0 oy
405 göst.
Aile kategorisinde (1,238 puan) tarafından

Her bayram annemde toplanırız yengem ve ablam pek anlaşamaz genelde ablamin çocukları yaramazlık yapar ondan  tartışma çıkar abimin oğluda yaramaz ama onlar kadar deil neyse çocuklar kavga etti ablam aldı çocukları gitmek istedi asansöre binerken iste bidaha beni böyle topluma sokmayin evime gelmeyin kapımı açmam annemle bana diyo hani bizim.ne suçumuz var neymiş biz yengemi savunuyoruz bugün de durum atmış iste morlaimiz bozuk karakterimiz deil falan ne zaman bi ortama girse sürekli beni ezikler eşim o kötüler kızım tüp bebek yani kaç yilin hasreti sonuçta yok senin kızın ge...zekali bilmem ney yani saygıdan ses etmiyorum bayram bayram kirlmasin diyorum öyle kalkıp kıran biri deilim ama bana istediğini desin kızım daha 1 yaşında neden ona hakaret ediyo ki :(

11 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bazen kardeşin yaptığını kalleş yapmaz benimde bir hayırsız bir kardeşim Allah onun umuduna bir gün değil bir saniye koymasın. Allah onu bana muhtaç etsin ben yine insanlığımı yapayım Allah bana nasip etsin diyorum 
(1,238 puan) tarafından
Aynen öyle yani ben herzaman kotuluk edene ekmek atarim o bana iyilik olur döner
tarafından
Allah herkesin kalbine göre versin gerçekten
(1,238 puan) tarafından
Amin amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Çocuğuma g. rizekalı diyen biriyle muhatap olmam zaten
(1,238 puan) tarafından
Sürekli böyle:(
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Keşke bir tarafı tutmasaydiniz cnm sonuçta konu çocuk yaramazlıgi çocuklar için ara açmaya değmez
(1,238 puan) tarafından
Hayir  hayır kesinlikle taraf olmadık hatta annem ikisine de kızdı
(3,458 puan) tarafından
Anladım canım ablan sizden çıkarmış o zaman sınırını
(1,238 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Cocuguna gerize kali diyen birine niye bu zamana kadar katlandinki
(1,238 puan) tarafından
Canım ben dedim ya kim ne derse etse allaha hafele ederim kırmam kimseyi he uyaririrm ama küsmem ama onum bile isteye yapması benu üzüyo
tarafından
Hakaret etmeye hakki yok bence daha minicik bebek o yani ne alip veremedigi var
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Gerizekalı sensin deseydin.. abla falan dinlemem ben ne hakla öyle laf eder 
(1,238 puan) tarafından
Saygimi bozmadan uyaririm
(2,174 puan) tarafından
Neden o saygısızlık ediyor ama abladir büyüktür diye de ağzına geleni diyemez ben demiyorsam onunda demeye hakkı yok canm. Evet önce güzelce uyar ama anlamıyor ve hep böyle yapiyosa valla o zaman yüzüne bakma derim
(1,238 puan) tarafından
Mesafemi koydum şimdilik dilin kemiği yok yapıp yapıp pişman oluyo ama her hatadan bir ders çıkartmak gerek bence
0 oy
tarafından
Ah canım ya senin ağzında kilit mi var sen ona cevap vermezsen o daha çok söyler. Kim olursa olsun ister babası bile olsa ben evladıma hakaret ettirmem. Senin kızına beyni veren Allah o mu beyni vermiş ki ne olduğunu bilsin 
(1,238 puan) tarafından
Kendi çocukları özel egtime gidiyo okuyup anlamama sorunu var ben bir gün o çocuklar icin ağzımi acmadim
tarafından
Kusura bakma da ablanın beyin hücrelerinin büyük Bi kısmı yanmış
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ablam normal değil çocuk için bu duruma gelinmez her çocuk yaramazlık yapar üzülme sen doktor diyor kendi haline bırakın biraz araya zaman koy akli başına gelsin 
(1,238 puan) tarafından
Aynen oyl3 yaptım
0 oy
tarafından
Kaç çocuğu var kendi aile içinde vs sorunalri mı var acaba psikolojik buhran mı geçiriyor ki böyle davranıyor yeri geliyo insan kendi cocukalrindan bunalıyor an yakının bile olsa dışarıdan bi fazla çocuğa tahammül etmek zor geliyo ama bu kadar hakarete kavgaya varacak ne olabilir çocuk onalr sonuçta 
(1,238 puan) tarafından
Sadece kin kendi çocuklarının sorunu var
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende de var bela Bi abla. Yıllardır küsüm. Öyle böyle fesat değil.. Sonunda annemle de bozdu aramı kurtardı.. Fenaaa
(1,238 puan) tarafından
Allah ıslah etsib
(3,550 puan) tarafından
Amin...
0 oy
(659 puan) tarafından
Bacım saygı Bir yere kadardır kusuruma bakmayın da benim bağıra bağıra çıkarttığım çocuğa babası dâhi gerizekalı diyemez yırtarım ağzını 9ay karnimda Bir ömür yüreğimde taşıdığım aylarca uykusuz kaldığım gözünden düşen yaşa kıyamadigim evladıma babası dâhi hiç kimsenin öte otur demeye hakkı Yok saygı maygi biter o anda önce Can sonra Canan
(1,238 puan) tarafından
Vallah canım öyledir ama ben inançlı biriyim bayram bayram kimsenin gönlü kalmasın bende dedim mesafemi koydum
(659 puan) tarafından
Bizlerde inacliyiz müslümanız elhamdülillah kusura bakma bayram da Seyran da benim evladıma laf edecek  ben susacam kim olursa olsun susmaz susamaz benim eşim bile benim oğluma iki düşünür Bir konuşur bazen bana der ki karı senin evladına yaklaşımın onu bana bile ezdirmen çok güzel anneliğinle yırtıcılıgın Bir oluyor bazen korkuyorum der:)
0 oy
(88 puan) tarafından
Vala ben sunu ogrendim seni uzen insan en yakjninda olsa uzaklastircaksin hayatindan. Herkes bi kere geliyor dunyaya neden onun yzuunden uzuleyim ki. Diyorsun ya tup bebbk le oldu zaten diye bilmesi gerek nasil degerli senin sevincinle sevinmeyeni swnde sevme ha kus demiyorum ama mesafe koy arana ve sana ve cocuguna yada esine hakaret edecek yuzu verme ona o ters yaparsa ssnde yap .simdi gelip der biri ne diyon ya milleti birbirine dusuruyon vala kim ne derse desjn bu benim sahsi dusuncem cok uzduler benide zamaninda ama simdi bana yapana bende yapiyorum kafam rahat mutluyum
(1,238 puan) tarafından
Aynen katılıyorum ama iste ben gönül kırmayı sevmem heleki benden büyükse ama mesafemi koyarım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 629 göst.
4 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Nihalinannesi (1,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 575 göst.
17 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 343 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Tirtilin_Anniskosu13 (3,149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 528 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,627 puan) tarafından soruldu

406,465 soru

12,188,987 cevap

36,707 kullanıcı

...