Esim arkadaşlarıyla kalicakmis terasta okey felan oynucaklar arkadaşlarını taniyorum ikide bi görüntülü ariyor gitmesinde sakinca yokda gece cok fazla korkuyorum ailesiyle ayni evde kalıyoruz ama yinede korkuyorum nasil uyucam bide gece ruya görüp kalktığım cok oluyor bir daha nasil uyumaya cesaret ederim bile bilmiyorum esimde evlediğimizden beri ilk defa kalicak diye sesimi cikarmadim ama uyumaya cok korkuyorum hanimlarr:(((
INSIRAH süresini oku yat canim korkuyu aklindan çıkar ;) rahat uyursun InşAllah.
Bende öyleyim canım tek kaldımı cok korkuyorum eskiden öyle değildim hamilelikten olsa gerek. eşim sabah işe gidiyo bütün gece görmediğim rüyaları görmeye başlıyorum.bikaç kişiden eşinin bir esyasıyla uyu önerisi aldım o gidince onun kokusu olan bi tişörtünü alıyorum yanıma tuhaf gelebilir psikolojikmidir ne bilmiyorum ama ne korkuyorm rüyamda ne ansızın uyanıyorum bende işe yarıyo dene bi istersen bide yatmadan 11Fatiha okursan rahat edersin;)
Fatma kaç yaşındasın merak ediyorum
Naptin canim gece uyuyabildinmi :))
Bende tek uyumaktan çok korkarım sanırım yanliz değilim sende oyleymissin canım :/
Hayret sen daha anan ewınde kus degılmıydın kimsenin dıkatını cekmemıs noldu ıftra atılar dıyodun hıc kımse farkında degıl dun kustun daha anen ewınde
Benim eşimde vardiyalı çalışıyo ilk başta korkuyordum ama şimdi felak nas ihlas ve ayetel karşı okuyup yatıyorum bişey olmaz Allahın izni ile korkma canım
Ay doğumdan once benim de öyleydi.
Dua falan okurdum yinede korkardim.
Bir de ben su icemezdim.
Rabbim kimseye yaşatmasın ya.
Çok zor
Ah canım ya niye korkuyorsun büyüdün artık ve bir anne adayısın.sen kendı içine korkuyu yerlestırırsen yine korkarsın kendini cesaretlendirdi canım dünya halı bu her zaman yanında biri yatacak diye şart yok yeri gelir yalnız da kalacağını günlerin olur.
399,216 soru
11,942,213 cevap
36,089 kullanıcı