0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (683 puan) tarafından
Merhaba benim doktorum muhakkak zeka testi yaptir dedi kizlar ve bende hic istemiyorum yapmak ayin 27 sine randevum var o zamana kadar 14 haftalik olucam sizce ne onerirsiniz ve benim her iki cocuklarimda sikinti yok ve akraba evliliği de yapmadim teşekkür ederim simdiden :)

4 Cevaplar

+1 oy
(15,423 puan) tarafından
Doktor yaptir dediyse yaptir tabiki. Hasta olan tüm cocuklar akraba evliliklerinden dogmuyor. Diger kardeslerinin sağlıkli olmasıyla karnindaki bebegin sağlıgınin bir alakasi yok. 
(683 puan) tarafından
Ben her iki cocugumda yapmadim peki nasil yapiliyor
(15,423 puan) tarafından
Bilmiyorum canim bende tek hamilelik gecirdim doktorum sadece üçlü testi yaptir yeter dedi. Bana baska test yaptirmadi. Ayni doktora mı gittin diger hamileliklerinde.
(683 puan) tarafından
Hayır ilk defa bu doktora gittim
(15,423 puan) tarafından
Canim bazi doktorlar cok fazla gereksiz test yaptiriyor. Bazi doktorlar ultrasonda herseyi normal görürse sadece belli testleri istiyor. Yinede sen bilirsin.
(683 puan) tarafından
Salı günü gidicem bakalim hayirlisi bide sence cinsiyet belli olurmu devlet hastanesi 14 haftalik olurum o zmn
(15,423 puan) tarafından
Bence belli olsa bile söylemez daha devlet hastanesi canim. Ozelde bile bana 17.haftada söylediler.
(683 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah ama insan hep merak ediyor:)
(15,423 puan) tarafından
Oncelikle sagliklı olsun sonrada gonlunden gecen cinsiyet olsun canım.
(683 puan) tarafından
Amin cnm cok tesekkur ederim❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tabiki yaptirmanda  fayda var seçim senin 
(683 puan) tarafından
Bilemiyorum her iki cocuguma yapmadim
+1 oy
(1,603 puan) tarafından
Ne gelirse rabbim den gelir canm istiyorsan yaptır ama ben iki çocuğum da da yapmadım çok şükür sağlıklilar akraba evliliği ile alakası yok ki 
(683 puan) tarafından
Aynen bende yapmadim her iki cocuguma üstelik doktorumda onermedi
0 oy
(232 puan) tarafından

Zekâ testi yaptırdın diyelim zekasında sorun çıksa ne yapabilirsin ki o senin canın senin bebeğin her şekilde kabul ediceksin yaptırdın diyelim bu sefer hamileliğin sıkıntı, üzüntü ile geçecek bence yaptırma

(683 puan) tarafından
Evet iste bende hic yaptırmak istemiyorum birde sizlere sorayim dedim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 522 göst.
24 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,438 puan) tarafından soruldu

406,035 soru

12,172,045 cevap

36,639 kullanıcı

...