0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (699 puan) tarafından
Kızlar 4 gün oldu sezeryan oldum su geçirmez bant var ama çok korkyrm ilk gün duş alırken 3 4 kat coset kesip bağladılar belime işimizi garantiye alalım diye. Dün de aynı şekilde duş aldım ama saçımı yıkamadm. Korkyrm smdi de bana o bandı 3 gün sonra çıkar dediler ama çıkarmadm pazartesi kontrol var o zmna kadar dursun diye düşündüm sizce yanlış mı. İlk sezeryanm bilmyrm 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Neden bant taktılar ki? Sezeryan yerinin hava alması gerekiyor, bana takmadılar açık bıraktılar ve pansuman yap dediler gün de 3 kez. Duş alıyordum valla streç bağlıyorduk biz hiçbir şey de olmadı çok şükür 

-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben hemen 2 gün kaldım hastane de ciktigim gibi bandaji çıkardım yikandim sac kurutma makinesini ılık tarafa getirdim yatağa uzandım uzaktan yara olan yere tuttum nemli kalmasin diye biseycik olmadi
(699 puan) tarafından
Canim o bandı çıkartırken acı oldu mu bide pansuman yaptırdın mı
tarafından
Ben  hastaneden geldim 10 gün pansuman yaptim. Banyo yaparkende pansumanla yaptim ama banyonun sonunda bandi aci dikiside ilik suyla yikadim sonra kurutub pansuman yaptim tekrardan
(4,285 puan) tarafından
Hayir sadece kuru tuttum nemli kalmamasina cok özen gösterdim agri aci akıntı hic olmadi yara da
0 oy
(3,279 puan) tarafından
Hastaneden eve geldim direk banyoya girdim doktor hergün duş alıp sezeryan yerimi havalandır ma mı söyledi çabuk iyileşirsin dedi öylede oldu çok şükür banyo yaparkende hiç bişey bağlamadım kuruladık tan sonrada batikon sürdüm pamuklu bi bez koydum
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Bana o bandi hic  yapistirmadilar hemen dus alabilirsin dedi doktorum ertesi gun direk aldim 
0 oy
(13,016 puan) tarafından
Kiz ben daha ilk gun direk o bantla banyo yaptim. 4.gunde gittim doktor cikardi pansuman yapti bi dahada bant takmadi oyle dus aldim gelince ayakta
0 oy
tarafından
2gunde duş aldım korkma 
0 oy
(53 puan) tarafından
Banada üçüncü gün çıkar dediler canm duşa girince bant koyverir rahat çıkarırsın sonrada pansumana başla dediler hiç bı şey olmuyor korkma. Daha orası terden pislik olur mikrop kapar daha kötü olursun duş almazsan. Dusunu al pansumanıni yap korkma hiç. Poşetle falan kapatmanada gerek yok öle su gitmesin diye 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Hiç  korkmana gerek  yok  ben 3 gün  bantı  çıkarıp  yaptım  bantı  çıkarman  gerek  artık  hava  alması  için  ve pansuman  yapman lazım  yoksa  mikrop  kapar 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Eczanede satılan bantlardan alfım bende. Eve gelır gelmez banyo yaptım doktorum oyle soylemıstı. Bantı baskası ıyıce yapıstırsın. Kendın yapıstırırsan acıklık kalabılır.su gecırmıyo o bantlar merak etmeyın. Cıkartırkende can acıtmıyo. Ayriyeten bısey sarmanıza gerek yok. Sampuanda kullanabılırsınız

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 313 göst.
12 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Asel&Ezel (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 204 göst.
20 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Ilayda124 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.

412,846 soru

12,429,930 cevap

45,642 kullanıcı

Kategoriler

...