0 oy
473 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (547 puan) tarafından
Kizlar selam.hamilelikte en agir ne is yaptiniz ya da en agir ne kaldirdiniz? Ben bazen masa falan kaldiriyorum ama burda okudum en fazla 3 kilo kaldirilmali diye direk vicdan azabi duydum.bebegime zarar verebilirmisim diye.cok korktum.sizce cok mu dikkat etmeli?

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek heralde. Ev temizliğini eşim yaptı hep eğilip kalkma olmasın diye. İlk aylar yemeği benim midem kötü oluyor diye görümcem yapıp gönderdi sağolsun. 24. Haftadan sonraydı galiba ben yapmaya başladım yemekleri :)
-Reklam-
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Hali yıkadım engebeli bi yerdi ve battaniye yıkadım suyuyla ıslak ıslak cokkk ağardı...şimdi olsa yapmam  banane dikkat et
0 oy
(608 puan) tarafından
En ağır iş ev süpürdüm. 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bütün işlerimi kendim yaptım ama ağır kaldırmadım tehlikeli olur diye
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Cam sildim, koltuk sildim koltuk çektim kızımı kaldırmak zorunda kaldım arada, baza kaldırdım mecbur kalınca bunları yaptım maalesef. Şu an 8 aylık olduk 
0 oy
(171 puan) tarafından
Bütün evimi dip köşe temizledim hali bile yıkadım son ayimda
0 oy
(116 puan) tarafından
Valla 5 gun içinde evi toplayip ev bul geri yerleştirmekti benim için kolileri felan kaldordim 6 bucuk aylık hamileydim 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Evim onceden sobalidi komur torbasini tek gotururdum 3ncü kata odun torbasinida ayni sekil 7 ayliktim bisi olmadi şukur
0 oy
(9,649 puan) tarafından
Koltukları çekip altlarını süpürmüştüm benim supurgemde baya ağır..  üst kata falan çıkarmıştım sonrasında o temizlik esnasında kanamam oldu ve bir daha okadar ağır iş yapmadım supurgeye bile çekinerek dokundum 
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Yikanmiş hali kaldirdim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 393 göst.
29 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Dogaparlak (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 488 göst.