0 oy
593 göst.
Aile kategorisinde (74 puan) tarafından
Sabah uyandim. Kaynanamn ogluna yazdigi smsi okudum. Yazmis ki o karin inwallah bebek.yuzune.hasret kalir. Bayram gunu bana.etdiyi bed duaya bakin.kizlar. sinirlerim bozuldu. O kadar wey basima getrdi hala birakmiyor. 2yildir bebek sahibi olamiyorum zaten. Hep bu bed duayi eder bana. Eski gelinin ve torunlarin istiyor. Ihanet edib giden bir kadini geri getr bundan ayril diyor ogluna. ALLAa hevale ediyorum 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah onu da bir kaşık suya muhtaç etsin inşallah sana bu kadar kötü kelimeyi kullanıyorsa edepsiz karı 

Takma bacım çok böyleleri
(74 puan) tarafından
Canm inan bir kotuluyumu bile gormedi. Kanser esine ben baktim. Her seyini iynesi ilaci yemeyi her seyi. Cokda iyi bir insandi ALLAH rahmet eylesin. Ama kadin cok kotu. Asla istemez cocugum olsun oglundan. Keske ALLAH verse oda orda geberse
tarafından
Allah'a havele et canım sen duanı et Allah'a bırak rabbim en iyisini bilir sıkma canını boş insanlar için Allah kucağını boş bırakmasın kuzum❤️
-Reklam-
0 oy
(6,399 puan) tarafından
İnsanlar nasıl böyle vicdandız ve acımasız olabiliyor aklım almıyo sonucta o da bi anne yaptıgı çok yanlış. 
(74 puan) tarafından
Bilmiyorum ki. Cok acimasiz(
0 oy
(812 puan) tarafından
Allah ıslah etsin dmekki mayası onu götürüyor 
(74 puan) tarafından
ALLAH bildigi gibi yapsin
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Esinde adam olsun soyletmesin 
(74 puan) tarafından
Zaten kavqa etmisler mesajlarin okudum
0 oy
tarafından
Gerzekeli kadın bedduası kendine döner 
(74 puan) tarafından
Ben yine iy niyyetimle bu kadar wey yapmasina ragmen dun tebrik etdim onu. Benim kalbime bak onun nefret dolu kalbine bak(
0 oy
tarafından
Allaha havale et canım ama yüz yüze olunca ağzının payını ver edepsi.z kadin terbiyesiz, eşin ne diyor bu duruma 
(74 puan) tarafından
Kavqa etmisler buyuk(
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısı ise sana bir çocuk nasip etsin sende ona gösterme aslaaaa
(74 puan) tarafından
Asla gostermem yeter ki olsun
0 oy
(247 puan) tarafından
Canım benim de 5 yıldır olmuyor kayinvalidem boşa diyor onun çocuğu olmucak diyor onu Allaha hevale ediyorum Rabbim bildiyi gibi yapsin Inşallah ikimizde bu Bayram gününde seviniriz canım ha hatta evdən atdılar kirada kaliyoruz 3 yıldır
(2,029 puan) tarafından
Rabbim en kisa zamanda hamileyim postu acmanizi nasip etsin insallah ikinizede kuzular
(247 puan) tarafından
Inşallah canım sağ ol
0 oy
(122,860 puan) tarafından
Derdi ne ki senle
0 oy
(9,546 puan) tarafından
Esin ne demiş ya yüz vermesin esin oda bu lafları edemez
0 oy
tarafından
Ay neden öyle diyo ya peki eşin tepki vermedi mi benim kaynanam o şekilde konuşsa ve elim tepki vermese ben eşime kızarım
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Sen Allaha havale et is esinde bitiyor o mesajları nasil atabiliyor esine
0 oy
tarafından
Allah dilleri alınsın inşallah böyle yuva yıkan kadınların ne diyim şimdi yine onun gibi kaynana yüzünden gözyaşı döküyorum 
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Rabbim onu sana muhtaç etsin bu ne biçim yaratık

0 oy
tarafından
Valla canim sakin sakin moralini bozma öyle ayarsız gerizekali bi insan için üzülmene bile değmez bugün yoldan gecen bi deli sana aynı şeyi söylese aman deli der geçersin o da aynı deli deli gerzek hatta.Sen kendini düşün ve ovulasyon takibi yap kuzum 15 Ay bebek istedim olmadı burda şans eseri bir pozisyon önerdiler o Ay hamile kaldım ve 1 hafta önce öğrendim ki benim rahmim tersmis o yüzden normal pozisyonla hamile kalamıyormusum sende dene kuzum ve ovulasyon takibi yap kesinlikle inşallah yavrunu kucağına alırsın ve dediğim gibi sakin o salağı dikkate alma eşinle mutlu mesut ol ki kudursun kopek...(pozisyonun adı=doggy/kopek pozisyonu kuzum)
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Canm inşallah tez zamanda bir yavrun olur da ona göstermesin hiç 
0 oy
tarafından
Allh gelsin hakkından 
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Ksynananin soylrmesi normal geliyor artik   ben şeytanla aynı goruyorm kaynanalari .:)allah kisa zamanda hayrli bir evlat nasip etsin Ikimizede:)
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Allah onu bildiği gibi yapsın. Dengesiz ya. Üzülme, haksız yere beddua tutmadığı gibi döner sahibini bulur. Allah sanada tez zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin.
0 oy
tarafından
Beddua döner dolaşır onu bulur bosver sen onunla muhattab olma..Allah sana tez zamanda bebis nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 457 göst.
22 Mayıs 2023 Aile kategorisinde irmikmoms (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Tacsizprenses (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.
21 Ekim 2022 Aile kategorisinde F. (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 716 göst.