Kizlar benim nikâhımda nikâhtan hemen sonra kucagima bebek verdiler o da erkek bebekti. Kiz alirsan kizin erkek alırsan oglun olur dediler bizimkilerde hep tuttu. Etrafimzda da hic kiz bebek yoktu şansa. Sizde de böyle seyler yapıldı mi ? Bende merakla bekliyorum bende tutacak mi
Kız bebeği tutusturmustu biri banada oğlum var 6 aylık
Benim nikahta değil de kina gecemde verdiler bebek kucağıma, kızın olur inşallah dedi. Ve ilk bebişim kız oldu şu an 29 günlüğüz.
Bana kız bebek vermişlerdi kızımı bekliyorum oradada böyle bir muhabbet olmuştu ilki kız falan diye
Bana da kız verildi 4 tane kızım oldu
Benim.kucagima oğlan verdiler ama 2 kızım oldu tutmadı bizde
Bnde erkek tuttum oğlum oldu
Valla biz nikahta sadece esimle ben tektik sahit bile yoktu ordan parayla tutmustuk 2 kisiyi.
Ama dugunde kiz bebek verdiler yatagima da kiz bebek yatırmışlardı kizimiz oldu hatta buyudu simdi de 2.kizimiz dogdu
Aynen bana kız veriler kız oldu
Kız verildi kucağıma, oğlum var 5 aylık
Benim kucağıma da erkek cocuk verdiler ama 6 aylik dunya ballısı bi kızım var tayzesi inanmiyorum ben oyle seylere bi de neymis bugun ögrendim onu da cocugun ayak ayak üstüne atarsa 2.veya 3. Her neyse hemen diger cocuk olurmus Allahtan gelene boynumuz kıldan ince ama bu tür seyler tamamen hurafe geliyor bana
Bende eltimin kizini almıştım kizim oldu
Nikahta arkadasimin kizi vardı bi onu aldim fotoğraf cekilmek için oda, dini Nikahta erkek bebek vermişlerdi. Son ses ağladı bebek durmadi kucağımda hemen iade etmiştim annesine. Simdi kızım oldu iyi ki de olmus
1,493,286 soru
24,399,099 cevap
349,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın