Merhabalar sizlerle dertleşmek iyi geliyor gerçekten konuya gireyim 2 senelik evliyim eşimle Severek evlendik Hala da birbirimizi seviyoruz onda sorun yok ve bir tane de evladımız var 4 aylık Fakat eşimin bazı huyları beni çok yıpratıyor mesela gömlekleridir Çamaşırlar yıkanıyor onları toplamaya çok zor zamanım oluyor çünkü Çocuğum gündüzleri hiç ama hiç durmuyor geceleri iyi fakat akşam yatana kadar uyuyana kadar toplasanız 2 saat anca uyuyor akşama kadar çok yoruluyorum Ben de haliyle yorgun düşüyorum uyuyorum kayınvalidemle birlikte oturmuyorum Hatta ayrı şehirlerdeyiz fakat eşim hiç aratmiyor kaynanayı her şeye karışıyor ev işine de üstüne erzam olmayan her şeye Bunu niye böyle yapmadın şunu niye şöyle yapmadın bunlar niye burada sanki benim halimi bilmiyor gibi hiçbir zaman anlamıyor mesela Yemek yiyorum Bir kötü huyu da bu insan sonuçta Ekmek Kırıntısı döküle biliyor ya da yemekten çatal döküle biliyor yerken çocuk musun Niye önünü döküyorsun niye masaya döküyorsun oraya onu damlatma buraya bunu damlatma diye her zaman beni azarlıyor her Yemek yediğimizde Bazen çok zoruma gidiyor kalbimi kırılıyor Sanki ben çocukmuşum gibi Halbuki ben ona hiç böyle karışmıyorum hep ağırdan alıyorum evin kadını ben olmama rağmen bir şey dökse bile Hiçbir şey demiyorum Ama o bana hep böyle yapıyor benim her zaman ona karşı mutsuz olmami sağlıyor haksızmıyım.."(