyor affediyorum yine yapıyor.cok mağdur ve zor durumdayım.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.herkese aileme arkadaşlarıma rezil olmuş durumdayım.cozum bulamıyorum.. 

8 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah yardımcınız olsun inşallah 
-Reklam-
+1 oy
(547 puan) tarafından
Bu devirde boyle seylerden rezil olmak mi kaldi? Hirsizlik namussuzluk rezilliktir.evlenip anlasamamk degil.kadin siginma evleri var.gidin yoklugunuzu gosterin.onsuz da olabileceginizi anlasin esiniz.yoksa nasilsa gidemiyo diye daha cok eziyet eder.
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Sakin ol rezil falan olmadin tam tersine evlatlarına sahip çıkıp koudugun için gurur duy eş çok 
0 oy
tarafından
neden rezil olasin ki herkes hata yapabilir cocuk olmasaydi iyiydi ama olmus artik yapacak bisi yok.. sen baskalarinin dusuncelerini kafana takma evlat anne babaya rezil olmaz. es dost da konusur durur ne yaparsan yap degismez bu.
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canımmm ama rezil olmak değil bu sen göz göre göre sıkıntılı hayatı çekiyorsun ailene gidemiyirsan kadın sığınma evine git yoksa devamı fazlasıyla gelir bazı şeyleri çekmek susmak çözüm değil  
0 oy
tarafından
Evlatlarını başta kabul edip sonradan laf söylemesi çok özür dilerim ama a.dilik. Ne istiyor ki küçücük çocuklardan. Madem kaldıramayacakti baştan kabul etmeseydi
(8 puan) tarafından
Aynen dediginiz gibi ki onunda iki çocuğu var.beni anlar diye düşünmüştüm .Çok rezil bir karakter ve kişilik.
tarafından
Gerçekten öyleymiş.
0 oy
tarafından
Çocuklarına öyle bir sarıl ki hiç bırakma onların sana ihtiyacı var bir babaya değil bir anne tüm dünyaya bedeldir Rabbim eşine akıl fikir versin  kesinlikle çocuklarına bisey dedirtme taviz tavizi dogurur
0 oy
tarafından
Zor canm ya ona da allah vijdan versin seni cocuklarinla kabul etmis sdi de niye eziyor ki yazik degilmi cocuklara

İlgili bir soru bulunamadı

408,485 soru

12,273,568 cevap

37,668 kullanıcı

Kategoriler

...