0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar zate uyku nedir bilmeyen dalmauan hemen uyanan bı çocuğum vardı.su 10gundur bı anda kalkıyor ağlıyor boğazı açıyor srtik ağlamaktan ilk ağladığı da 10gun önce yarım saat ağladı boyke sarıldıkca tepemize cikicak gibi ayaklarını savuruyor kucakta.esimde korktu akıl sagligini kaybetti diye dışarı çıkardı hava alsın die arabaui görünce sakinlemis.biraz gezdirmis hicbisi yok.neyse geçen gece gene aynı oldu ama 5dk sürdü uyudu tabi biz bilmediğimiz için kucağa aldık. Bu gecede 2 kez .oldu daha uyumadım.ilkinde ağladı dönüyordu uykuya dalamadi başladı ağlamaya bende kızdım yeter artık ya bı çocuk niye uyumaz dedim zamanında da kolikti çünkü.kizdim eşimde uykudan kalkmış çocuğa kiziyon ondan agliyo .yattigin yerde konusma dedim ayaklarım koptu kalktım gezdirdim agliyo emsin diyorum istemiyor çizgi film açtım az durdu.uyuttum geri bı buçuk saat sonra gene aynı gerçekten ne yaşıyorum bilmiyorum kafam davul .22aylij

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Nöbetleşerek baksanız çocuğa?

Kaç aylık?

tarafından
Eşimde sabahçı 5te is için kalkicak .sabahçı olduğunda çok kaldirmiyorm tramway sürüyor .akşamcı olduğunda kalkar bana bırakmaz da 22aylik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne desek boş cnm doktora gidin bi öyle biseyse profesyonel tavsiyede bulunur 
tarafından
Doktor caresizdi en son tabi bu ağlama terör olayı yeni ciktii ama öncesi uyku sorunu çaresiz kalmıştı inat mi inat
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Tepemize çıkacak deyince benim oğlumda öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı bi tahlil yaptursanuzbirde mutlaka doktora götürün uykusu için önerilerde bulunur  rahatlarsınız biraz...
tarafından
Taş çatlasın 10gun önce gittik doktira bu gidişle gene gidicez gibi duruyor bundan önce grip için antibiyotik içti acaba onlar idrar yolu enfeksiyonu varsa fayda etmiş olamazmi
(1,664 puan) tarafından
Bilmiyorum ki....zor yaaa söyle sakin bebegimolmadi benimde ill günden  beri
0 oy
tarafından
Gece terorune benziyor sebeplerini bi arastir istersen
0 oy
tarafından
2 yaş sendromu   dur kesin bu aralar benimki de çok huysuz 22 aylik  sebepsiz ağliyor  35 haftalık da hamileyim  çok zorlanıyorum tek bakiyorum
0 oy
tarafından
Bi dra götürseniz belki dr bilir neyi oldugunu cocugun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 512 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (6,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 522 göst.