0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İcim hiç rahat değil ek gıda yememeye başladı aç aç geziyo Aptamil veya Bebelac kullandm yaşına girince almadım daha devam sütü oluyor ya bimdeki onları vermeye başladım çok zafiflamaya başladı ya mamaya devam mı etmeliyim kendimi sucluyom bıraktırdım diye . süt de.icmiyor.siz veriyormsuunz mama halen. 

6 Cevaplar

0 oy
(44,927 puan) tarafından
Pişen her yemekten yiyo 11 aylıkken normal süte başladık 7 aydan beride her yemekten verdim 18 aylık masaya bizle oturup herşey den yiyo 
tarafından
Ne güzel cnm benim kız da yerdi ne güzel istahdsn kesildi artık yemiyo herşeyi firlatiyo yumurta bile yemiyo napcagimi şaşırdım süt de içmiyor iki gündür öyle aç aç dolaniyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
bimdeki devam sütünün fotosu varsa atabilirmisin canım  bilgi sahibi olmuş olurum
0 oy
tarafından
Ne güzel cnm benim kız da yerdi ne güzel istahdsn kesildi artık yemiyo herşeyi firlatiyo yumurta bile yemiyo napcagimi şaşırdım süt de içmiyor iki gündür öyle aç aç dolaniyo
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Cnm 6-7 aydan itibaren her şeyden tattırmalıydın yoksa yemek seçiyorlar ya da yemiyorlar.Maalesef senin çocuk da bu yüzden yemiyor.
tarafından
Yo hayır ben herşeyi verdim 5.6 aylıkda itibaren yerdi herşeyden verdim de bilmiyorum anlamadım şu sıralar yememeye başladı dişten mi anlamadım. Nazarmj değdi çocuğa bilemedjm
0 oy
tarafından

Tam 1 yaş şuan süt verdim iki kere aşırı kabızlık yaptı doktor yasak dedi 

Bu gidişle 2 yaşa kadar mamaya devam
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm biz devam sütünü 5 aylık bıraktık şuanda ara sıra kaşık maması veriyorum tencere yemeklerini 2 yaş sonrası vermeyi düşünüyorum. Onun için sebze çorbaları köfte filan yapıyorum. Bazen yere bazen yemez. Ama en kurtarıcımız bebek tarhanası kıymalı kiymasiz. Genelde bebeklerin geneli seviyor şuanda  damak zevleri oluşturduğu için yemek seciyolar aç bırakarak yemek yedirmeye çalış. 2 saat beklet bu ara biz 19 ayligiz. Yogurt da yemiyor. Zorlanıyorum. Kendi istediği zaman yiyecek.
tarafından
Valla napcagimi sasirdim herşeyi yerdi önüne koyardim huy değiştirdi niye yemiyo anlamiyom tarahana yapayimbl bari onu yiyo biraz
(672 puan) tarafından
Cnm zorlama bira aç birak arayı aç mecbur yiyecek.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 149 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
21 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Ftm (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 141 göst.
25 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 184 göst.