0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar yardıma yazılmak istiyorum yani enazindan kömür yardımı çünkü gerçekten ihtiyacımiz var eşim sigortalı çalışıyor ama doğru düzgün maaş bile alamıyor gecenki postuma bakarsanız anlarsınız kızım var bir tane bı kızım daha olcak daha ona bile bişey alamadım eşim calismaya gitcek geldiğinde doğuma sayılı günler kalıyor kisliktir odur budur evim doğru düzgün yapılmadı soba olmuş dünyanın parasi nasıl yetiscez bilmiyorum yani durumum böyle bu şekilde yetkililere söylesem dilekçemi versem kömür yardımı olsun alabilirmiyimki? Gerçekten kafam Allak bullak nasil yetiscez bilmiyorum eşim hatır için gidip para kazanamadığı kişinin yanında çalışıyor boyuna biz perişan oluyoruz köyün muhtarinada anlatsam sıkıntımı yardım konusunda yardımcı olabilirmi ? Kendide görüyor zaten durumumuzu. Eşim böyle saf devam ettikçe biz cekicez. Yengem o kadar haketmeyen alıyor durumları iyi olanlar siz hayli hayli alırsınız dedi. Ama eşim sigortalı çalıştığı için alamiycaz gibime geliyor..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim annem sigortalı ve kamu da geçen baktım ben evlemmeden önce birsuru yardım almış kira erzak kömür benim sağlık sorunu yüzünden sevk parası bile hiç birinden haberim yok düşün ama ben pandemiye başvurdum direk red avukat talep ettim çalışmıyorum sigortam yok ekonomik sebeplerden dolayı red edildi diyor yinede şansını dene bizim gibiler alamıyor işte
(3,101 puan) tarafından
Olan garibe oluyor valla haksızlık diz boyu canım bana başvuru yapmadan pandemi yardımıda yatmış hatta ben hiç bakmadım sigortalıyim bana yatmaz diye düşündüm görümcem bilememiş son yardımın yatıp yatmadigini bana sordu bende kendi e devletime girdim son yardımda farkettim yattığını pandemi yardımı yattiysa buda olur mu acaba ya
-Reklam-
0 oy
(5,232 puan) tarafından
Canım benim esim de sigortalı ama alıyoruz kömür üzerinize kayıtlı tarla ev araba vs yoksa alırsınız kaymakamliktan git başvuru yap 
(3,101 puan) tarafından
Bide cimerde anne kızlık soyadı istiyor bilmediğim için soyadını yapamadım
(371 puan) tarafından
Cimere de e devlet ile giriş yap canım diğer türlü bende giriş yapamıyorum cimere anlatmak istediğin herşeyi yazabilirsin onlar ilgili kuruma yönlendiriyor zaten ozel
yardım vakıfları varmış yaşadığın şehirde varsa oralara da başvuru yapabilirsin
(3,101 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ♥️
(5,232 puan) tarafından
Canım hangi sehirdesin
(371 puan) tarafından
Kastamonu
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Alabilirsin kendi adına kayıt yaptir eşime çıkmayabilir ama sana çıkar  sadece kömür degil yardım da alabilirsin bir çok yardımdan yararlanabilirsiniz 
(1,560 puan) tarafından
Anladım canim ikametgah kaynananlardaysa ve orda alan varsa senin adına çıkmayabilir yada aynı evde başka bir çalışan varsa eşin güzelce başka bir iş bulsun nerde yaşıyorsun ankara ise 500 TL gıda yardımı parası veriliyor diğer sehirlerde bu uygulama varmı bilmiyorum sanırım 3 ayda mi 6 ayda mi ne yatıyor bı sen git başvuru yap farklı  kömür erzak falan  yardımına başvur inşaallah çıka canım eşinin aklına gir başka yere ise htirla olacak şey değil bı çocuk var ikinci yolda babam olsa öyle hatrina yapmam
(3,101 puan) tarafından
Kaç kere dedim canım valla kaynanamgile aliyordu ya kömür yardımı kesin o yüzden çıkmaz bana cikmazsa
(1,560 puan) tarafından
Aynı evde değilseniz çıkar aynı evdeyseniz sanırım çıkmaz cnim
(3,101 puan) tarafından
Bu sene onlara çıkmamış canım kömür yardımı dün sordumda
(1,560 puan) tarafından
Him anladım canım bı yazık bakalım sende
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Yengem eşi sigortalı işte çalışırken başvurdu çıktı kömür ev araba tarla vs yok üstünde ama
(3,101 puan) tarafından
Bizimde üstümüzde hiç bişey yok canım oturdugumuz evde kayinbabamin hanesinde gözüküyor bizim ustumuze değil
(3,458 puan) tarafından
Yengemde kayinbabasinin evinde kiracyim de gidince tabi muhtar tanıyor mu bilemem canm
(3,101 puan) tarafından
Muhtar tanır hepimizi canım ama sağolsun yardımcı olcak birisi durumumuzuda bilir onada soyluycem belki oda bı iyilik yaparda bizden için bı dilekçe falan verir yardıma ihtiyacımız olduğuna dair
(3,458 puan) tarafından
İnşallah alabilirsin yardım cnm
(3,101 puan) tarafından
İnşallah canım çok sagol
0 oy
(432 puan) tarafından
Merhaba kaymaklık ve bağlı bulunduğunuz belediye ye başvuru yapın mutlaka yardım alırsınız ama üzerinize mal mülk olmaması gerekiyor kamu personeliyim sorunuz olursa bildiğim kadarıyla cvp veririm bu arada cimere de yaz iyi geceler 
(432 puan) tarafından
Rica ederim canım il olarak neredesiniz ben İstanbul da yaşıyorum eğer buradaysan farklı yönlendirmwler de yaparım
(3,101 puan) tarafından
Nigdedeyiz canım biz buraya taşındık İstanbul'dan
(432 puan) tarafından
İstanbul da olsaydınız biraz daha fazla yardım ederdim sağlık olsun siz kaymakamlığa belediye ye ve kızılaya gidin her türlü yardım alırsınız
(3,101 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canım ♥️
(432 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 416 göst.
10 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 498 göst.
2 Temmuz 2021 Moda kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 66saniye (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu

413,151 soru

12,438,650 cevap

45,904 kullanıcı

Kategoriler

...