0 oy
359 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (21 puan) tarafından

İki yıldır kapaliyim ona da kapalı denirse. Kendim de istiyordum kapanmayı ama şimdi de kendimi böyle iyi hissetmiyorum nedense. Havalar çok sıcak şal yaparken tam kapatmiyorum bone gibi yapıyorum ama kıyafet olarak tam kapalı. Boynum falan gözüküyor yani.Kendimi çirkin ve yaşlı hissediyorum mutlu değilim. Benden büyüklerin bile bana abla demesi cabası. Moralim bozuluyor acilsam mi diye düşünüyorum kızlar yardım edin şeytan hep benimle mi uğraşıyor:((( 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,585 puan) tarafından
Kız bende aynıyım bu aralar ama benim sebebim daha farklı.

Ben siyah eşarp siyah ferace dışında hicbirsey giymem sokakta şimdi eşim beni aldattı ya bende sokağa çıkınca hep başka kadınlara bakıyorum onlar gibi giyinseydim eşim beni aldatmazdi diye düşünüyorum elbise fantazisi varmış iğrenç mahluk onu soyledi geçen gün bana 

Bende açılmak istiyorum artık bu yüzden
(45,023 puan) tarafından
Ayyy sakın böle pislik bı adam için hele bu sebebten açılma bacım günaha girme şu adam icin
(4,585 puan) tarafından
Valla çok zoruma gidiyor ya beni yanında o şekil gezdirip kendisi karıya gitmesi çok dokunuyor şeytan çok uğraşıyor içimde acayip bı intikam duygusu var napsam atamıyorum kafamdan
(45,023 puan) tarafından
Elbette zordur öncelikle rabbim yardımcin olsun unutma tesettür sadece Allah'ın emri oldugu için haram olan uzuvlarimizi kapatmak için yerine getiriyoruz Allah'a havale et bırak yaptığı yanına asla kar kalmaz umarım hatasını anlar bunun için Allah'ın emiri olan teseturunden. Asla vazgeçme ve unutmaki ölünce mahşerde kabirde bunun hesabını kocan vermiycek tesettürü bırakma lütfen Allah'ım yar ve yardimcim olsun kocana doğru yolu göstersin
(14,235 puan) tarafından
Sana bunları düşündüren o iki ayakliyi Allah bildiği gibi yapsın inim inim inlesin
(4,585 puan) tarafından
Amin canım bin beter olsun beni hamile halimle mahvetti yapamam bosayamam sandı kimsem yok ya ona güvendi pislik ama yemezler bı dogurayim o zaman gorucek dünya kaç bucak
-Reklam-
+1 oy
(14,235 puan) tarafından
O şeytani dinlemek daha kolay geliyor. Bende sapur şupur ter atıyorum ama daha bir gün başımı bone gibi yapmisligim yoktur o kadarını yapana kadar boynunu da kapat işte uyma şeytana masher de örtün koruyacak seni kavurucu güneş sıcağından. Hesap verirken ne diyeceksin terledim sıcaktı bana abla diyorlardı kendimi yaşlı hissediyordum şeytana uydum mu diyeceksin dünya hevesi için kendini bile bile ateşe atma 
(21 puan) tarafından
İşte böyle düşünüp vazgeçiyorum  Allah şeytana uydurmasin
0 oy
tarafından
O seytna soyle benden slm istedgne ulasamasn insallh 
(21 puan) tarafından
:))) buna güldüm
tarafından
Hahahahah
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Örtunu cikaracagina aklindaki dusunceleri cikar öncelikle  tabiki olacak boyle dusunceler ama sen nefsine yenik düsme yazin acilip kisin mi kapanalim herseyin zorlugu vardir imtihanini yarida birakma kaybedersin 
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Valla aksam cik dışarı boynun acik gezemiyorsan.

Uyma şeytana. Ben denize gittim gecen gün hasema aldim yeni bone tarzı sey var kafayi kapatmaya. Bu ne ya dedim son moda :D mecbur altına boynum gözükmesin diye baska sey taktim o hasema bonesini de ustune taktim. 

Zor evet ama yapacak bir sey yok..
0 oy
tarafından

Şuan yazdiklariniz ayni bn.15yasinda aile baskısıyla kapandim şalı sen gbi yapıyorum boğazım açık tayt giyiyorm ama sözde kapaliyim.Mutlu degilim esimin yanina kendimi yakistrmiyorm izin verse gerçekten açilcm.:pouty:

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 391 göst.
0 oy
8 cevap 345 göst.
0 oy
14 cevap 804 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
28 Mayıs 2024 Moda kategorisinde gamzeee123 (843 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,428 soru